kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Έτσι!!!! Να μπαίνει μια τάξη σιγά σιγά γιατί τα γατάκια ξεσαλώνουν ?Καλησπερα Τζενη, ειμαι ο Αλεξανδρος.
Έτσι!!!! Να μπαίνει μια τάξη σιγά σιγά γιατί τα γατάκια ξεσαλώνουν ?Καλησπερα Τζενη, ειμαι ο Αλεξανδρος.
Μήπως θέλει να γνωρίσουμε τους γονείς της πρώτα....Χαχα , απλα της εστειλα μηνυμα για το αν μπορει.. Απο εκει και περα ουτε φωνη ουτε ακροαση
Κοιτα αντικειμενικα θελω να την δω διοτι μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον.. Απλα απορω που δεν απαντα διοτι δεν γνωριζομαστε και απο χθες ουτε της ειπα κατι περιεργο οταν της εστειλα μηνυμα..Μήπως θέλει να γνωρίσουμε τους γονείς της πρώτα....
Για αυτό ψάχνει κάνα 45αρη....
Να έχει εξασφαλισμένες ξεπετες, κ όχι από δω και από κει.
Ασε πολλά είναι τα 110.... υπάρχουν καλύτερα κοριτσάκια σε άλλα site 20 - 25 χρονών που κοιμούνται και νωρίς...
Με 80 ευρουλακια, όλα μέσα, εξού αναλ !
Ακριβή η δεσποινίς.....θα μας χαλάσει τίς υπόλοιπες....
Τεσπα.....μοουκαρετε μπας και σωθεί καμία απ'αυτές....
Δύσκολα βγάζουν μεροκάματο....
Με τόσες νεαρουλες δικές μας στο ίντερνετ τώρα, τύφλα να χουν οι Ρωσσιδες....θα τις φάει η μαρμάγκα....
Μην πω ότι αν το μυριστουν οι ξένοι τι γίνεται, θα καταντήσει η Αθήνα για σεξοτουρισμο μόνο..,..
Ιδωμεν....
Απμωνετε.....
Δηλαδή την πιθανότητα να δηλώνει μικρότερη απ' ό, τι πραγματικά είναι, την έχουμε απορρίψει εκ προοιμίου.Αν εκδιδόταν παλιότερα θα έπρεπε να έχουν πάει φυλακή οι κηδεμόνες και οι πελατες
Στο μπου κανεις και καμμια δεν κανει ψευδη δηλωση ΑγιεΔηλαδή την πιθανότητα να δηλώνει μικρότερη απ' ό, τι πραγματικά είναι, την έχουμε απορρίψει εκ προοιμίου.
Έχετε δίκιο, κύριε.Στο μπου κανεις και καμμια δεν κανει ψευδη δηλωση Αγιε
ΔεκτηΈχετε δίκιο, κύριε.
Το είχα λησμονήσει. Είναι και η ηλικία μου τέτοια βλέπετε...
Ζητώ συγγνώμη.
Δε το λέω με βάση την ηλικία της αγγελίαςΔηλαδή την πιθανότητα να δηλώνει μικρότερη απ' ό, τι πραγματικά είναι, την έχουμε απορρίψει εκ προοιμίου.
Eγω ομως σου απαντησα επι προσωπικου και σου εγραψα πως μπορεις να γραφεις οτι θες ασχετα εαν πιστευω λεξη απο οσα γραφεις. Τελος για εμενα αυτη η συζητηση διοτι εβγαλα τα συμπερασματα μου για σενα , τις θεωριες σου και οσα υποστηριζεις ,αν θες συνεχισε μονος σου !ΔΕΝ ειναι οτι πω, αυτη ΕΙΝΑΙ η πραγματικοτητα.
Μεχρι 20-30 εισαι για Φυλης και Μεταξι. Αν εισαι μεχρι 50-60, απλα παλι ΔΕΝ σε σηκωνει για κωλ γκηρλς, μονο κατι τελειωμενα ΜΙΛΦακια.
Αρεσει δεν αρεσει, κλαιν μαιν οβερλαιν, αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Εγω μπορω και ανετα 300--400 στο διωρο και ακομα περισσοτερα. Γι' αυτο οι επιλογες μου ηταν και παραμενουν απειρες, κι ευτυχως μετα απο τοσα χρονια στο αθλημα, ξερω να επιλεγω σωστα, συν εχω κανει το αναλογο ξεσκαρταρισμα.
Επαναλαμβανω δεν στα λεω επι προσωπικου, απλα αυτη ειναι η οικονομικη πραγματικοτητα του αγοραιου ερωτα.
ΥΓ. Και οχι ΔΕΝ εχω κανενα οφελος απο κανενα κοριτσι, τωρα για σενα η για αλλους δεν ξερω, ουτε και ρωτησα.
Δοξα το Θεω, τα δικα μου εισοδηματα, με βαζουν στο Τοπ 1-2% του Ελληνικου πληθυσμου, κι οχι ΔΕΝ ειναι απο παρανομες δραστηριοτητες.
με γνωριζεις ? πως τολμας και με αποκαλεις γυφτο τιποτενιε ? μαλλον εχει πεσει συρμα γενικης επιθεσης στο προσωπο μου γιατι δεν σας βολευουν οσα σχολιαζω. Το γεγονος πως πεταχτηκες να γραψεις τη παπαρια σου για μενα διχως να με γνωριζεις ειναι σημαδι για οποιαδηποτε νοημωνα πως εισαι "βαλτος"μην ασχολείσαι με το συγκεκριμένο άτομο ειναι γνωστος γύφτος εδώ μέσα!
Καλησπέρα ΑλέξανδρεΚαλησπερα Τζενη, ειμαι ο Αλεξανδρος.
Τελικά ποια είμαι θα μας πεις ?Πάντως για να μην άπαντα στα μηνύματα, έχει πολλή δουλειά, όποτε δεν έκανα κάτι κακό. Ίσως να έκανα και καλό, η διαφήμιση έχει σημασία και όχι αν είναι αρνητική ή θετική, βασικός κάνονας του μάρκετινγκ. Κοιτά που θα βγω και εξ' αμελείας προμότορας.
μην ασχολείσαι με το συγκεκριμένο άτομο ειναι γνωστος γύφτος εδώ μέσα!
πιθανον να εννοει την παρακατω ο συναδελφος.Τελικά ποια είμαι θα μας πεις ?
Δεν ειναι ίδιες οι κοπέλες αλλά μπορεί να είναι ίδιος ο τύπος που ποσταρει και γράφει στο viberπιθανον να εννοει την παρακατω ο συναδελφος.
Jenny Teen - bourdela.com forum
Καλησπέρα σε όλους και όλες! http: //www. lovelist .com. gr/love-list/jenny-teen/www.bourdela.com
Άσε μας ρε κοπελιά κ συ....Τελικά ποια είμαι θα μας πεις ?
Δεν ειναι ίδιες οι κοπέλες αλλά μπορεί να είναι ίδιος ο τύπος που ποσταρει και γράφει στο viber