Νέα

Τζίγγερ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα metallica1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Μακαριότατε φίλε sxsitegr,

μάλλον σε άλλο πλανήτη ζεις. Και στην πράξη (για την περίπτωσή σου) έχεις αφαιρέσει το "ΑΝΕΥ" και έχεις βάλει το "ΜΕΤΑ" στη συνέχεια του "Επιτάφιου" του Περικλή (από Θουκυδίδη). Το μόνο που μπορώ να πω για την βαρύτατα άρρωστη περίπτωσή σου είναι:

"Ο γιατρός είπε ότι έχεις δίκαιο"

Και τις προκλήσεις για λαγουδάκια από απόγονο του στόλου τις γράφω εκεί που πρέπει. Δεν θα σου απαντήσω (όπως θα έπρεπε) "για έλα να δούμε"...Και θα αγνοήσω τυχόν πρόκλησή σου (βλέπεις το ότι επί σημιτοκρατίας μας χτυπούσατε μαζί με τους μπάτσους σας έχει αποθρασύνει εντελώς).

Ούτε θα σου βάλω δύσκολα, όπως ο φίλος Carlos. Εκεί πιθανόν να χρειάζεται Νικολούλη, Χαρδαβέλας ή κάτι ανάλογο..

Μην κάνουμε το site  για τα μπουρδέλα, μπουρδέλο σκέτο...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Μακαριότατε φίλε sxsitegr,

μάλλον σε άλλο πλανήτη ζεις. Και στην πράξη (για την περίπτωσή σου) έχεις αφαιρέσει το "ΑΝΕΥ" και έχεις βάλει το "ΜΕΤΑ" στη συνέχεια του "Επιτάφιου" του Περικλή (από Θουκυδίδη). Το μόνο που μπορώ να πω για την βαρύτατα άρρωστη περίπτωσή σου είναι:

"Ο γιατρός είπε ότι έχεις δίκαιο"

Και τις προκλήσεις για λαγουδάκια από απόγονο του στόλου τις γράφω εκεί που πρέπει. Δεν θα σου απαντήσω (όπως θα έπρεπε) "για έλα να δούμε"...Και θα αγνοήσω τυχόν πρόκλησή σου (βλέπεις το ότι επί σημιτοκρατίας μας χτυπούσατε μαζί με τους μπάτσους σας έχει αποθρασύνει εντελώς).

Ούτε θα σου βάλω δύσκολα, όπως ο φίλος Carlos. Εκεί πιθανόν να χρειάζεται Νικολούλη, Χαρδαβέλας ή κάτι ανάλογο..

Μην κάνουμε το site  για τα μπουρδέλα, μπουρδέλο σκέτο...

Ωραία τα ad hominem, υποθέτω είναι η τελευταία σου άμυνα...

1. Το μακαριότατος στο επιστρέφω. Δεν είναι ωραίο να χρησιμοποιείς τα λόγια του άλλου, ειδικά όταν δεν ξέρεις τι σημαίνουν.

2. Για το αν φιλοσοφώ με ή άνευ, αυτό ας το κρίνουν άλλοι. Είσαι ο τελευταίος που θα μπορούσα να (σκεφτώ να) ρωτήσω, αν όχι ο τελευταίος που θα κρίνει.

3. Σίγουρα έχω δίκαιο (όλοι έχουμε). Και δίκιο έχω όμως.

4. Έχω ξαναγράψει για την προέλευση της χρησιμοποίησης του "απογόνου", και την ποιότητα του χαρακτήρα αυτών που το χρησιμοποιούν. Μπροστά του, το "λαγουδάκι" είναι χαρακτηρισμός μικρών παιδιών.

Προσωπικά δεν με αγγίζει. Η οικογένεια μου κατάγεται (κατά βάση) από την Αθήνα (όπου μένει και χρόνια τώρα), και σαφώς όχι από τον Πειραιά. Αν λοιπόν εγώ είμαι "απόγονος", δεν βλέπω τι μπορεί να εμποδίζει και τους υπολοίπους Αθηναίους (βλέπε βάζελους) από το να είναι και αυτοί απόγονοι. (Μόνο που θα είναι και απόγονοι και λαγοί).

Φευ, με την συχνή χρησιμοποίηση του από διάφορους βαζελογραφιάδες εδώ μέσα, μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι κάτι μας κρύβουν... Ρε παιδιά μήπως σας έχει μείνει κανένα παιδικό τραύμα σχετικό με την περίπτωση;

5. Αυτά τα περί σημιτοκρατίας και αν τα ακούσαμε. Βέβαια, κατά τα φαινόμενα, οι κυβερνήσεις αλλάζουνε, μα η αλήθεια μένει. Και το σερί συνεχίζεται.

6. Από τη στιγμή που γράφουμε για τον βάζελο, έχει γίνει ήδη μπουρδέλο το site.

Φιλικά.

