Νέα

Τζίγγερ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα metallica1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και τι πρέπει να κάνουμε ρε παιδιά? μας δουλεύουν όλοι,ξεφτυλιζόμαστε παντού ,και ο γαύρος κάνει πάρτυ στις πλάτες μας. δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει να πέσουμε Β εθνική για να ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ? αφού ο σοφέρ δεν έχει φιλότιμο,και σκασίλα μας αν του αρέσει να του πιάνει τον κώλο ο κόκαλης, στις πλάτες ενός ολόκληρου λαού δεν μπορεί να βγάζει λεφτά και να παίζει τα πολιτικά του παιγνίδια . άπαξ δια παντός...ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ...., από εδώ και πέρα θα δει από αυτό τον λαό πόσα απίδια βάζει ο σάκκος,  ανοχή τέλος , ........ ΣΤΑ ΟΠΛΑ....... :ak:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Η    ειρωνια  ειναι  οτι  φετος  εδωσε    χρηματα .  Αλλα  εχει    συσσωρευθει  τετοια  αγανακτηση  και  πικρα  που  ο  κοσμος  δεν  αντεξε  αλλο .  Πιστευω  επισης  οτι  πληρωνει  τα  σπασμενα  του  θειου  του  καπετανιου . Αλλο  λαμογιο  απο 'κει . Ο  εγκληματιας  που σταματησε  την  μπαλα  στο  μεγαλυτερο  ταλεντο  Παρη  Γεωργακοπουλο  και  ειχε    συμβολαια  πενταετιες-δεκαετιες  με  μισθους  πεινας  .  Και    ο  Μουρινιο  να  ερθει    στον  ΠΑΟ  θα  αποτυχει , αυτο  ειναι  σιγουρο . Στην  Παιανια  δεν  υπαρχει  ατμοσφαιρα  οικογενειας , ειναι  ψυχολογικο  το  θεμα. Ειδατε  ποτε  τον  Τζιγγερ    να  παταει  το  ποδι  του  σε  προπονηση? Οι  παικτες    φοβουνται  ντου  απο  τους  φιλαθλους αλλα  οι  τελευταιοι  δεν  φταινε  σε  τιποτα.Πολλοι  παικτες  δεδηλωμενοι Παναθηναικοι  φευγουν  απο  την  Παιανια  πικραμενοι. Δεν  μπορει  να  ειναι  τυχαια  ολα  αυτα. Σε  αντιδιαστολη  με  το  μπασκετ. Οι  Παυλος-Θανασης  οχι  μονο  επενδυουν  φερνοντας  την  αφροκρεμα  αλλα  πηγαινουν  στις  προπονησεις(!!!)  και  ο  Ομπραντοβιτς  νιωθει  ακλονητος...Ευχομαι  ο  θεος    να  φωτισει  τον  Τζιγγερ    γιατι  ειναι  κριμα  για  ολο  τον  αθλητισμο  ο    ΠΑΟ  να  παραπαιει......

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Καλύτερα να μη παραμυθιαζόμαστε... Δεν υπάρχει περίπτωση αυτά που βλέπουμε στην ΚΑΕ να τα κάνουν στην ΠΑΕ οι Γιαννακόπουλοι ή οποιοσδήποτε άλλος. Τα χρήματα που απαιτούνται στο ποδόσφαιρο είναι πολλαπλάσια ενώ το όνομα του ελληνικού πρωταθλήματος είναι στον πάτο σε αντίθεση με το μπάσκετ. Ο Ομπράντοβιτς είναι ο νο.1 προπονητής της Ευρώπης, ο αντίστοιχος του ποδοσφαίρου (π.χ. Λίππι, Καπέλλο, Έρικσον κλπ) δεν έρχεται Ελλάδα όσα χρήματα κι αν του δώσεις. Το ίδιο ισχύει και με τους παίκτες: Ντομινίκ, Μποντιρόγκα, Ράτζα κλπ του ποδοσφαίρου ούτε για πλάκα δεν θα δούμε στην Ελλάδα. Εδώ δεν έρχονται στη Μ. Ανατολή που τους δίνουν μυθικά ποσά και παίρνουν κάτι τελειωμένους μόνο! Αυτό βέβαια σημαίνει ότι δεν έπρεπε να φύγουν Κυργιάκος, Κωνσταντίνου, Καραγκούνης εκτός αν πουλιόνταν και έρχονταν καλύτεροι. Δυστυχώς ο ΠΑΟ δεν ξέρει να πουλάει-χρειάζεται γνώση και αυτό όπως και οι αγορές...

VAMOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα πολλες φορες ερχετε ο κορεσμος...οι ανθρωποι (οικ.Βαρδινογιαννη)ειναι στην ΠΑΕ 25+ χρονια οτι ηταν να το προσφερουν στο Ελληνικο ποδοσφαιρο και στο παο το προσεφεραν.Η υποθεση δειχνει οτι δεν υπαρχει πλεον ορεξη και πανω απολα γνωση...και τι εννοω...δειτε τι παιχτες ερχονται τα τελευταια χρονια στο παο και τι φευγει...εφεραν για παραδειγμα περσυ τον Κονσιεσαο, ρε παιδια ειλικρινα σας μιλαω οταν το ακουσα δεν μου γεμιζε το ματι και αυτο ειναι το λιγοτερο ποιον εδιωξε και πηγε να του κοψει και την μπαλα?Μπασινας.Δεν με ενδιαφερει τι εκανε μεσα στα αποδητιρια εγω ξερω οτι ηταν και αρχηγος και ηξερε μπαλα ο ανθρωπος (το αποδυκνιει στην ισπανια τωρα).Και αποτι βλεπω τα τελευταια χρονια υπαρχει αυτη η λογικη στον παο...κοβουμε την μπαλα σε οποιον δεν γουσταρουμε και οποιος δεν μιλαει και φυσικα ζηταει  λιγα χρηματα παιζει...βλεπε...Λυμπεροπουλο,Νικοπολιδη,Χαλκια,Μπασινα,Κυριακο,καραγκουνη (ξερετε ποσα του εδιναν πριν την κανει απο το παο το χρονο?).Και παιζουν μπαλα στο  Παο ο μορις (καλο παλικαρι αλλα ενταξει μην μας κοροιδευουν κιολας)Δαρλας,λεοντιου φυσσας κ.α.Και ποια ειναι η μαλακια τις υποθεσης...μολις αρχισουν να παιζουν μπαλα αυτοι γιατι καποια στιγμη θα μαθουν που θα παει θα τους διωξουν δλδ οταν δεν παιζουν τους κρατανε και οταν πανε να παιξουν και ζητησουν χρημα φυσικα τους διωχνουν...και φυσικα η κλασικη σταχτη μια φορα καθε 10 χρονια φερνουμε εναν παιχτη...Κωνσταντινου και τωρα Σαλπιγγιδη...και αν σου σκασει και ο δευτερος παλτο?θα σου πει δεν φταιω εγω,εγω τα εδωσα τα χρηματα ετσι παει ομως?
Για προπονητες τι να πω?Σου φερνει Μαλεζανι (απο την φατσα του ρε παιδια δεν δειχνει βλακας?) και μετα την πατατα σου φερνει Μπακε!Η πλακα ειναι οτι εκανε προταση και στο Χερικσεν...οκ γαμοτα παιδια αλλα  προπονητης με την μια στον παο?(το ιδιο ειπε και ο ιδιος προς τιμην του)...και παει η οικογενια απο πατατα σε πατατα...φανταζεστε να μας φερουν Μπαγεβιτς...για εκει το πηγαν κανα δυο φορες στο παρελθον!!!Α ρε παυλε βγες και πες θελω τον παο να γινει ο τριτος παγκοσμιος να δεις για ποτε θα φυγουν τα μουνοπανα που μας κοροιδευουν...

p.s.και τον αλβερτη να φερει στην παε ο παυλος λαι εγω μαζι του θα ειμαι γιατι ο ανθρωπος (παυλος)ειναι Βαζελος ρε πρασινος δηλωμενος και το δειχνει...ξερετε τι ειχε απαντησει ο ανθρωπος δε μια ερωτηση δημοσιογραφου καποτε?
Ερ.Λενε οτι βαζετε πολλα χρηματα απο την τσεπη σας χωρις να τα περνετε πισω<

και τι απαντησε ρε παιδια ο ανθρωπος?

Παυλος:αλλοι εχουν χομπυ τα σκαφη και τα καζινα,εγω εχω τον παναθηναικο!!!!!!

georgiooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
προφανεστατα και καποιοι χειρισμοι και κινησεις που οδηγουν σε ευρωπαικη καταξιωση(like basket) και ο ιδιος ο Παυλος μπορει να μην τα  καταφερει οσα και να δωσει.....
αυτο ειναι αυτο νοητο και καλα το εξηγουμε καποιοι παραπανω...
αν και να κανω το δικηγορο του διαβολου , μικρες μικρες κινησεις και απο τις δυο ομαδες μπορει και να οδηγησουν ισως στη μεγαλη κινηση....,κατι καλο ρε παιδι μου..
1.8 πηρε ο ribo και βγηκαν απο τις φανελες και τα ποπκορν στο γηπεδο...
τα κερδη στο ποδοσφαιρο ειναι μεγαλα αρκει να ξερεις να τα εκμεταλλευτεις εξυπνα...
15000 διαρκειας το ξερετε που μαζευονται για την πλακα οτι ειναι 6.000.000 ευρο?
πως τα καταφερνουν οι πορτογαλοι...?

