The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.463
- Πόντοι
- 25.467
1. - Θέλω κώλο.
2.- Είμαι πάνω από 45 ετών.
2.- Είμαι πάνω από 45 ετών.
Σαν να εχει μπαναριστει... οκ .. αλλα γιατι να μπαναριστει? Ακομα δεν μπηκε και μπαναριστηκε ?apo oti fainetai κανεις δεν μπορει..σαν να εχει μπαναριστει
οι διαχειριστες ξερουν το γιατιΣαν να εχει μπαναριστει... οκ .. αλλα γιατι να μπαναριστει? Ακομα δεν μπηκε και μπαναριστηκε ?
Οκ παω πασο τοτεοι διαχειριστες ξερουν το γιατι
Παλια γνωριμη?Παλιά γνώριμη,νεό όνομα,πολλοί θα τσιμπήσουν,θα νιώσουν μαλάκες όμως όταν ανοίξει η πόρτα.
Ειλικρινά ,πιστεύεις ότι θα το έγραφα ποτέ δημόσια?Παλια γνωριμη?
Επιτρεπεται να μαθουμε ποια ηταν, για να ξερουμε αν ειναι
Ναι το πιστευω διοτι το site ειναι για ενημερωση, αλλα αν δεν θες να πεις τοτε σεβαστοΕιλικρινά ,πιστεύεις ότι θα το έγραφα ποτέ δημόσια?
Ειλικρινά ,πιστεύεις ότι θα το έγραφα ποτέ δημόσια?
Γιατί πολύ απλά έχω το δικαίωμα να το αναφέρω,αλλά χωρίς να θέλω να κάνω και κακό, στο όποιο άτομο, κάνει αυτή την ψυχοφθόρα δουλειά.Τότε, ποιός ο λόγος να το δηλώνετε με βεβαιότητα;
Μπορεί να είναι του.. καλησπέρα και να έχει γράψει χλμτο γελιο το μεγαλο ειναι οτι ολες με το καλημερα γνωριζουν το bou...και ανοιγουν και νημα
ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ !Παλιά γνώριμη,νεό όνομα,πολλοί θα τσιμπήσουν,θα νιώσουν μαλάκες όμως όταν ανοίξει η πόρτα.
Γιατί πολύ απλά έχω το δικαίωμα να το αναφέρω,αλλά χωρίς να θέλω να κάνω και κακό, στο όποιο άτομο, κάνει αυτή την ψυχοφθόρα δουλειά.
το τηλ το έβαλα στην αγγελία