Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.788
...πολύ σύντομα...και σε θέλω μες στην καβλα όπως πάντα!!Συντομαααααααα
...πολύ σύντομα...και σε θέλω μες στην καβλα όπως πάντα!!Συντομαααααααα
Χαχαχαχαχα είσαι θεούλης!!!!Μην τα ζουλας θα κορνάρουν....
Πότε ρέ φούστη μου θά γράψει 15 ό μήνας?.... έχουν πληθεί καί τά κόκκινα χάλια.....Αναμένω καί προπονούμαι όπως μού έμαθες....τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά.....Χαλαρά....!
Θα σου έρθω καβλιαρη μου όμορφε ...Πότε ρέ φούστη μου θά γράψει 15 ό μήνας?.... έχουν πληθεί καί τά κόκκινα χάλια.....Αναμένω καί προπονούμαι όπως μού έμαθες....τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά.....
Αναμένω μέ τήν μπάντα καί τήν φρουρά έτοιμη προς επιθεώρηση....καυλιάρα νεαρά.....Θα σου έρθω καβλιαρη μου όμορφε ...
...μου έχεις γίνει πολύ άτακτος όμως βλέπω...μήπως να σε πάρω στο ρινγκ μαζί μου να έρθεις στα ίσια σου;;;αν και τώρα με την ζέστη οι προπονήσεις είναι αφόρητες...μάλλον στο κρεβάτι θα προπονηθουμε με air condition στο φουλ !!Αναμένω μέ τήν μπάντα καί τήν φρουρά έτοιμη προς επιθεώρηση....καυλιάρα νεαρά...
Ακομα να ρθεις αθηνα;Πότε ρέ φούστη μου θά γράψει 15 ό μήνας?.... έχουν πληθεί καί τά κόκκινα χάλια.....Αναμένω καί προπονούμαι όπως μού έμαθες....τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά.....
Έχεις χάσει επεισόδια,έχει έρθει έχουμε βρεθεί και τώρα ετοιμάζομαι εγώ για πάνω.. καιρό έχω να σε δω..διακοπές ησουν;Ακομα να ρθεις αθηνα;
Κριμα τα γρηγορα τραινα του κουλη
Αρέσω παιδί μου, αρέσω!!!! Γιά νά δείς τί σύζυγο έχεις....Τώρα πού ξενοκοιτάω λίγο.... όσο πετάει ο ελέφαντας δηλαδή.....τί νά κάνω κούκλα μου?....αγοράκι είμαι καί μέ φαγουρίζει λίγο τό κάτω κεφάλι........μου έχεις γίνει πολύ άτακτος όμως βλέπω...μήπως να σε πάρω στο ρινγκ μαζί μου να έρθεις στα ίσια σου;;;αν και τώρα με την ζέστη οι προπονήσεις είναι αφόρητες...μάλλον στο κρεβάτι θα προπονηθουμε με air condition στο φουλ !!
Ρέ φίλε πρίν δύο μέρες ανέβηκα!! Απλά δέν αντέχουμε ο ένας μακρυά από τόν άλλο καί θά ανέβει τό μωρό πάνω γιά νά μήν τήν απατήσω....Ακομα να ρθεις αθηνα;
Κριμα τα γρηγορα τραινα του κουλη
Εγω ρουφιανος δεν θα γινω αλλα εκανε προταση και σε αλλη....μου έχεις γίνει πολύ άτακτος όμως βλέπω...μήπως να σε πάρω στο ρινγκ μαζί μου να έρθεις στα ίσια σου;;;αν και τώρα με την ζέστη οι προπονήσεις είναι αφόρητες...μάλλον στο κρεβάτι θα προπονηθουμε με air condition στο φουλ !!
Τον πειράζει το νερό εκεί που πίνει δεν δίνω άλλη εξήγηση ...προς το παρών θα του ανοίξω το κεφάλι στα 2Εγω ρουφιανος δεν θα γινω αλλα εκανε προταση και σε αλλη.
Μονο εγω σε αγαπαω πραγματικα να ξετεις.Τον πειράζει το νερό εκεί που πίνει δεν δίνω άλλη εξήγηση ...προς το παρών θα του ανοίξω το κεφάλι στα 2
Και εγώ εσένα..αμοιβαίο..Μονο εγω σε αγαπαω πραγματικα να ξετεις.
Σέ τσάκωσα ρέ ρεμάλι....εσύ ρουφιανευεις....φτού σου.....Εγω ρουφιανος δεν θα γινω αλλα εκανε προταση και σε αλλη.
Εχετε δηλαδη τα ιδια γουστα στο κρεβάτι;Ρέ φίλε πρίν δύο μέρες ανέβηκα!! Απλά δέν αντέχουμε ο ένας μακρυά από τόν άλλο καί θά ανέβει τό μωρό πάνω γιά νά μήν τήν απατήσω....
Αυτό εννοείται.. ..Εχετε δηλαδη τα ιδια γουστα στο κρεβάτι;