Νέα

Τζαμί στην Πρωτεύουσα. Ποιά η γνώμη σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GABOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εισθε υπερ της κατασκευης τζαμιου στην Αθηνα;

• Ναι

Ψήφοι: 16 21,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 56 76,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
παιδια για να μη σκοτιζεστε ολα ειναι θεμα πολιτευματος με μια ωραια νεα επανασταση σαν τις 21ης απριλιου ολα θα γινουν οπως πρεπει.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.696
Πόντοι
6.515
Δύο παλιότερα topic συγχωνεύτηκαν σ' αυτό εδώ το νέο όπου θα γίνει ψύχραιμος και εποικοδομητικός διάλογος επί του θέματος...

:coffee:
να γκρεμιστουν τα τζαμια, να ψοφησουν οι ισλαμολαγνοι υποστηρικτες τους

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Νομίζω πως η τοποθέτησή σου είναι η πιο καλή αρχή για έναν ψύχραιμο και εποικοδομητικό διάλογο  :sunglasses:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Ο κάθε ορθά σκεφτόμενος Έλληνας επιζητεί αυτό εδώ το αποτέλεσμα, οι υπόλοιποι δεν σκέφτονται. Το θέμα όμως πως φτάνουμε ως εκεί; Όχι δε δέχομαι απάντηση του στυλ να γίνει χούντα, όχι γιατί δεν θα ήταν μία πιθανή λύσις (σκεφτείται να την κάνουν οι διορισμένοι επί σύριζα στρατιωτικοί), αλλά γιατί μόνο να ελπίζουμε γίνεται περί τούτης!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Οποιος θέλει να κάνει τζαμί, εκκλησία, βουδιστικό ναό, αρχαιοελληνικό ναό κλπ κλπ κλπ αγοράζει το οικόπεδο, βγάζει άδεια οικοδομής και πληρώνει και το χτίζει ...

γιατί να πληρώσω εγώ ???

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Οποιος θέλει να κάνει τζαμί, εκκλησία, βουδιστικό ναό, αρχαιοελληνικό ναό κλπ κλπ κλπ αγοράζει το οικόπεδο, βγάζει άδεια οικοδομής και πληρώνει και το χτίζει ...

γιατί να πληρώσω εγώ ???

Για ανθρωπιστικούς λόγους!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
τους έχω χεσμένους

Κι εγώ!

Τους ναούς ας τους πληρώνει η εκκλησία (πλάκα πλάκα νομίζω ότι δε τους χρημαοτοδοτεί το κράτος), τα τζαμιά όμως πρέπει ν' απαγορευτούν ρητά να κτίζονται ειδικά στη πρωτεύουσα!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Κι εγώ!

Τους ναούς ας τους πληρώνει η εκκλησία (πλάκα πλάκα νομίζω ότι δε τους χρημαοτοδοτεί το κράτος), τα τζαμιά όμως πρέπει ν' απαγορευτούν ρητά να κτίζονται ειδικά στη πρωτεύουσα!

όχι δεν τους χρηματοδοτεί το κράτος... έχει αναλάβει την συντήρηση ορισμένων οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί νεώτερα μνημεία (και στους οποίους δεν επιτρέπεται καμμία επέμβαση) ...

όχι δεν πρέπει να απαγορευθούν... πρέπει να απαγορευτεί να χτίζονται χώροι λατρείας με δαπάνες του κράτους... με δαπάνες των πιστών της κάθε θρησκείας ας χτίσουν ότι θέλουν στα πλαίσια των πολεοδομικών κανονισμών

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
268
Πόντοι
26
Είμαι υπέρ της κατασκευής τζαμιού στην πρωτεύουσα.

Πρωτεύουσα μας είναι η Κωνσταντινούπολη, σωστά;

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.620
Πόντοι
2.456
Μεγαλο προβλημα παντως,ειναι ποιος και ποτε θα πηγαινει στο τζαμι.
Οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι σιιτες και σουνιτες,οταν γιορταζουν ιδιες μερες,
θα πηγαινουν με βαρδιες?
Οταν εχουν ραμαζανι και πηγαινουν στα αυτοσχεδια τζαμια δεν ειναι λιγες οι φορες που εχουν σφαχτει...
Γνωριζει κανεις αν εχει παρει αδεια απο την αρχαιολογια, η κατασκευαστικη εταιρεια? :think:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι σιιτες και σουνιτες,οταν γιορταζουν ιδιες μερες,
θα πηγαινουν με βαρδιες?
Οταν εχουν ραμαζανι και πηγαινουν στα αυτοσχεδια τζαμια δεν ειναι λιγες οι φορες που εχουν σφαχτει...
Γνωριζει κανεις αν εχει παρει αδεια απο την αρχαιολογια, η κατασκευαστικη εταιρεια? :think:

Το τέμενος αυτό θα 'ναι μία καταστροφή που ετοιμάζεται να γίνει, σίγουρα θα ζητήσουν κι άλλα
μάλιστα μετά απ' αυτό να θυμάστε ότι θ' αρχίσουν και επιθέσεις, μιας και θα 'χουν κανονικούς
μουεζίνηδες κι όχι μουφτήδες (αυτοί μόνο διαβάζουν, οι άλλοι έχουν κι άποψη) και θα 'χουμε εξτρεμιστικοποιήσεις.
Αυτούς που λυπάμαι, αλλά δεν έχουν κάνει σχεδόν τίποτα, είναι οι κάτοικοι του βοτανικού, θα εκδιωχθούν απ' τα μουσλίμια.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
θα πηγαινουν με βαρδιες?
εδω θα υπαρξει θεμα. βεβαια ειμαστε σοβαρη και οργανωμενη πολιτεια και ολα δουλευουν και θα δουλευουν ρολοι :grin:

ας ευχηθουμε, εμεις οι ελληνες να ειμαστε στην πλευρα των θεατων τρωγοντας ποπκορν και οχι στη πλευρα των...παραπλευρων απωλειων....

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
όχι δεν τους χρηματοδοτεί το κράτος... έχει αναλάβει την συντήρηση ορισμένων οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί νεώτερα μνημεία (και στους οποίους δεν επιτρέπεται καμμία επέμβαση) ...

όχι δεν πρέπει να απαγορευθούν... πρέπει να απαγορευτεί να χτίζονται χώροι λατρείας με δαπάνες του κράτους... με δαπάνες των πιστών της κάθε θρησκείας ας χτίσουν ότι θέλουν στα πλαίσια των πολεοδομικών κανονισμών

Από λιμπερτάριαν άποψη έχετε δίκιο. Αν αποκτήσουν όμως τζαμί θα ξεκινήσει η εξ αυτών τρομοκρατία.

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
709
Πόντοι
3.995
Οταν υπαρχουν νόμοι πρεπει να τηρούνται. Αλλιως εχεις μπάχαλο και οχι Δημοκρατια.
Εαν υπαρχει ανεξιθρησκεία δέχεσαι και το τζαμί όπως την εκκλησία. Αν για την εκκλησία πληρώνει ο φορολογούμενος τοτε θα πληρωςει και για το τζαμί εφόσον υπαρχουν Ελληνες μουσουλμάνοι φορολογούμενοι.
Αν δεν μας αρεσει ο νομος ας τον αλλάξουμε να μας αρεσει.
Απλα πράγματα.
Το καλυτερο βέβαια ειναι ο διαχωρισμός Κράτους-Θρησκείας.
Η Θρηςκεια ειναι πηγή πολλών κακών. Το όχημα για την χειραγώγηση των μαζών.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Οταν υπαρχουν νόμοι πρεπει να τηρούνται. Αλλιως εχεις μπάχαλο και οχι Δημοκρατια.
Εαν υπαρχει ανεξιθρησκεία δέχεσαι και το τζαμί όπως την εκκλησία. Αν για την εκκλησία πληρώνει ο φορολογούμενος τοτε θα πληρωςει και για το τζαμί εφόσον υπαρχουν Ελληνες μουσουλμάνοι φορολογούμενοι.
Αν δεν μας αρεσει ο νομος ας τον αλλάξουμε να μας αρεσει.
Απλα πράγματα.
Το καλυτερο βέβαια ειναι ο διαχωρισμός Κράτους-Θρησκείας.
Η Θρηςκεια ειναι πηγή πολλών κακών. Το όχημα για την χειραγώγηση των μαζών.

Κανένα τζαμί στην Αθήνα!

Φτύσαμε αίμα για να φύγουν οι μιναρέδες της 400ετίας...

Να παν να γαμηθούν οι μοντέρνοι κι οι ευαίσθητοι πολυπολιτισμικοί!

Είμαι άθεος κι εναντίον κάθε οργανωμένης θρησκείας, αλλά οι Έλληνες είμαστε ΧΟ που ταλαιπωρήθηκαν τα μάλλα από το Ισλάμ της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Από θέμα ...φολκλορ και ιστορικής συνέχειας και μόνο, θέλω να βλέπω στην Ελλάδα μόνο καμπαναριά...

Αν τώρα κάποιος ευσεβής μουσουλμάνος θέλει να προσευχηθεί στο θεό του, ας το κάνει στο σπίτι του, οπως θα έκανα κι εγω στη Σ. Αραβία...

Α και επισης: διαχωρισμός Εκκλησίας και κράτους και στα διάλα οι αρσενοκοίτες και τα κολληταρια τους!

Επισκέπτης
θα πηγαινουν με βαρδιες?

Εχω ακουσει οτι για την περιπτωση που περιγραφεις θα ισχυει το μονα-ζυγα. Τις μονες μερες θα "κυκλοφορουν" οι σιιτες, τις ζυγες οι σουνιτες. Η τροχαια θα φροντιζει για την εφαρμογη του μετρου και αναλογως θα τιμωρει με προστιμα τους παραβατες.
Ελπιζοντας πως τα μελαχρινα αγορια θα βολευτουν με τα κοριτσια του Μεταξουργειου και δεν θα υπαρχουν καποιοι ανυπομονοι να συναντησουν τις 70 παρθενες και το πιλαφι.

Βουδιστικους ναους ή Ινδουιστικους εχει η Ελλαδα ή μονο λαθρο-μουσλιμ εισαγει ? Κατι ευαγγελικους εχω δει που μαζευουν κατι "φευγατους" αλλα ακινδυνους.

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
[size=30pt]Είμαι άθεος[/size] κι εναντίον κάθε οργανωμένης θρησκείας,

Αν τώρα κάποιος ευσεβής μουσουλμάνος θέλει να προσευχηθεί στο θεό του, ας το κάνει στο σπίτι του, [size=30pt]οπως θα έκανα κι εγω στη Σ. Αραβία[/size]...
αθεος αλλα προσευχεσαι? που? στην καραφλα του γκαζακη? :2funny: :2funny: :2funny:

ειστε τοσο δηθεν και τοσο ψευτες που ακομα και για ενα απλο θεμα, παπαγαλιζετε τις μαλακιες του αρχηγου σας για να νομιζετε οτι ειπατε καμια σοβαροστομη μπαρουφα...  σηκωθειτε και φυγετε απο την ΕΣΥ νο2 προτου σας τσουρομαδησουνε και σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom