Μαγκες δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα πολλες φορες ερχετε ο κορεσμος...οι ανθρωποι (οικ.Βαρδινογιαννη)ειναι στην ΠΑΕ 25+ χρονια οτι ηταν να το προσφερουν στο Ελληνικο ποδοσφαιρο και στο παο το προσεφεραν.Η υποθεση δειχνει οτι δεν υπαρχει πλεον ορεξη και πανω απολα γνωση...και τι εννοω...δειτε τι παιχτες ερχονται τα τελευταια χρονια στο παο και τι φευγει...εφεραν για παραδειγμα περσυ τον Κονσιεσαο, ρε παιδια ειλικρινα σας μιλαω οταν το ακουσα δεν μου γεμιζε το ματι και αυτο ειναι το λιγοτερο ποιον εδιωξε και πηγε να του κοψει και την μπαλα?Μπασινας.Δεν με ενδιαφερει τι εκανε μεσα στα αποδητιρια εγω ξερω οτι ηταν και αρχηγος και ηξερε μπαλα ο ανθρωπος (το αποδυκνιει στην ισπανια τωρα).Και αποτι βλεπω τα τελευταια χρονια υπαρχει αυτη η λογικη στον παο...κοβουμε την μπαλα σε οποιον δεν γουσταρουμε και οποιος δεν μιλαει και φυσικα ζηταει λιγα χρηματα παιζει...βλεπε...Λυμπεροπουλο,Νικοπολιδη,Χαλκια,Μπασινα,Κυριακο,καραγκουνη (ξερετε ποσα του εδιναν πριν την κανει απο το παο το χρονο?).Και παιζουν μπαλα στο Παο ο μορις (καλο παλικαρι αλλα ενταξει μην μας κοροιδευουν κιολας)Δαρλας,λεοντιου φυσσας κ.α.Και ποια ειναι η μαλακια τις υποθεσης...μολις αρχισουν να παιζουν μπαλα αυτοι γιατι καποια στιγμη θα μαθουν που θα παει θα τους διωξουν δλδ οταν δεν παιζουν τους κρατανε και οταν πανε να παιξουν και ζητησουν χρημα φυσικα τους διωχνουν...και φυσικα η κλασικη σταχτη μια φορα καθε 10 χρονια φερνουμε εναν παιχτη...Κωνσταντινου και τωρα Σαλπιγγιδη...και αν σου σκασει και ο δευτερος παλτο?θα σου πει δεν φταιω εγω,εγω τα εδωσα τα χρηματα ετσι παει ομως?
Για προπονητες τι να πω?Σου φερνει Μαλεζανι (απο την φατσα του ρε παιδια δεν δειχνει βλακας?) και μετα την πατατα σου φερνει Μπακε!Η πλακα ειναι οτι εκανε προταση και στο Χερικσεν...οκ γαμοτα παιδια αλλα προπονητης με την μια στον παο?(το ιδιο ειπε και ο ιδιος προς τιμην του)...και παει η οικογενια απο πατατα σε πατατα...φανταζεστε να μας φερουν Μπαγεβιτς...για εκει το πηγαν κανα δυο φορες στο παρελθον!!!Α ρε παυλε βγες και πες θελω τον παο να γινει ο τριτος παγκοσμιος να δεις για ποτε θα φυγουν τα μουνοπανα που μας κοροιδευουν...
p.s.και τον αλβερτη να φερει στην παε ο παυλος λαι εγω μαζι του θα ειμαι γιατι ο ανθρωπος (παυλος)ειναι Βαζελος ρε πρασινος δηλωμενος και το δειχνει...ξερετε τι ειχε απαντησει ο ανθρωπος δε μια ερωτηση δημοσιογραφου καποτε?
Ερ.Λενε οτι βαζετε πολλα χρηματα απο την τσεπη σας χωρις να τα περνετε πισω<
και τι απαντησε ρε παιδια ο ανθρωπος?
Παυλος:αλλοι εχουν χομπυ τα σκαφη και τα καζινα,εγω εχω τον παναθηναικο!!!!!!