The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.099
- Πόντοι
- 25.467
Για πες...
Συγγνώμην. Πρέπει να επαληθεύσω πρώτα.
Για πες...
ΚΥΡΙΕ,μπορειτε να μου πειτε και εμενα,με ενα π.μ,για το μεγαλο καυλοραπανο,διοτι λογω λιγοστων και περιορισμενων συνευρεσεων,κυριως με τοσο μικρα κορασια,αδυνατω να καταλαβω περι ποιας προκειται.σας ευχαριστω.Αν είναι αυτή που υποθέτω, είναι λίαν μικρή το δέμας, αλλά μεγάλο καυλοράπανο.
αποκλείεται :- φαντάσματα βλέπωΘέλω κώλο.
Αν είναι αυτή που υποθέτω, είναι λίαν μικρή το δέμας, αλλά μεγάλο καυλοράπανο.
Νομιζω οτι πρεπει να επεσες μεσαΑν είναι αυτή που υποθέτω, είναι λίαν μικρή το δέμας, αλλά μεγάλο καυλοράπανο.
Σα δε ντρέπεσαι, άγιος ανθρωπος. Παρέχεται πάντως, σύμφωνα με την αγγελία.Θέλω κώλο.
Ναι, πρώτη φορά που υπέπεσε εις τον ολισθηρό δρόμο της αμαρτίας ;)Σα δε ντρέπεσαι, άγιος ανθρωπος. Παρέχεται πάντως, σύμφωνα με την αγγελία.
Πιθανότατα, δεν έπεσε απλώς μέσα, αλλά μπήκε μέσα ;)Νομιζω οτι πρεπει να επεσες μεσα
Τζίνα, τι ύψος έχεις;
Α γειά σου!Η πιό σωστή ερώτηση. Κοντή είναι, το ύψος "έξυπνα" αφαιρέθηκε από τα details γιατί σε συνδυασμό με τα κιλά, παράβραζε το πράγμα!! ;)
Το height σημαινει υψος οχι χάιΤζίνα, τι ύψος έχεις;
Α γειά σου!
Θέλω κώλο.
Depends on size?Με 150 ευρώπουλα γίνεται δικός σου! Εκτός πια αν είσαι king size, οπότε σε βλέπω χλωμό
Θέλω κώλο.
Γνωρίζω πολύ καλά Αγγλικά. Χθες δεν υπήρχε το πεδίο height.Το height σημαινει υψος οχι χάι
Γνωρίζω πολύ καλά Αγγλικά. Χθες δεν υπήρχε το πεδίο height.