αλλα το θεμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ και μπορει να τα παραλεω.....
εδω δεν εχουμε ελπιδα καν, μαλλον εχουμε κουραστει να εχουμε....
εχει παψει το ονειρο, δεν τα βλεπετε???
δεν με ενδιαφερει τοσο η ευρωπη...
οσο η απαξιωση..
[size=10pt]το ελληνικο πρωταθλημα μπορω να το χω???......[/size]

SAKIS26

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
για τους γνωστες θα πω το εξης, ολα αρχισαν να χαλανε στον παναθηναικο απο τοτε που βαλανε τον Αποστολακη σε καποια ποστα, παρατηρηστετο. Επισης και παλι για οσους γνωριζουν ο προπονητης που μπορει να σωσει τον παναθηναικο και να τον βαλει σε ταξη ειναι ο Μπαγιεβιτς η ο Αναστασιαδης, δεν μπορω να πω για αλλόν με σιγουρια γιατι δεν εχω δει απο κοντα, και οταν λεω κοντα ενοω πολυ κοντα, την δουλεια τους. Εναν μονο μπου θα μπορουσα να πω ειναι ο Κουπερ μιας και μπορει να γινει κατι τετοιο.

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Βαζελακια εχετε σκεφτει οτι εαν παρετε για προπονητη τον πριγκηπα βατραχο η αλλιως mr θεραπεια δεν προκειται να κανετε πορεια στην ευρωπη??Πως θα το αντεξετε αυτο ουτε ελλαδα τιτλους ουτε ευρωπη πορεια χαχαχα

SAKIS26

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βαζελακια εχετε σκεφτει οτι εαν παρετε για προπονητη τον πριγκηπα βατραχο η αλλιως mr θεραπεια δεν προκειται να κανετε πορεια στην ευρωπη??Πως θα το αντεξετε αυτο ουτε ελλαδα τιτλους ουτε ευρωπη πορεια χαχαχα
φιλε μου νομιζω οτι εχεισ παραξηγησει πολυ και γενικα ολοι οι ολυμπιακοι και οι αεκτζηδες τον Μπαγιεβιτς. Ο ολυμπιακος ξεχναει οτι την καλυτερη πορεια στην ευρωπη την εκανε με μπαγιεβιτς και η Αεκ τα πρωταθληματα τα πηρε με μπαγιεβιτς. Αυτα και οι μεν και οι δεν τα εχουν ξεχασει. Πρεπει ολοι να καταλαβουμε οτι δεν ειμαστε κατι σπουδαιο για ευρωπη, και ποιοι ειμαστε στην τελικη να εχουμε απαιτησεις για ευρωπη οταν υπαρχουν αλλεσ ομαδες με φοβερη οργανωση και γενικα ειναι πολλα βηματα μπροστα απο εμας. Πρεπει να φτιαξει το Ελληνικο πρωταθλημα πρωτα για να εχουμε ελπιδες και για Ευρωπη.

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Φιλε ισως ειμαι απο τους λιγους που δεν ξεχνω.Αλλα ο ανθρωπος στον παγκο κοιματε αυτο πρεπει να το παραδεχτουμε

SAKIS26

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
οταν δεν εχεις παικτες στον παγκο ομως???
κακα τα ψεματα δεν ειναι τυχαια απο τους πιο πετυχυμενους αν οχι ο πιο πετυχυμενος στην Ελλαδα.

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
πταν κανει μαλακισμενες επιλογες και φερνει μονο Σερβους τοτε πως να εχει παιχτες στον παγκο.Ειναι προπονητης χωρις ευρωπαικες φιλοδοξιες...Τον ενδιαφερει μονο το πρωταθλημα κανει κινησεις και μεταγγραφες μονο για την ελλαδα ισως εχει παρει χαμπαρι ποσο για τον πουτσο ειναι οι ελληνικες ομαδες

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καταρχάς ο τζίγγερ δεν είναι μόνο άσχετος απο ποδόσφαιρο, είναι γενικώς άσχετος από οποιοδήποτε είδος διοίκησης.Σε όλη του την ζωή δηλαδή τι έχει διοικήσει?

