Νέα

Τζαμί στην Πρωτεύουσα. Ποιά η γνώμη σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GABOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εισθε υπερ της κατασκευης τζαμιου στην Αθηνα;

• Ναι

Ψήφοι: 16 21,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 56 76,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

Επισκέπτης
Δεν γουστάρω τζαμί στην Αθήνα..στα αρχιδια μου όσοι θέλουν και για τους μουσουλμάνους επισεις :s&m_1:
Μπουρδελα και στούντιο να φτιάξουν να γαμαμε πιο πολύ με Ρουμάνες και ρωσιδες

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    33,2 KB · Εμφανίσεις: 23
  • islamwilldominate_1.jpg
    islamwilldominate_1.jpg
    21 KB · Εμφανίσεις: 20

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
      Το ελληνικό κράτος που κόβει μισθούς και συντάξεις έχει λεφτά ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ?  :helpplea:

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Ερώτηση: τους περισσότερους τους ενοχλεί η θεωρητική έννοια του Ισλάμ (ότι δηλαδή πιστεύουν σε κάτι διαφορετικό από εμάς) ή οι προεκτάσεις της στην καθημερινή ζωή όπως μας έχουν μεταφερθεί από τα αραβικά κλπ κράτη (σκοτωμοί, περιορισμοί ελευθεριών, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ)??

Ως αθεος το να πιστευει ο καθενας οπου θελει το θεωρω δικαιωμα του. Το να σκοτωνουν αβερτα πιστευω οτι ειναι και θεμα κοινωνιας. Πιστευω αυτην την στιγμη η Ελλαδα ευτυχως και παραλληλα δυστυχως κυβερναται απο τους Πολιτικους με βαση την δημοκρατια. Εκει που δρουν οι τζιχαντιστες την εξουσια την εχουν οι Πολιτικοι με βαση την θρησκεια. Αν χτισουν εδω Τζαμι δν πιστευω οτι θα αλλαξει αυτο τουλαχιστον οσο υπαρχουν ακρο δεξιοι και οσο ειμαστε Ευρωπαιοι. Απο την αλλη χτιστει δεν χτιστει τζαμι αμα θελουν να εγκληματισουν εγκληματουν. Το ιδιο ισχυει και για τους Χριστιανους. Δεν πανε στην Εκκλησια για να στρωσουν σχεδιο και ουτε περιοριζομαστε ως κρατος απο αυτην. Το θεμα ειναι καθαρα πολιτισμικο για αρχη. Δεν ταιριαζει καμια θρησκεια με αυτην την χωρα. Ο χριστιανισμος ταιριαξε γιατι η Ελλαδα ειχε κανονες πριν απο την υπαρξη του Χριστιανισμου παρομοιους με του Χριστιανισμου.

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Θα γίνουμε μουσουλμάνοι θέλοντας και μη και θα σου εξηγήσω γιατί.Οι μουσουλμάνοι διεκδικούν δικαιώματα και παροχές,που όχι μόνο δεν προβλέπονται σε κάποιο νομικό βιβλίο(πέρα απο το σακατεμένα επεξηγημένο Κοράνι),αλλα και απο την λογική προηγμένων ατόμων.Ο χριστιανικός κόσμος δίνει τα δικαιώματα αυτά,πολλές φορές,στα πλαίσιο δήθεν ανωτερότητας.Ο Χριστιανισμός καθημερινά λοιδωρείται και δεν τρέχει κάστανο,καθώς προτάσσουν μαλακίες που έγιναν 500 ή και 1000 χρόνια πρινή τους παπάδες που τα παίρνουν κτλ κτλ κλτ οι διάφοροι διαβολείς και οι χριστιανί έφτασαν σε σημείο να ντρέπονται που είναι χριστιανοί.Και όσο,λοιπόν,το Ισλάμ συσπειρώνεται επι ευρωπαϊκού εδάφους,τόσο ο χριστιανισμός αποσυντίθεται,καθώς λόγω της παραπάνω αντιχριστιανικής προπαγάνδας και στον βωμό του φιλελευθερισμού,ολοένα και περισσότεροι απομακρύνονται απο αυτόν.Δεν φταίνε τα Πάκια.Τα Πάκια ζητάνε και παίρνουν.Φταίμε εμείς που δεν αντιδρούμε και δεν συσπειρωνόμαστε.Δεν λέω να κάνουμε ότι έκανε και ο Δράκουλας,αλλά μπορούμε να ζήσουμε αρμονικά σε κλίμα ανεξιθρησκείας και όχι εθελοτυφλίας.