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Ο βαρδινογιαννης δεν μπορει να παραδειγματιστει τον ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ και τον ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ...

Ειναι αντιπαναθηναικος και δουλος του Κοκκαλισταν >:(

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Κε sxitegr  περαστικά,

και συνέχιζε να το παίζεις (και μόνο του) και διανοούμενος της πλάκας. Το κακό είναι ότι με αυτά που γράφεις οι αρουραίοι δε σε καταλαβαίνουν.

Το μακάριος και τον υπερθετικό δεν κατάλαβα...Ρε αγράμματοι που θα μας τη βγείτε κιόλας...

ʼντε στα Βούρλα να μαζέψετε τις μάνες σας και τις αδελφές σας...Και αν δεν ξέρετε που είναι/ήταν ρωτήστε τους παλιούς μπουρδελόβιους... Θα σας πουν! (Βοήθεια: Και ο Ανέστης ο Δελιάς - Η Τετράς η Ξακουστή του Πειραιώς- εκεί την πάτησε).

Επειδή δεν με ξέρεις, άσε καλύτερα...Γενικά δεν ξέρεις τι σου γίνεται...

Περαστικά

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Φίλτατε alfa,

Προσωπικά γράφω αυτά που πιστεύω και μου αρέσουν και στ' αρχίδια μου αν οι άλλοι με καταλάβουν ή όχι. Για εσένα δε, δεν έχω καμία βλέψη, γιατί είσαι πολύ βάζελος για να καταλάβεις.

Πέραν τούτου, βαριέμαι να σου εξηγώ πράγματα που χρησιμοποιείς χωρίς να καταλαβαίνεις. ʼσε που η απάντηση είναι μπροστά σου.

Η δε διαλεκτική σου πολιτική με εκπλήσσει δυσάρεστα: λυπάμαι πραγματικά για άνθρωπο που γνωρίζει κάποια πράγματα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας (και αυτά ίσως, γιατί με το google μπορείς να τα βρεις και κατά τύχη), και διολισθαίνει σε αναφορές περί "απογόνων" και "μανάδων και αδελφών". Βέβαια, υποθέτω ότι όσο και να το τυλίξεις με φανταχτερά περιτυλίγματα, το σκατό πάντα σκατό θα μένει. Και όταν πέσει στο νερό, θα βγει στην επιφάνεια.

Από εκεί και πέρα, το πόσο γραμματιζούμενος πρέπει να είναι κάποιος για να μπορεί να κάνει μια συζήτηση, και τι γνώσεις έχει ο μέσος γαύρος και ο μέσος βάζελος, τα αφήνω ασχολίαστα. Και εκεί είσαι βαθιά νυχτωμένος. Και μεταξύ μας, για άτομα σαν και σένα, είναι ότι πρέπει ο Τάκης, γιατί είστε ανίκανοι για σοβαρή συζήτηση. Ενώ με ένα άντε γειά, καθαρίζεις.

Αυτά έχω να πω, γιατί βαριέμαι να γράφω άλλα. Τσίμπα τώρα την φόλα από τον Ντούσαν (μιας και είναι πιο σχετική με το θέμα από τις ιστορίες που μας γράφεις) και συνέχισε στο πρωτάθλημα. Το λαγούμι σου, έτσι ή αλλιώς είναι σκαμμένο εδώ και πολλά χρόνια, και έχεις συνηθίσει να ζεις εκεί μέσα.

Περαστικά σου λοιπόν, αν και τα χρόνια που βλέπετε την πλάτη μας, μόνο περαστικά δεν είναι.

ΥΓ1. Χαίρομαι που δεν σε ξέρω. Καλύτερα να ξέρω γαύρους παρά κατακάθια. Τουλάχιστον έτσι μπορώ να ζώ αμέριμνος.
ΥΓ2. Μην απαντήσεις, άστο. Θα κάψεις τίποτα εγκεφαλικά κύτταρα και θα μας μείνεις από την υπερπροσπάθεια. Και δεν υπάρχουν και πολλοί βάζελοι για τέτοιες απώλειες...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Μαζί Μου Ασχολείσαι
Πόσο Μαγάβρος Είσαι
................................

Και βρίσε όσο θες. Μπορείς, άνετα αφού δεν μέχεις καταπρόσωπο.

Κατακάθι και σκατό είσαι εσύ και η οικογένειά σου, όπως και η παρέα σου.

Και κάτι ανατομικό:

Όταν γαμάς πουστάκι την πλάτη του βλέπεις. Απλό θέμα ανατομίας, βλέπεις....

Και βέβαια δεν πρόκειται να ξανακάνω "διάλογο" με σένα ή με τους ομοίους σου. Μακρυά από τιποτένιους και κομπλεξικούς

Βλέπεις μαθαίνω από τα λάθη μου....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Το μακάριος και τον υπερθετικό δεν κατάλαβα...Ρε αγράμματοι που θα μας τη βγείτε κιόλας...

ʼντε στα Βούρλα να μαζέψετε τις μάνες σας και τις αδελφές σας...Και αν δεν ξέρετε που είναι/ήταν ρωτήστε τους παλιούς μπουρδελόβιους... Θα σας πουν! (Βοήθεια: Και ο Ανέστης ο Δελιάς - Η Τετράς η Ξακουστή του Πειραιώς- εκεί την πάτησε).

Δε νομίζεις ότι το παρατραβάς; :knuppel:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ok mod, You 're right!

sorry!

Προκλήθηκα όμως επανειλημμένως, ίσως να πρόσεξες ότι ήδη ανακοίνωσα στον κο φαφλατά ότι σταματάω..

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Και κάτι ανατομικό:

Όταν γαμάς πουστάκι την πλάτη του βλέπεις. Απλό θέμα ανατομίας, βλέπεις....

Προσωπικά δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο και δεν το έχω ψάξει.

Ενδιαφέρουσα όμως πληροφορία, για να την μοιράζεσαι μαζί μας.
Φαίνεται έχεις πείρα σαν ενεργητικός ομοφυλόφιλος.

Κρίμα κιόλας, που μας τελείωσε ο gayboy. Έχεις ό,τι ψάχνει...

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε σεις ξεκολάτε με τα ποδοσφαιρικά μη ξαναρχίζουμε τα ίδια.Τα έχουμε πει εξάλου.Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεο να κερδίζουν και ασε τους άλλους να ψάχνουν για προπονητές.Τί ψάχνετε να βρείτε?Αλλά έτσι όπως είσαστε τώρα ακόμα και με Βασσάρα δεν πρόκειτε να κερδίσετε.Οπότε αφήστε το...

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλτατε alfa,

μόνο περαστικά δεν είναι.

ΥΓ1. Χαίρομαι που δεν σε ξέρω. Καλύτερα να ξέρω γαύρους παρά κατακάθια. Τουλάχιστον έτσι μπορώ να ζώ αμέριμνος.
ΥΓ2. Μην απαντήσεις, άστο. Θα κάψεις τίποτα εγκεφαλικά κύτταρα και θα μας μείνεις από την υπερπροσπάθεια. Και δεν υπάρχουν και πολλοί βάζελοι για τέτοιες απώλειες...
Οι γαυροι σιγουρα ειναι περισσοτεροι, διοτι περιλαμβανονται τα κουτορνιθια σαν και εσενα και τον φιλο σου τον Τσουκαλα

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρε παιδιά ο μαλάκας ο σοφέρ δεν έλεγε ότι το αργότερο μέχρι την τρίτη θα έχει βρεί προπονητή και θα τον ανακοινώσει? η τρίτη πέρασε και ακόμα τίποτα,πάλι ψάχνουμε στους 10 καλλίτερους της ευρώπης και στο τέλος θα πάρουμε τον Καραμήτρα.....α ρε κατακαημένε ΠΑΟ σε τι χέρια έχεις πέσει...σοφέρ πάρε το αγωνιστικό σου αυτοκίνητο και βάλτο.............εμπρός και φύγε........................ >:(

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ρε μάγκες,

Ο Μ. Σωφέρ χωρίς τον (συνοδηγό) Στεφανή είναι άσχετος και άχρηστος.

Και βγαίνουν και άτομα με "ειδικές ανάγκες" να μας την πούνε (από μακρυά φυσικά...) κιόλας...

Ενεργητικός ομοφυλόφιλος= κωλομπαράς στα πούστικα...

Καλή απαλλαγή να έχουμε, αν και δύσκολο...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΛΛΟΥ, ΤΟ SITE ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Ο γελοιος προκλητικος τζιγκερ γιατι δεν πηρε τον Αντιτς απο το καλοκαιρι ;;;
Για να γινει , επιτελους , μια σωστη προετοιμασια >:(

ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ :knuppel:

WALKER

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
χωρις λογια....

Συνημμένα

• ULTRAS OLYMPIAKOS.jpg
    ULTRAS OLYMPIAKOS.jpg
    104,6 KB · Εμφανίσεις: 49
  • ULTRAS OLYMPIAKOS.jpg
    ULTRAS OLYMPIAKOS.jpg
    104,6 KB · Εμφανίσεις: 72

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Τρεξε τρεξε τρεξε στην ανηφορα ρουφιανε ολυμπιλαγε !!!!!

WALKER

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
παο θρησκεια μπαλετο ορειβασια......φλώρε :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :hammer: :hammer: :hammer: :uzi: :uzi: :uzi:

Συνημμένα

• gallery_432_49_8448.jpg
    gallery_432_49_8448.jpg
    61,6 KB · Εμφανίσεις: 18

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ρε Walker,

Πολλά είπες. Για έλα να μας κυνηγήσεις ρε....

Μόνο μην πονέσεις μετά...

Μαζέψου καλύτερα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom