6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.184
- Πόντοι
- 11.836
Κορμάρα...!
Είναι
Κορμάρα...!
Δεν γνωρίζω τον λόγο, αλλά αυτό το κορίτσι με εκπλήσσει συνεχώς. Κάθε φορά και καλύτερη, το κορίτσι δεν έχει φρένα. Δοκιμάστηκαν κάποια sex toys, με επιτυχία. Τελείωμα με ιδιαίτερο τρόπο και την ευχαριστώ για αυτό.
Αν της φερθείτε όμορφα, θα πάρετε τα μέγιστα. Ευχαριστώ το Τζινάκι, που εκπλήρωσε τις ευχές μου σαν άλλο τζίνι, θα τα πούμε πάλι.
Δεν έτυχε, πέτυχε.
κι εγώ πέρασα πολύ όμορφα μαζι σου, είσαι κύριος σε όλα!!!Δεν γνωρίζω τον λόγο, αλλά αυτό το κορίτσι με εκπλήσσει συνεχώς. Κάθε φορά και καλύτερη, το κορίτσι δεν έχει φρένα. Δοκιμάστηκαν κάποια sex toys, με επιτυχία. Τελείωμα με ιδιαίτερο τρόπο και την ευχαριστώ για αυτό.
Αν της φερθείτε όμορφα, θα πάρετε τα μέγιστα. Ευχαριστώ το Τζινάκι, που εκπλήρωσε τις ευχές μου σαν άλλο τζίνι, θα τα πούμε πάλι.
Δεν έτυχε, πέτυχε.
Ποιος ήταν ο ιδιαίτερος τρόπος;
Άλλες τέτοιες φωτογραφίες έχεις τζινα;κι εγώ πέρασα πολύ όμορφα μαζι σου, είσαι κύριος σε όλα!!!
Θα σου τις δείξω από κοντάΆλλες τέτοιες φωτογραφίες έχεις τζινα;
καθόλου άσχετη κουβέντα... για λέγε, για λέγε για την κοκκινομάλλα...Το νούμερο 1 ανήκει σε κοκκινομάλλα αλλά αυτή είναι άσχετη κουβέντα..
μίλα ρε σκύλε, με το τσιγγέλι θα στο βγάλουμε?Σε καμία περίπτωση.. Είναι σε γραφείο που δεν διαφημίζεται στο σαιτ.
Πάντως το στήθος της Τζίνας είναι απολαυστικό.
ΣωστηηηηΘα σου τις δείξω από κοντά
Τζινα τριγυρνας στο καζινο Λουτρακιου και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι? Ενημερωνε για τα εκτος εδρας. Να κανεις και ενα εξτραδακι μια που ερχεσεκι εγώ πέρασα πολύ όμορφα μαζι σου, είσαι κύριος σε όλα!!!
Τελικά το δωράκι της κοπέλας ποιο είναι; Ρωτάω γιατί μου είπε "φιλος" ότι άλλαξε.
Τζινα τριγυρνας στο καζινο Λουτρακιου και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι? Ενημερωνε για τα εκτος εδρας. Να κανεις και ενα εξτραδακι μια που ερχεσε
κορμάρακι εγώ πέρασα πολύ όμορφα μαζι σου, είσαι κύριος σε όλα!!!
Κατσε να σε ψησει κανα δυμηνο πρωταΚαλησπερα//.
Επαιρνα την τζινα τηλ στο viper αλλα το viper tis den to exei anoikto
σου στειλα μυνημα και στο viper σου αλλα και στο whats up αλλα δεν μου εχεις απαντησει ακομα././Πληρώνεται σε σκληρό νόμισμα πλέ
κορμάρα
συγνωμη φιλε δεν απανταει σε μυνηματα??Κατσε να σε ψησει κανα δυμηνο πρωτα