JosepG
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Like
- 91
- Πόντοι
- 1
Κριτικες δεχομαι μονο απο ατομα που με εχουν συναντησηει!
Τζίνα είσαι από το χωριό της Φουρέιρα; Ή αυτός που γράφει δεν τελείωσε το δημοτικό;
Κριτικες δεχομαι μονο απο ατομα που με εχουν συναντησηει!
Τζίνα είσαι από το χωριό της Φουρέιρα; Ή αυτός που γράφει δεν τελείωσε το δημοτικό;
Δεν "πουλάει" ιδιαίτερα μαθήματα Νέων Ελληνικών η κοπέλα. Με άλλα ιδιαίτερα ασχολείται.
Αυτό δεν απαντά στην ερώτηση που έκανα!
εγω να την πηδηξω θελω και δεν με νοιαζει ουτε η ορθογραφια ουτε η γραμματικη.μουνακι κολαρακι και στο τελος στοματακι.αυτα ειναι,αλλα πως ?που δεν απανταει.Τότε να σας το θέσω αλλιώς.
Εσείς για να την πηδήξετε θα κλείσετε το ραντεβού; Ή για να σας παραδώσει ιδιαίτερο μάθημα ελληνικής γραμματικής.
Τότε να σας το θέσω αλλιώς.
Εσείς για να την πηδήξετε θα κλείσετε το ραντεβού; Ή για να σας παραδώσει ιδιαίτερο μάθημα ελληνικής γραμματικής.
Τότε να σας το θέσω αλλιώς.
συγνωμη αλλα δεν ειμαι αλβανιδα!Πάλι εκτός θέματος είστε κύριε.
1.Θέλω να ξέρω αν μιλώ με ενδιάμεσο ή με την ίδια.
2.Αν είναι ελλεηνίδα δεν μου κάνει. Εγώ θέλω μια αλβανίδα σε στυλ Μέγκι Ντρίο, Κέισι Μίζιου, κ.λπ.
Εσύ δεν θέλεις να γαμήσεις, αλλά να μάσεις πληροφορίες να έχεις να κουτσομπολέψεις με σιγουριά.Πάλι εκτός θέματος είστε κύριε.
1.Θέλω να ξέρω αν μιλώ με ενδιάμεσο ή με την ίδια.
2.Αν είναι ελλεηνίδα δεν μου κάνει. Εγώ θέλω μια αλβανίδα σε στυλ Μέγκι Ντρίο, Κέισι Μίζιου, κ.λπ.
συγνωμη αλλα δεν ειναι αλβανιδα!
σε καλυψα?
Μόνο καλυτερα να πεις δεν(είμαι)συγνωμη αλλα δεν ειναι αλβανιδα!
αρα δεν σου κανω!
σε καλυψα?
Δεκτοοκ ορθογραφικο λαθος!
αλλωστε απο κατω σου εγραψα < Αρα δεν σου κανω >
Εσύ δεν θέλεις να γαμήσεις, αλλά να μάσεις πληροφορίες να έχεις να κουτσομπολέψεις με σιγουριά.
μουνου εισαι και αυτο φτανει.οκ ορθογραφικο λαθος!
τώρα το ξεφτίλισες τύπεΓιατί δεν έχουμε δικαίωμα να ξέρουμε αν ο νταβάς σουλατσάρει δίπλα;
Δεν ισχύει ότι η Αλβανία είναι η χώρα με τους υψηλότερους επιπολασμούς για χρόνια ηπατίτιδα Β;
οκ ορθογραφικο λαθος!
Έτσι γίνεται πάντα στο μήνα του ,μέλιτος,Παντός ακόμα δεν ξεκίνησε το κορίτσι και είναι κλεισμένη στο φουλ !! Δεν βρίσκω ραντεβού την ώρα που θέλω μωρε μπράβο !!