Tzeniteen
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2022
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
εχω κάνει σχόλιοΈξοχα.
Προβείτε αν θέλετε και σε ένα σχόλιο για τις φήμες περί "παλιάς πουτάνας" και όχι καινοφανούς νεανίδος.
εχω κάνει σχόλιοΈξοχα.
Προβείτε αν θέλετε και σε ένα σχόλιο για τις φήμες περί "παλιάς πουτάνας" και όχι καινοφανούς νεανίδος.
εχω κάνει σχόλιο
Κωλο να δωσει και χαλαλι,εεεε?Θα επιθυμούσα κάτι πιο εκτενές, αλλά ας είναι.
Οχι !Να υποθεσω οτι δεν εχεις σχεση με μια κοπελα που εχει περασει απο εδω με το ιδιο ονομα?
εμεις είμαστε πέραν των προσδοκιών της μια και πατήσαμε τα 50Καλώς το κορίτσι.
Γιατί πολύ απλά έχω το δικαίωμα να το αναφέρω,αλλά χωρίς να θέλω να κάνω και κακό, στο όποιο άτομο, κάνει αυτή την ψυχοφθόρα δουλειά.
Την μπερδεψες την κοπελα.Καλησπέρα Τζένη, δεν είμαι ο Αναξίμαδρος.
Είσαι άνω των 45 συνάδελφε;Έστειλα μήνυμα στην κοπέλα με ρώτησε πόσο χρόνο είμαι της είπα είπαμε μέρος και ώρα και μετά εξαφανίστηκε γελοίο
Όπως λέει είναι 20 ετών. Άρα λογικά σπουδάζει ή κάνει και άλλη δουλειά και θέλει να κάνει λίγα ραντεβού για τα έχτρα.Oxi 40
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κοροϊδεύει
Τότε να βάζει αγγελία και να λέει που θέλει λίγα ραντεβού τι είναι αυτό ρεζιλίκια να κλείνουνε ραντεβού και μετά να μη απάνταΌπως λέει είναι 20 ετών. Άρα λογικά σπουδάζει ή κάνει και άλλη δουλειά και θέλει να κάνει λίγα ραντεβού για τα έχτρα.
Όταν κάποια θέλει λίγα ραντεβού θα τα κάνει με αυτούς που δεν θα έχει θέμα να ξαπλώσει μαζί τους. Και ηλικιακά και Εμφανισιακά.
Δεν θέλει αυτή μια, δεν θέλουμε εμεις 10
Υπαρχουν και αυτες οι περιπτωσεις φιλος.Όπως λέει είναι 20 ετών. Άρα λογικά σπουδάζει ή κάνει και άλλη δουλειά και θέλει να κάνει λίγα ραντεβού για τα έχτρα.
Όταν κάποια θέλει λίγα ραντεβού θα τα κάνει με αυτούς που δεν θα έχει θέμα να ξαπλώσει μαζί τους. Και ηλικιακά και Εμφανισιακά.
Δεν θέλει αυτή μια, δεν θέλουμε εμεις 10
Αμα το ταβανι σου (εσενα αλλα και του οποιουδηποτε αλλου) ειναι τα 70-80 ευρω, πρακτικα ΔΕΝ ασχολεισαι με CG, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, δλδ κατι θειτσες 45+ χρονων, κι παλι παλι με την προυποθεση οτι ΔΕΝ θα ξεκινησες τα παζαρια, για να στο πανε 60, 50 κοκ.Ας Ξεκινησουμε απο το αλλο το πιο βασικο
σιγα μην της δωσω 110 !
ασε καλυτερα ! χα χα χα.
Καβλωστην!Καλησπέρα σας