STARFIGHTER
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 43
- Like
- 1.868
- Πόντοι
- 8.220
Ναι είναι ...απλά αυτό που είπα είναι ότι σε κάποιες από τις φωτό φαίνεται να έχει μεγαλύτερο μέγεθοςΕίναι φυσικό; Τούμπανο
Ναι είναι ...απλά αυτό που είπα είναι ότι σε κάποιες από τις φωτό φαίνεται να έχει μεγαλύτερο μέγεθοςΕίναι φυσικό; Τούμπανο
Φυσικο μάλλονΕίναι φυσικό; Τούμπανο
Σωστός, στο τοπ 5 φυσικών βυζιων άνετα.. Βασικά ίσως στο τοπ 3..Απόλυτα φυσικά είναι.
Οι φωτογραφίες το κάνουν να φαίνεται μεγαλύτερο, σε κάθε περίπτωση όμως έχει ίσως τα καλύτερα φυσικά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.
Για πες μας κ αλλά καυλιαρη! Πού θα τη βρούμε την κόκκινομαλλα;Σωστός, στο τοπ 5 φυσικών βυζιων άνετα.. Βασικά ίσως στο τοπ 3..
Όχι όμως νούμερο 1.
Το νούμερο 1 ανήκει σε κοκκινομάλλα αλλά αυτή είναι άσχετη κουβέντα..
Συμφωνώ και επαυξάνω… με διαφορά κατά την άποψή μου.Απόλυτα φυσικά είναι.
Οι φωτογραφίες το κάνουν να φαίνεται μεγαλύτερο, σε κάθε περίπτωση όμως έχει ίσως τα καλύτερα φυσικά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.
Πρέπει να έχει τα πιο ωραία βυζια που παίζουν αυτή τη στιγμήΣυμφωνώ και επαυξάνω… με διαφορά κατά την άποψή μου.
Να επιβεβαιώσω και εγώ με την σειρά μου για την Τζινάρα ! Προσωπικά για εμένα έχει το καλύτερο ΦΥΣΙΚΟ στήθος από όλες τις ανεξάρτητες που έχω συναντήσει ! Υπάρχουν και άλλες με ωραίο στήθος βέβαια αλλά είναι δεν είναι φυσικό οπότε την βάζω πρώτη σε αυτήν την κατηγορία με φυσικά μεγάλα βυζιά .
Και από υπηρεσίες τοπ;
Για εμένα έχει κατακτήσει το Top 1 και μετά ακολουθεί η Ιωάννα34 .Δεν το λέω μόνο για τις υπηρεσίες που προσφέρει η κοπέλα αλλά για το σύνολο που έχει . Θα σε ευχαριστήσει , ναι στο σεξουαλικό και θα σου κάνει το αδύνατο δυνατό .Αλλά σε μαγεύει πιο πολύ ο χαρακτήρας της , το εύστροφο μυαλό της και η ενσυναίσθηση που έχει .Έχω κάνει φοβερές συζητήσεις με την κοπέλα που με αφήνει άναυδο ο τρόπος σκέψης της . Τα πιο υπέροχα άτομα τα συναντάμε σε ασυνήθιστα μέρη .Και από υπηρεσίες τοπ;
προς "Μάγο"Για πες μας κ αλλά καυλιαρη! Πού θα τη βρούμε την κόκκινομαλλα;
Όλες φίλε όταν παίρνουν 180 ευρώ την ώρα ευαίσθητες και ενσυνείδητες είναιΗ κοπέλα είναι κλάσης ανώτερη από πολλές κοπέλες του χώρου . Δεν μιλώ μόνο για το αρμονικά χαρακτηριστικά που έχει η εμφανισή της , τα πανέμορφα μάτια που χάνεσαι μέσα τους και την <<πουτανιά >> που μας αιχμαλωτίζει όλους μας , αλλά για το ότι είναι ένα πλάσμα υπέροχο με μια ευαίσθητη ψυχή και ενσυναίσθηση .Παιδιά η κοπέλα είναι διαμάντι να της φέρεστε με ΕΥΓΕΝΕΙΑ !!! Νιώθω τυχερός που την γνώρισα ! !!
Όλες φίλε όταν παίρνουν 180 ευρώ την ώρα ευαίσθητες και ενσυνείδητες είναι
Σε καμία περίπτωση.. Είναι σε γραφείο που δεν διαφημίζεται στο σαιτ.προς "Μάγο"
μεριά...
Καλά Τζινάκι. Εδώ αναρωτιόμαστε αν τα βυζια σου είναι τα καλύτερα φυσικά που υπάρχουν στην πιάτσαΚαλησπέρα !!!
Τι κάνετε αγόρια μου ??
Καλησπέρα !!!
Τι κάνετε αγόρια μου ??
Καλά Τζινάκι. Εδώ αναρωτιόμαστε αν τα βυζια σου είναι τα καλύτερα φυσικά που υπάρχουν στην πιάτσα