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Αν ισχύουν οι φήμες, ότι θα έρθει στην Πανάθα ο Αναστασιάδης ...  :cussing:  :ak:  :headbang:  :helpplea:  :jerking:

Για όσους θυμούνται τη μετάδοση του αγώνα Arsenal - ΠΑΟΚ πριν μερικά χρόνια, δε μπορώ ούτε να σκεφτώ αυτό τον άνθρωπο στον πάγκο της Πανάθας  :headbang:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
κατα λεξη οπως το διαβασα σε ενα φορουμ μολις τωρα:  στο τιμιο καναλι του ματζικ γραφει οτι ο αλεφαντος θα παει στο παναθηναικο
:headbang:
πλακα μας κανουν ετσι??  :helpplea:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αν γίνει αυτό καιρός τα βαζελάκια να αλλάξετε ομάδα.Αλλά το βλέπω σχεδόν απίθανο.Ούτε σαν πρωταπριλιάτικο αστείο δε μπορεις να το πεις.Οπότε κούλαρε.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αν ισχύουν οι φήμες, ότι θα έρθει στην Πανάθα ο Αναστασιάδης ...  :cussing:  :ak:  :headbang:  :helpplea:  :jerking:

Για όσους θυμούνται τη μετάδοση του αγώνα Arsenal - ΠΑΟΚ πριν μερικά χρόνια, δε μπορώ ούτε να σκεφτώ αυτό τον άνθρωπο στον πάγκο της Πανάθας  :headbang:

Φίλε κάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος,ο άγγελος ειναι Νο1 στην Ελλάδα μαζί με Μπάγιεβιτς,τα αποτελέσματα αυτό δείχνουν,και με διαλυμένες ομάδες ΠΑΟΚ,ΗΡΑΚΛΗ ΚΛΠ.Και στον ΠΑΟ τα πήγε καλά βλέπε πρόκριση από όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά τον έφαγαν κάτι ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ δημοσιογράφοι τύπου Σακελαρόπουλου

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Φίλε κάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος,ο άγγελος ειναι Νο1 στην Ελλάδα μαζί με Μπάγιεβιτς,τα αποτελέσματα αυτό δείχνουν,και με διαλυμένες ομάδες ΠΑΟΚ,ΗΡΑΚΛΗ ΚΛΠ.Και στον ΠΑΟ τα πήγε καλά βλέπε πρόκριση από όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά τον έφαγαν κάτι ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ δημοσιογράφοι τύπου Σακελαρόπουλου

Σε σχέση με τον Αναστασιάδη, φίλε μου, έχω να παρατηρήσω τα ακόλουθα:

1. Ως προπονητής του Παναθηναϊκού, ήταν ο άνθρωπος ο οποίος ουσιαστικά οδήγησε τον Πάουλο Σόουζα να κρεμάσει τα παπούτσια του πιο γρήγορα, αδιαφορώντας για το πρόβλημα υγείας που είχε και επιμένοντας να ακολουθεί ο Πάουλο το ίδιο πρόγραμμα εκγύμνασης με τους υπόλοιπους >:(

2. Μετάδοση του αγώνα Arsenal - ΠΑΟΚ. Η κάμερα δείχνει τον Α.Βενγκέρ, άψογα ντυμένο με κοστούμι, με το κλασικά γαλλικό, ελαφρά σνομπ ύφος του, να δίνει οδηγίες στους παίκτες στο γήπεδο. Μετά γυρίζει η κάμερα στον πάγκο του ΠΑΟΚ και δείχνει τον Αναστασιάδη, με φόρμα ... να σκαλίζει τη μύτη του, να κάνει μπαλάκι το κακάδι και να το σουτάρει δίπλα από τον πάγκο!!!  :cussing: :headbang: :headbang: :headbang:

Sorry, εγώ αυτόν τον τύπο δεν τον θέλω στην Πανάθα!  >:(

SAKIS26

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
οταν μαθετε απο κοντα τι σημαινει Μπαγιεβιτς και Αναστασιαδης τοτε θα καταλαβετε οτι ειναι παρα πολυ καλες σοβαρες λυσεις ηια ΠΑΟ. παιδια ειναι πολυ καλοι προπονητες

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ε όχι ρε παιδιά,δεν κάνουμε ομάδα με αυτούς,ή θα πάρουμε προπονητή εγνωσμένης αξίας από την ευρώπη που θα κάνει και τις μεταγραφές ή θα είμαστε μια ζωή στην λούμπα.πλέον η πανάθα ή θα ζωντανέψει ή ρίχτε μας χώμα στον τάφο να τελειώνουμε....... >:(

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Ο βαρδινογιαννης ειναι ο καρκινος του Π.Α.Ο. μας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom