DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
τωρα ερχετε ο Ερντογαν οπου νανε θα δεις το Γιωργακη στα τεσσεραΡε ιθαγένια τους δώσαμε,πρέπει να μας δώσουν και αυτοί κάτι τώρα,εκτός από τα αρχίδια τους!!!
τωρα ερχετε ο Ερντογαν οπου νανε θα δεις το Γιωργακη στα τεσσεραΡε ιθαγένια τους δώσαμε,πρέπει να μας δώσουν και αυτοί κάτι τώρα,εκτός από τα αρχίδια τους!!!
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ Η ΜΠΑΡΤΣΑΑΑΑΑ!!!
δεν θα περάσεις
η απο δεξια ειναι;Η Παπαρηγα θα μας σωσει ρεεεεεεε
το οθωμανικο δεν βγηκε τυχαια αλλα αναποδα αρκετα μας στο παρελθον το μελλον μας ανηκειτωρα ερχετε ο Ερντογαν οπου νανε θα δεις το Γιωργακη στα τεσσερα
Μεμό εσύ είσαι στο κέντρο;!Η Παπαρηγα θα μας σωσει ρεεεεεεε
Κάτι άκουσα ότι επισπέυδουν τις διαδικασίες για να βάλει τον θεμέλιο λίθο ο Ερντογάν μεθαύριο που θα έρθει;;
στα γεραματα μου...Μεμό εσύ είσαι στο κέντρο;!
Θαρθη να του δειξουν το οικοπεδο... αμα δεν του αρεση και ζητηση να ειναι στο συνταγμα???Κάτι άκουσα ότι επισπέυδουν τις διαδικασίες για να βάλει τον θεμέλιο λίθο ο Ερντογάν μεθαύριο που θα έρθει;;
Εγω λεω αντι για τεμενος να βαλει το θεμελιο λιθο για τον ταφο του εεε .... δεν ειναι καλητερα !!!!
για αλλους οθωμανικο για αλλους αυταρχικο.....η πραξη ιδια ειναι ....το οθωμανικο δεν βγηκε τυχαια αλλα αναποδα αρκετα μας στο παρελθον το μελλον μας ανηκει
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ και στα θεμελια να σφαξουμε και καμια χιλιαδα μουσουλμανους ....... για το εθυμο ρε γαμωτο !!!!Σωστός είσαι!
Μαζί με το τζαμί να θεμελιώσει και το μαυσωλείο του αλά Ατατούρκ!!
Θα τον φρουρεί άγημα της ΧΑ τιμητικά !
τετοιος ομορφαντρας... μου θυμιζη το Καλογειρου...στα γεραματα μου...
γουσταρω λεμε σφαζουμε μουσουλμανους και ξεκωλιαζουμε μουσουλμανεςΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ και στα θεμελια να σφαξουμε και καμια χιλιαδα μουσουλμανους ....... για το εθυμο ρε γαμωτο !!!!
που να με δεις στα νειατα μου!τετοιος ομορφαντρας... μου θυμιζη το Καλογειρου...
εχεις και ματι τσακιρικο????που να με δεις στα νειατα μου!
αμα σου πω οτι ταχω και 2?εχεις και ματι τσακιρικο????
γουσταρω λεμε σφαζουμε μουσουλμανους και ξεκωλιαζουμε μουσουλμανες