ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.062
- Πόντοι
- 1.056
κατι της ειχα γραψει και με εκανε μπλοκ η καριολα. και οχι μονο το δικο μου το ινστα αλλα και ολα οσα συνδεοντε απο αυτο το λαπτοπ. για πειτε βαζει τπτ καλο?
Πες τα ρε μαν , πάνε να τη βαφτίσουν μουναρα ,που αν βγάλεις το μέικ απ και το βαμμένο μαλλί μου θυμίζει γυφτοπουλα από το μενιδιΥπαρχουν 10 φορες καλύτερα μουνια στην showbiz για να κάνουν παιχνίδι με φραγκατους, η Μελιτα δεν εχει καμια πιθανότητα απέναντι τους. Οπότε μια χαρα ειναι για τα κυβικά της ο τυπος, δημοσιογράφος-παρουσιάστρια αυτη, ραδιοφωνικος παραγωγος αυτος μια χαρα σπιτάκι θα ανοίξουν.
Καλοκαίρι γύρνα πίσω η έστω τηλέφωνα. Αντε να μας βγουν λίγο τα μάτια παλιΟσο πανε ανεβαίνουν τα φουστανακια
Aν της βγάλουμε και το κεφάλι να την ρίξουμε και στον φούρνο με πατάτες;Πες τα ρε μαν , πάνε να τη βαφτίσουν μουναρα ,που αν βγάλεις το μέικ απ και το βαμμένο μαλλί μου θυμίζει γυφτοπουλα από το μενιδι
Τουρκαλοφουσκωμαγουλου
Δεν ανεβαίνουν, "μαζεύουν" στο πλύσιμο!Οσο πανε ανεβαίνουν τα φουστανακια
Ουαου!!!μοιαζει αρκετα με την πορνοσταρ Alina West
Από άμεση προσωπική επαφή σε τραπέζι φίλων. Χωρίς καμία πρόθεση να της την πέσω, σου μιλάει με το ζόρι, είναι ψώνιο και νομίζει ότι είναι γκόμενα. Αχρειαστη στην κοινωνία.
Σιγά το ειδωλο ρε..ποιος είναι ο Κούρκουλος η ο Μπάρκουλης;Kλασσικά ο τύπος συμβιβάστηκε με γκόμενα 1-2 κλάσεις (και κεφάλια) κάτω από αυτόν. Η απορία είναι πώς την αντέχει τόσα χρόνια, φαίνεται να είναι φανατική φεμιναζί/βήγκαν/οικολόγα, το γνωστό πακέτο.
Στη 2η φωτο φαίνεται πολύ καλύτερος από αυτήν φατσικά. Της ρίχνει και 2 κεφάλια ύψος και έχει μαλλιά και όχι χοντρός. Για αυτήν ας μην εκφραστώ, παλιά μου ψιλοάρεζε επειδή έβγαζε γέλιο σε συνδυασμό με το ότι ήταν γκομενάκι αλλά όσο πάει γίνεται φουλ γαρίδα και ψιλοβγαίνει "σοβαρότητα"-ξινίλα σα να ετοιμάζει προφίλ για βυσματική εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας το 2027 ή έστω αντιδημαρχέσα πρασίνου σε κεντρικό δήμο ΑθηνώνΣιγά το ειδωλο ρε..ποιος είναι ο Κούρκουλος η ο Μπάρκουλης;
Ραδιοφωνικός παραγωγός είναι ο τύπος ,ζει στις παρυφές της σωουμπηζ ,λογικά θα είναι με μούσια και ακόμα και αν τον έχει προσοχή με το ενα πόδι θα το ανέχεται .Είναι ένας άνδρας του σημερινού μεσου όρου.
Εγώ απορώ πως κατέληξε με αυτόν η Μελίτα και όχι με κάναν πιο φραγκατο.
Σιγά ρε τύπε μια απλή γκομενίτσα είναι. Έχει βρωμίσει ο τόπος με κοριτσάκια στις διαστάσεις της αλλά πιο όμορφες. Το μπράβο να το πούμε αν όντως τον παντρευτεί και δεν τον χωρίσει επειδή έπιασε 5 φράγκα και ξαφνικά "της πέφτει λίγος". Ως καλή φεμινίστρια βήγκαν και οικολόγα πρέπει να σπάσει τα πατριαρχικά στερεότυπαΌπως και να έχει ο τύπος είναι σχεδόν άγνωστος ενώ το Τζενακι θα προκαλεί στυσεις παγκοσμίως τώρα που θα βγει στην Γιουροβίζιον.
Μπράβο της που έκατσε σε μεροκαματιάρη και όχι σε κάναν φραγκατο.