«Μου γράφεις ένα μπουγιουρντί, λέγεις να προσκυνήσω
κι εγώ, πασά μου, ρώτησα τον πούτζον μου τον ίδιον
κι αυτός μου αποκρίθηκε να μην σε προσκυνήσω
κι αν έρθεις κατ’ επάνω μου, ευθύς να πολεμήσω»। :orchestra:

Το ελληνικό κράτος που κόβει μισθούς και συντάξεις έχει λεφτά ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ?  :helpplea:

Ο λέγκολα δεν είχε λεφτά να δίνει του πακιστανού να του την φοράει; Κι έψαχνε και άλλους για παρέα; Για δουλειές του κώλου, λεφτά υπάρχουν! :orchestra:

Άσε που το τζαμί μάλλον θα γίνει δωρεά από το Gay Community... :gay: Ο χότζας, καδής, πως σκατά λέγονται αυτοί οι γύφτοι, είναι και δικαστικός. Μπορεί να ελπίζουν σε κηρύγματα οθωμανικού δικαίου... :effemine:

Επισκέπτης
Εμένα και νομίζω και την πλειοψηφία το 2ο
Παρομοιως.
Οσο για το δευτερο ερωτημα κινηθηκε σε παραπλησιο μηκος με του Ασια Φαν.

φυσικα και πρεπει να εχουν χωρο λατρειας
θα φαμε και κανενα προστιμο
για στερηση ατομικων ελευθεριων απο διεθνη δικαστηρια  :uglystupid:
Δυστυχως μια αδυναμη οικονομικα χωρα ειναι σαν την πουτανα που δεν εχει νταβαδες, οποτε μπορουν ευκολοτερα να μας πηδηξουν οι διεθνεις οργανισμοι.

εννοειτε οτι πρεπει να γινει τζαμι
ετσι οι σκληροπυρηνικοι (υποψηφιοι τρομοκρατες, αν υπαρχουν) ελεγχονται πιο ευκολα
Ακουγεται ωραιο και ναι οπως το ειπε κι ο Φ45 εχει μια λογικη, ομως ειμαστε αρκετα πισω απο χωρες οπως Αγγλια, U$Α, D€utch κλπ
Βεβαια τον οποιονδηποτε ανωμαλο που θα μπει να καθαρισει κοσμο για το α, β, λογο, ναι δε μπορεις να τον προλαβεις εκτος κι αν επιβληθει στρατιωτικος νομος.

Το ελληνικό κράτος που κόβει μισθούς και συντάξεις έχει λεφτά ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ?  :helpplea:
Αυτο ειναι το λιγοτερο τυπε. Υπαρχουν εθελοντες οπως εγραψα σε προηγουμενη σελιδα π.χ. τουρκαλαδες.

Υ.Γ. Εκοψα επιτηδες πολλα κειμενα απο τις παραθεσεις για να εστιαστει η προσοχη του αναγνωστη, αλλα και για να μη γινει σεντονι το σχολιο.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
Όποιος θέλει τζαμί ας το βάλει στον κώλο του και να πάψει να μας ενοχλεί.'Εχουμε πολύ πιο σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε.Αυτοί που ασχολούνται υπέρ , μου φαίνεται ότι δεν έχουν δικιά τους ζωή και γεμίζουν την ώρα τους με κάτι μια που είναι ανύπαρκτοι!Ελπίζω να είδατε τι κάναν στους χριστιανούς κόπτες τα ισλαμοφασιστάκια στη Λιβυή ,που κάποιοι εδώ τα γλείφουν! :s&m_1:

Επισκέπτης
www.onalert.gr/stories/h-aigyptos-apanta-sth-sfagh-me-bombradismous-video/40813]Εδω στο Οnalert[/url] εχει υπεραρκετο υλικο για το ανωτερω γεγονος (κι οχι μονο)....
Μηπως τα παιδια αποτελουν τους χρησιμους ηλιθιους για να κινειται το βρωμικο χρημα (οπλα, βομβαρδισμοι, πετρελαιο, ανακατασκευες μετα) γιατι δε μπορω καπως να διανοηθω οτι η Δυση αρχισε ξαφνικα να γουσταρει στους κολπους της τετοιους 'κανιβαλους'...

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Είναι πολύ απλό το ζήτημα. Όταν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν από πολιτισμό, τους μιλάς στη μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν. Βία και βασανιστήρια. Ένας σύγχρονος παλουκωτής δεν υπάρχει; Πέντε δέκα ερασιτεχνικές φλωριές στο Ιράκ που διέρευσαν κιόλας κι από ερασιτεχνικές λήψεις μάλιστα και όλα τέλος εκεί; Τσκ... Τσκ...

Επισκέπτης
Αν διαβασες (κι οι υπολοιποι) το υλικο στο Οnalert βγαζεις (και βγαζετε) καποια συμπερασματα, αλλα κι αποριες. Ηδη διετυπωσα μια στον επιλογο του σχολιου μου και θα ηθελα να συζητηθει επειδη συσχετιζεται με το καθεαυτο θεμα.

αντε να το φτιαξουμε να πηγαινουμε να χεζουμε και να κατουραμε....
Αν πεταξεις γουρουνοκεφαλο, κανουν περα τα μουσλιμια!

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
αντε να το φτιαξουμε να πηγαινουμε να χεζουμε και να κατουραμε....να γλυτωσουνε και τα δεντρα

Επισκέπτης
Στην Αγγλια οι μουσουλμανοτραγοι ελεγχονται απο το κρατος?
Θελω να πω τους καθοριζει η πολιτεια ή εκλεγονται μονοι τους?

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Το τζαμι αργά η γρήγορα θα γίνει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνει με τοσους μουσουλμάνους στη χώρα. Απλά εύχομαι να γίνει κοντά στο κέντρο για να σας παίρνουν με τις πέτρες οι Μουσουλμανοι όσοι θα ξενυχτάτε από τις μπουρδελότσαρκες και το παίζετε δήθεν απελευθερωμένοι...  
Τότε να δεις γέλια...
Το τζαμι το έχω σίγουρο σε μερικά χρόνια...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μωρέ ας φτιάξουν ότι θέλουν... αλλά με τους δικούς τους παράδες και όχι με τους παράδες του φορολογούμενου... σε δικό τους οικόπεδο που το έχουν αγοράσει και πλήρώσει φόρους, με άδεια οικοδομής από την πολεοδομία και σύμφωνα με τους πολεοδομικούς κανονισμούς πληρώνοντας φυσικά ΙΚΑ, εργάτες και ΦΠΑ...

και όχι μιναρέδες και λοιπές παπαριές...

αυτά...

εδώ στο νησί έχουμε πήξει στο τζαμί... με μιναρέδες  αλλά μουεζίνης δεν βγαίνει να σκούξει...

και φυσικά δεν έχει μία από το κράτος...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στην Αγγλια οι μουσουλμανοτραγοι ελεγχονται απο το κρατος?
Θελω να πω τους καθοριζει η πολιτεια ή εκλεγονται μονοι τους?

όχι... κανέναν ιερωμένο καμμιάς θρησκείας δεν πλερώνει το κράτος...

