ποιος με εχει μπερδεψει με καποια αλλη ??
Ποιός ή με ποιά άλλη;
ποιος με εχει μπερδεψει με καποια αλλη ??
Καλησπερα καλη αρχη !!!Καλησπερα και απο μενα! :-* :-* :-*
Η συνέχεια από κοντά μάλλον :-(Πάνω στο καλο που κουνιέται ο κωλαρακος σου μας το'κοψε...
Μια μικρη γευση απο εδω και μια μεγαλη γευση απο κοντα! ;)Η συνέχεια από κοντά μάλλον :-(
απ'ότι γράφει μόνο με SMS αδερφέ. Αλλά και σε εμένα δεν απάντησε μάλλον έπεσε πολύ δουλειάρε συναδελφοι,πως επικοινωνουμε με την μπεμπα?δεν εχω καταλαβει,με μηνυματα,με βαιμπερ,με τηλεφωνικη κληση?πως γαμωτο φελεκι μου?εχει μιλησει κανεις μαζι της?ας μας πει στο τελος τελος η ιδια.αντε γιατι εκανα μια αποπειρα,μπας και,και τιποτα.αφηστε που δεν γουσταρω,για πολλους λογους,να κλεισω ραντεβου μεσω μηνυματων.α και το αλλο.με ενα της μυνημα που μου εγραψε,μου φανηκε ολιγον τι υπεροπτικη,για να μην πω οτι αυθαδιασε.
πολλές φορές αποφεύγουν να απαντήσουν οι κοπέλες για να γλυτώσουν την επίμονη ζαλάδα που κάνουν κάποια άτομα...απ'ότι γράφει μόνο με SMS αδερφέ. Αλλά και σε εμένα δεν απάντησε μάλλον έπεσε πολύ δουλειά
Όντως αμα δεν την ακούσεις και από το τηλέφωνο είναι ξενερα
σωστά όλα αυτά που λες αλλά πιστεύω ποιό πολύ ισχύει το δεύτεροπολλές φορές αποφεύγουν να απαντήσουν οι κοπέλες για να γλυτώσουν την επίμονη ζαλάδα που κάνουν κάποια άτομα...
άλλες φορές πιθανόν να απαντά κάποιος μουσάτος και απαντά μόνο με μηνύματα...
τράπουλα χωρίς [βαλέδες] δεν υπάρχει... ;) ;) ;)σωστά όλα αυτά που λες αλλά πιστεύω ποιό πολύ ισχύει το δεύτερο
σωστότράπουλα χωρίς [βαλέδες] δεν υπάρχει... ;) ;) ;)
αδερφε δεν ειδα να γραφει πουθενα οτι απανταει μονο σε SMS,αλλα οπως και να εχει ,εγω δεν κλεινω ραντεβου με αυτον τον τροπο.και οχι μονο με τουτη αλλα με καμια.στο τελος τελος τα λεφτουλια μου ,που βγαζω με κοπο,οπως πολλοι απο μας,θελω να τους δωσω,αλλα οπως θελω εγω.και σημειωτεων οτι δεν θελω το τηλεφωνο για καυλαντα αλλα να συννενοηθω σαν ανθρωπος και να κανω τις διευκρινησεις μου και να κλεισω τελικα,και οχι σαν ρομποτ.απ'ότι γράφει μόνο με SMS αδερφέ. Αλλά και σε εμένα δεν απάντησε μάλλον έπεσε πολύ δουλειά
Όντως αμα δεν την ακούσεις και από το τηλέφωνο είναι ξενερα
δεν είχε δεύτερο γύρο να την χύσεις στο στομα;;Συναντηση χθες με την νεαρη καυλιαρα τζινα,πρόσωπό μετριο, βεβαια γουστα ειναι αυτα, σωμα κολαση οτι βλεπετε στις φωτος, αδυνατη μεση και κωλαρα με φυσικες βυζαρες! Στα του αγωνα η κοπελα ειναι τρελη καυλα, της αρεσει πολυ το σεξ, την ξεκιναω ενα γλυψιμο και αρχιζει τα βογγητα με βαζει κατω αρχιζει μια πιπα δυνατη καυλωτικη, περασμα προφυλακτικου και την στηνω στα ορθια με το ενα ποδι της πανω σε ενα τραπεζακι και εγω απο πισω της να την σκιζω και να φωναζει-βριζει γαμησεμε πιο δυνατα και τετοια...., με καυλωσε τοσο πολυ που δεν προλαβα καν να τον βγαλω και να την χυσω στο στομα ........HARD ROCK κατασταση !!!!!
Τζινα εισαι για πολλα γαμησια !!!!!
σωστά τα λες και εγω αυτό τον τρόπο επιθυμώ. Αλλά καμιά φορά οι καυλες χτυπάνε κόκκινο και κανονίζω όπωςνανεαδερφε δεν ειδα να γραφει πουθενα οτι απανταει μονο σε SMS,αλλα οπως και να εχει ,εγω δεν κλεινω ραντεβου με αυτον τον τροπο.και οχι μονο με τουτη αλλα με καμια.στο τελος τελος τα λεφτουλια μου ,που βγαζω με κοπο,οπως πολλοι απο μας,θελω να τους δωσω,αλλα οπως θελω εγω.και σημειωτεων οτι δεν θελω το τηλεφωνο για καυλαντα αλλα να συννενοηθω σαν ανθρωπος και να κανω τις διευκρινησεις μου και να κλεισω τελικα,και οχι σαν ρομποτ.
Δεν έκανα έπρεπε να φύγω γιατί έπεσε τηλ από την γυναίκα :Sδεν είχε δεύτερο γύρο να την χύσεις στο στομα;;
φιλε πως την ειδες?προσχαρη,καταδεκτικη,εχει ολο το πακετο διαθεσης συμμετοχης?ειναι καυλιαρικο,με φιλια και χαδια?Δεν έκανα έπρεπε να φύγω γιατί έπεσε τηλ από την γυναίκα :S
Next time !