kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.996
- Πόντοι
- 6.256
Στη ρώσικη εισβολη θα μας βρεις. Καλο βόλιΆντε φιλουρες ,ξεκινά η βραδυνή προπόνηση θα σας δω μετά, άτακτα αγόρια μου..!
Στη ρώσικη εισβολη θα μας βρεις. Καλο βόλιΆντε φιλουρες ,ξεκινά η βραδυνή προπόνηση θα σας δω μετά, άτακτα αγόρια μου..!
Σας αρεσουν τα ξύλινα κρεβάτια;Αυτό εννοείται.. ..
Σας αρεσουν τα ξύλινα κρεβάτια;
Τσαι με λεμονι τον κερναει το σαλονικιό;Παίρνουν το τσάι τους με λεμόνι.
Λουκούμι!!!!Χαλαρά....!
Ναι ,του μαθαίνω την βρετανική κουλτούρα ,μάλιστα τον έχρισα Sir από Κοντε.Παίρνουν το τσάι τους με λεμόνι.
.. κοιμάται γυμνός...Και κρύωσε..Τσαι με λεμονι τον κερναει το σαλονικιό;
Κρυωμένος ερχεται;
Ποπολάρος ήταν πριν γινει Κόντες;Ναι ,του μαθαίνω την βρετανική κουλτούρα ,μάλιστα τον έχρισα Sir από Κοντε.
Μμμμ...άντε έλα, να το φας πάλι...Λουκούμι!!!
Ρωτατον, εγώ είμαι ξανθιά μπερδεύομαι ..Ποπολάρος ήταν πριν γινει Κόντες;
Ναι ,του μαθαίνω την βρετανική κουλτούρα ,μάλιστα τον έχρισα Sir από Κοντε.
Ευγε!!!Γνωρίζετε άψογα τους κανόνες ευγενικής συμπεριφοράς...Αφήστε με να μαντέψω ποιό θα είναι το επόμενο μάθημα.
Θα του μάθετε να κάνει γλειφομούνι χωρίς να παφλάζουν τα χείλη και η γλώσσα του.
Άλλωστε ο σωστός τζεντλεμαν ξεχωρίζει επειδή δεν κάνει θόρυβο όταν τρώει.
Goodnight...
Πιο καυτή και θα μας λειώσεις τελείως !!!!
Just do it baby all the time...Αγαπημένε @BigGeorge1,η linda evangelista είχε δηλώσει ότι δεν σηκώνεται από το κρεβάτι για κάτω από 10.000 δολάρια, εγώ δεν σηκώνομαι από το κρεβάτι αν οι κσβλες μου δεν είναι στο 101%..Αρα Ναι, θα σας λιώνω συνέχεια!!
Αντε να βρούμε χρόνο να βουτήξουμε στον υγρό σου παράδεισο, να μας λιώσειςΑγαπημένε @BigGeorge1,η linda evangelista είχε δηλώσει ότι δεν σηκώνεται από το κρεβάτι για κάτω από 10.000 δολάρια, εγώ δεν σηκώνομαι από το κρεβάτι αν οι καβλες μου δεν είναι στο 101%..Αρα Ναι, θα σας λιώνω συνέχεια
Just do it baby all the time...
Αμε,με χαρά!Αντε να βρούμε χρόνο να βουτήξουμε στον υγρό σου παράδεισο, να μας λιώσεις
Πάντα τέτοιαΣήμερα καλοπέρασε η "θεία "Τζο..
Καληνύχτα μας αγορια αυριο πάλι..