argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.854
- Πόντοι
- 9.297
Αν υπάρχουν κίτρινο φυλλάδες στην Γερμανία περιμένουμε από εκεί συναγωνιστές να μας στείλουν υλικό αν θεαθεί να κυκλοφορεί συνοδευόμενη.
Αν υπάρχουν κίτρινο φυλλάδες στην Γερμανία περιμένουμε από εκεί συναγωνιστές να μας στείλουν υλικό αν θεαθεί να κυκλοφορεί συνοδευόμενη.
Διακοπαρει αρκετα Ελλαδα και ιδιαιτερα ΚρητηΑν υπάρχουν κίτρινο φυλλάδες στην Γερμανία περιμένουμε από εκεί συναγωνιστές να μας στείλουν υλικό αν θεαθεί να κυκλοφορεί συνοδευόμενη.
Η Ολλανδία ήταν μια αυτοκρατορία με κτήσεις σε Ασία ,Αφρική και Ν.Αμερικη.Βλεπω ότι χαίρεσαι πολύ για όλη την κατάσταση.
Μόνη;Διακοπαρει αρκετα Ελλαδα και ιδιαιτερα Κρητη
Μαζι μου
Κλέψε ένα βρακάκι της και στείλτο μου...Μαζι μου
100 ευρω το ενα, δεχομαι παραγγελιες με pmΚλέψε ένα βρακάκι της και στείλτο μου...
Αν το δεχθώ ελαφρά κατουρημενα η χεσμενο θα τυχω κάποιας εκπτώσεως;;;;100 ευρω το ενα, δεχομαι παραγγελιες με pm
(o αλλος που πουλουσε επιστολες του Ιησου πιο μαγκας ηταν?)
Αν έβγαζε τέτοιο βίντεο και ήταν ελλεηνιδα, θα είχε καρατομηθει.Anicka Newell
κατουρημενο χεσμενο +20%Αν το δεχθώ ελαφρά κατουρημενα η χεσμενο θα τυχω κάποιας εκπτώσεως;;;;
Μας γαμησες....αλλά για τέτοιο μωρο αξίζει η οικονομική αφαίμαξη...βδέλλα!κατουρημενο χεσμενο +20%
κολπικα υγρα καβλας +50%
Φυσικά...δεν την κόβω να κυκλοφορεί με μαύρους η με ντελιβεραδες.Μ'έναν Γερμανό μποντι μπιλντερ τα είχε,δεν ξερω αν τα'χει ακόμα
Αν και μάλλον τρώει πούτσες απο ποδοσφαιριστές
Δεν κυκλοφορεί με τριτοκοσμικους, αλλά αυτοί της ανοίγουν το κωλοτρυπιδι όταν απουσιάζει ο κύριος χορηγός.Φυσικά...δεν την κόβω να κυκλοφορεί με μαύρους η με ντελιβεραδες.
Τυπε ησθες στο σωστό δρόμο της μαύρη ηπείρου .....τυπε στο μηκος υπαρχει η Fatima Diame που συντριβει τον ανταγωνισμο...
Δύσκολο..Δεν κυκλοφορεί με τριτοκοσμικους, αλλά αυτοί της ανοίγουν το κωλοτρυπιδι όταν απουσιάζει ο κύριος χορηγός.
Elena KulichenkoΔεν ξέρω εάν το είπε κάποιος μύστης....άλμα υψος...Κύπρια ...Ρωσίδα ....είναι ....τι είναι αυτό ....δεν την ειξερα ... πωπωπω