εντιτ... εδώ για παράδειγμα στο Σέφιλντ και στην περιοχή του Νότιου Γιορκσάιρ υπάρχει μια ενορία χριστιανών ορθόδοξων (οι περισσότεροι μετανάστες, φοιτητές, αλλά και κάτι μερικοί και μερικές με μικτούς γάμους δηλαδή εγγλέζος με ελληνίδα ή εγγλέζα με έλληνα αλλά και ορισμένοι βέροι εγγλέζοι)... ένας παπάς ο οποίος πληρώνεται από την αρχιεπισκοπή που ανήκει στο πατριαρχείο κωνσταντινουπόλεως (που βρίσκει τα λεφτά δεν γνωρίζω) και κάθε κυριακή κάνει λειτουργία σε ένα αγγλικανικό παρεκκλήσι το οποίο του παραχωρεί η δικιά τους επισκοπή...

αλλά χρήμα το κράτος δεν δίνει...

τα μουσλίμια θεωρητικά συντηρούν τα τζαμιά αλλά από ότι καταλαβαίνω το χρήμα έρχεται από τους πετρελαιάδες... γιατί αν δεις κάτι τζαμιά που έχουν χτίσει τύφλα νάχει το Σουλτάν Αχμέτ στην Πόλη...

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Στο εξωτερικό, βόρεια ευρώπη, απ'ότι είμαι σε θεση να γνωρίζω..υπάρχουν πολυ λίγες ελληνικές εκκλησίες σε σχέση με τζαμια...
Οι λιγοστοι Ελληνες παλιοι μεταναστες ανεκαθεν εβρισκαν σεαυτες ένα τόπο συνάντησης, μια νοσταλγική θυμηση της πατρίδας, ανεξάρτητα να πιστεύουν οι όχι.
Το νέο μεγάλο κυμα της ελληνικής μετανάστευσης επιστημόνων αυτη τη φορά τα τελευταία χρόνια, μεγάλωσε το ποιμνιο αυτων των μικρών εκκλησιων.
Οικογένειες δημιουργουνται που θελουν να βαφτίσουν τα παιδια τους, να παντρευτουν ή ακόμα και να θάψουν τους δικους τους ανθρώπους. Πολλοι ακομα και σε μνημόσυνα βρίσκουν την ευκαιρια να γνωριστουν , να ανταλλάξουν απόψεις, να βρουν ένα συνδεσμο έναν άνθρωπο γαι να γνωριστουν, συνδεθουν, βρουν μια άκρη για σπιτι, δουλεια, παρεα...
Είναι πολυ ωραίο να υποβαθμιζουμε το ρόλο καποιων θεσμων, φορέων, υπηρεσιών, πείτε τους όπως θέλετε απο την ασφάλεια της πατρίδας, απο τη βόλεψη, απο το παραδάκι που με τον α ή β τρόπο βρίσκουμε στην Ελλάδα και τρωμε το μισο στη μάσα και το άλλο μισο στα μπουρδελάκια, ενω καθόμαστε  και το παίζουμε "άνθρωποι με άποψη" απο το μπουρδελοσαιτ.
Στο εξωτερικο τα πράγματα είναι πιο σκληρα.
Και νικάει αυτος που είναι ενωμενος. Ενωμενος είναι αυτος που κράταει τις παραδόσεις, την πίστη, τα ήθη και έθιμα. Στην προκειμένη περίπτωση όχι οι χριστιανοι.
Ηρθε η ώρα του Αλλαχ...και αν κάνετε μια βόλτα Βορεια Ευρώπη θα καταλαβετε τι εννοώ,..

Επισκέπτης
Fregoli πριν 30 ετη περιπου ενα τουρκικο γουρουνι με ονομα οζαλ ειχε πει οτι δε χρειαζεται πολεμος με την Ελλαδα, θα στειλουμε 5Μ μουσουλμανους και καθαρισαμε
Δε νομιζω λοιπον να ειναι τυχαιο που μαζευτηκαν ολοι αυτοι μετα το 2000 και συνεχιζουν να ερχονται παρολο που ειμαστε για φουντο. Κι οσο περισσοτεροι μαζευονται, τοσο θα απαιτουν. Παρολο που δε θελω τζαμι στην Αθηνα μας, χλωμο το βλεπω να μη γινει. Κι οσο για τις ΧΧΧ τσαρκες και ποσο μαλλον για τις γκεη παρελασεις, α θα το ευχαριστηθω να τους χωσουν χατζαρες οπισθεν τα μουσλιμια. Ετσι να δουν τι εστι βερυκοκο.

Tram λογικο ειναι οι πλουσιες αραβικες χωρες να χρηματοδοτουν τους εξωχωριους για τη συντηρηση των τζαμιων.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στο εξωτερικό, βόρεια ευρώπη, απ'ότι είμαι σε θεση να γνωρίζω..υπάρχουν πολυ λίγες ελληνικές εκκλησίες σε σχέση με τζαμια...
Οι λιγοστοι Ελληνες παλιοι μεταναστες ανεκαθεν εβρισκαν σεαυτες ένα τόπο συνάντησης, μια νοσταλγική θυμηση της πατρίδας, ανεξάρτητα να πιστεύουν οι όχι.
Το νέο μεγάλο κυμα της ελληνικής μετανάστευσης επιστημόνων αυτη τη φορά τα τελευταία χρόνια, μεγάλωσε το ποιμνιο αυτων των μικρών εκκλησιων.
Οικογένειες δημιουργουνται που θελουν να βαφτίσουν τα παιδια τους, να παντρευτουν ή ακόμα και να θάψουν τους δικους τους ανθρώπους. Πολλοι ακομα και σε μνημόσυνα βρίσκουν την ευκαιρια να γνωριστουν , να ανταλλάξουν απόψεις, να βρουν ένα συνδεσμο έναν άνθρωπο γαι να γνωριστουν, συνδεθουν, βρουν μια άκρη για σπιτι, δουλεια, παρεα...
Είναι πολυ ωραίο να υποβαθμιζουμε το ρόλο καποιων θεσμων, φορέων, υπηρεσιών, πείτε τους όπως θέλετε απο την ασφάλεια της πατρίδας, απο τη βόλεψη, απο το παραδάκι που με τον α ή β τρόπο βρίσκουμε στην Ελλάδα και τρωμε το μισο στη μάσα και το άλλο μισο στα μπουρδελάκια, ενω καθόμαστε  και το παίζουμε "άνθρωποι με άποψη" απο το μπουρδελοσαιτ.
Στο εξωτερικο τα πράγματα είναι πιο σκληρα.
Και νικάει αυτος που είναι ενωμενος. Ενωμενος είναι αυτος που κράταει τις παραδόσεις, την πίστη, τα ήθη και έθιμα. Στην προκειμένη περίπτωση όχι οι χριστιανοι.
Ηρθε η ώρα του Αλλαχ...και αν κάνετε μια βόλτα Βορεια Ευρώπη θα καταλαβετε τι εννοώ,..

σίγουρα έτσι είναι... μια φορά τον μήνα σάββατο μέχρι και εγώ που δεν έχω και σχέσεις με την θρησκεία εμφανίζομαι (εντάξει η κυρά μου θέλει και ακολουθώ) προς το τέλος της λειτουργίας... όχι ότι έχει πολλούς έλληνες που πατάνε το πόδι τους καμμιά δεκαριά είμαστε εκ των οποίων οι 8 φοιτητές/ριες (προ και μεταπτυχιακοί) και 2 γιαγιάδες παντρεμένες με άγγλους... είναι 2-3 βούλγαροι 4-5 ρουμάνες/οι, ένα ζευγάρι γάλλοι (?) που μένουν στο σέφιλντ χρόνια και τέσσερα ζευγάρια ρώσσοι (νεαρά).. ο παπάς είναι φάτσα μεγάλη... στο δικό μου μπόι (1.90+) 65αρης χαβαλετζής ... η δε κυρά του μια τυπική αγγλίδα νοικοκυρά μεσαίας τάξης ...

οι κύπριοι δεν πατάνε το ποδάρι τους (αν εξαιρέσεις 4-5 από δαύτους)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom