6972547462 viberΡε συ κοπελια χωρις τηλ πως περιμενεις να επικοινωνησει καποιος μαζι σου με ταχυδρομικο περιστερι?
15.00-21.00
6972547462 viberΡε συ κοπελια χωρις τηλ πως περιμενεις να επικοινωνησει καποιος μαζι σου με ταχυδρομικο περιστερι?
ενταξει οτι πεις εσυ αν και αυτοκλητοςΑμα το ταβανι σου (εσενα αλλα και του οποιουδηποτε αλλου) ειναι τα 70-80 ευρω, πρακτικα ΔΕΝ ασχολεισαι με CG, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, δλδ κατι θειτσες 45+ χρονων, κι παλι παλι με την προυποθεση οτι ΔΕΝ θα ξεκινησες τα παζαρια, για να στο πανε 60, 50 κοκ.
Φιλικα παντα.
Καλησπερα τζενουλα! γιορταζεις σημερα??Καλησπέρα σας
Τωρα ειδα την αγγελια και πολυ καλα κανεις που δεν ασχολεισαι με τα μπαρμπαδια.
Πέφτουν απ'τα σύννεφα και... Τσουπ μέσα στο bou. Com. ????το γελιο το μεγαλο ειναι οτι ολες με το καλημερα γνωριζουν το bou...και ανοιγουν και νημα
Όταν πας 46 ή ακόμα και 50 και έχεις κρατηθεί σε καλή κατάσταση, ξαναμπές και διάβασε το σχόλιό σου. Μόνο προσπάθησε να κρατήσεις τα δάκρυά σου τότε ?Τωρα ειδα την αγγελια και πολυ καλα κανεις που δεν ασχολεισαι με τα μπαρμπαδια.
Ζημιά θα εκανα αν έγραφα οτι είναι μπάζο,δεν κάνει καλό πρόγραμμα κλπ.Είδες να γράφω κάτι τέτοιο? Και που είναι η ζημιά ? Το φόρουμ έχει χιλιάδες μέλη,αρκετές εκατοντάδες έγιναν μέλη πριν την επανεμφάνιση και δεκάδες ίσως να μην θυμούνται (ειδικά όσοι κάνουν πάνω από 2-3 συναντήσεις το μήνα).Και τελικά γιατί ξαφνιάζεσαι? Πόσες έχουν επιστρέψει με άλλο όνομα και παίζουν θέατρο σαν πρωτοεμφανιζόμενες? Ούτε η πρώτη θα είναι ούτε η τελευταία.Ουδείς σας αφαίρεσε το δικαίωμα του να αναφέρετε οτιδήποτε κρίνετε σκόπιμο για την πληροφόρηση των μελών.
Απλώς φρονώ πως αν δεν θέλατε να κάνετε κακό στο όποιο άτομο επιδίδεται σε αυτό το πράγματι ψυχοφθόρο λειτούργημα, θα μπορούσατε να διατυπώσετε υποψία, αντί βεβαιότητος, διότι η τελευταία (και με τον τρόπο που την διατυπώσατε, ότι δηλαδή όσοι τσιμπήσουν θα νιώσουν μαλάκες όταν ανοίξει η πόρτα) ζημιά προκαλεί.
ειναι σιγουρο οτι ξερει το φορουμ αλλιως δεν θα ανοιγε με το καλημερα νημα...αρα η γνωστη ειναι που λες η γραφει αλλος για αυτηνΖημιά θα εκανα αν έγραφα οτι είναι μπάζο,δεν κάνει καλό πρόγραμμα κλπ.Είδες να γράφω κάτι τέτοιο? Και που είναι η ζημιά ? Το φόρουμ έχει χιλιάδες μέλη,αρκετές εκατοντάδες έγιναν μέλη πριν την επανεμφάνιση και δεκάδες ίσως να μην θυμούνται (ειδικά όσοι κάνουν πάνω από 2-3 συναντήσεις το μήνα).Και τελικά γιατί ξαφνιάζεσαι? Πόσες έχουν επιστρέψει με άλλο όνομα και παίζουν θέατρο σαν πρωτοεμφανιζόμενες? Ούτε η πρώτη θα είναι ούτε η τελευταία.
Μέχρι τώρα μου ζήταγαν να είμαι άνω των 45.και οι γεροντες εχουν ψυχη.
γιατι μεχρι 45 μονο;;;
ενα δακρυ κυλησε
Ηλικια/φωτο/υψος/βαρος/επαγγελμα/τοπο διαμονης/μαρκα αυτοκινητου εστειλες? ?Ερωτηση: Μονο εγω της εστειλα μηνυμα στο κινητο αλλα και στο π.μ. αλλα δεν απαντησε ποτε? Την συναντησε? Η καταφερε να την συναντησει κανεις?
Ζημιά θα εκανα αν έγραφα οτι είναι μπάζο,δεν κάνει καλό πρόγραμμα κλπ.Είδες να γράφω κάτι τέτοιο? Και που είναι η ζημιά ? Το φόρουμ έχει χιλιάδες μέλη,αρκετές εκατοντάδες έγιναν μέλη πριν την επανεμφάνιση και δεκάδες ίσως να μην θυμούνται (ειδικά όσοι κάνουν πάνω από 2-3 συναντήσεις το μήνα).Και τελικά γιατί ξαφνιάζεσαι? Πόσες έχουν επιστρέψει με άλλο όνομα και παίζουν θέατρο σαν πρωτοεμφανιζόμενες? Ούτε η πρώτη θα είναι ούτε η τελευταία.
Παλιά γνώριμη,νεό όνομα,πολλοί θα τσιμπήσουν,θα νιώσουν μαλάκες όμως όταν ανοίξει η πόρτα.
ΔΕΝ ειναι οτι πω, αυτη ΕΙΝΑΙ η πραγματικοτητα.ενταξει οτι πεις εσυ αν και αυτοκλητος
αλλωστε καποιους βολευει να αυξανουν οι εκδιδομενες τις τιμες κατα βουληση γιατι αυξανουν και δικα τους προφανη οφελη
μην ασχολείσαι με το συγκεκριμένο άτομο ειναι γνωστος γύφτος εδώ μέσα!ΔΕΝ ειναι οτι πω, αυτη ΕΙΝΑΙ η πραγματικοτητα.
Μεχρι 20-30 εισαι για Φυλης και Μεταξι. Αν εισαι μεχρι 50-60, απλα παλι ΔΕΝ σε σηκωνει για κωλ γκηρλς, μονο κατι τελειωμενα ΜΙΛΦακια.
Αρεσει δεν αρεσει, κλαιν μαιν οβερλαιν, αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Εγω μπορω και ανετα 300--400 στο διωρο και ακομα περισσοτερα. Γι' αυτο οι επιλογες μου ηταν και παραμενουν απειρες, κι ευτυχως μετα απο τοσα χρονια στο αθλημα, ξερω να επιλεγω σωστα, συν εχω κανει το αναλογο ξεσκαρταρισμα.
Επαναλαμβανω δεν στα λεω επι προσωπικου, απλα αυτη ειναι η οικονομικη πραγματικοτητα του αγοραιου ερωτα.
ΥΓ. Και οχι ΔΕΝ εχω κανενα οφελος απο κανενα κοριτσι, τωρα για σενα η για αλλους δεν ξερω, ουτε και ρωτησα.
Δοξα το Θεω, τα δικα μου εισοδηματα, με βαζουν στο Τοπ 1-2% του Ελληνικου πληθυσμου, κι οχι ΔΕΝ ειναι απο παρανομες δραστηριοτητες.
Χαχα , απλα της εστειλα μηνυμα για το αν μπορει.. Απο εκει και περα ουτε φωνη ουτε ακροασηΗλικια/φωτο/υψος/βαρος/επαγγελμα/τοπο διαμονης/μαρκα αυτοκινητου εστειλες? ?
Πάντως για να μην άπαντα στα μηνύματα, έχει πολλή δουλειά, όποτε δεν έκανα κάτι κακό. Ίσως να έκανα και καλό, η διαφήμιση έχει σημασία και όχι αν είναι αρνητική ή θετική, βασικός κάνονας του μάρκετινγκ. Κοιτά που θα βγω και εξ' αμελείας προμότορας.Πάντως το παρακάτω:
δεν το λές και διαφήμιση. Μάλλον προς δυσφήμιση το πάει με το ύφος που το γράψατε.
Καλησπερα Τζενη, ειμαι ο Αλεξανδρος.Καλησπέρα σας