Νέα

Τζαμί στην Πρωτεύουσα. Ποιά η γνώμη σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GABOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εισθε υπερ της κατασκευης τζαμιου στην Αθηνα;

• Ναι

Ψήφοι: 16 21,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 56 76,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Η Ελλάς και επισήμως, από τις 23 Απριλίου είναι υπό κατοχή.  Και λέμε επισήμως γιατί έπεσαν και οι τελευταίες υπογραφές, ενώ το «περίστροφο» του Γιωργάκη… εκπυρσοκρότησε. Έτσι ήταν πάντα. Στην πολιτική ξεκινάς με βεβαιότητα («Λεφτά υπάρχουν»), συνεχίζεις με αμφιβολία («Που πήγαν τα λεφτά;») και ολοκληρώνεις με την πλήρη διάψευση των δεσμεύσεων που έδωσες στον… κυρίαρχο λαό. Μέχρι πριν λίγες μέρες, ο πρωθυπουργός διαβεβαίωνε τους Έλληνες πως «θα τα καταφέρουμε». Τώρα μας λέει πως και πάλι «θα τα καταφέρουμε», εννοώντας πως θα ανταπεξέλθουμε την θύελλα του ΔΝΤ. Εκτός αν η φράση πηγαίνει προς το πολιτικό κατεστημένο και έχει την αφέλεια να πιστεύει πως θα τα καταφέρουν να παραμείνουν στον σβέρκο της Πατρίδας μας για πολύ καιρό ακόμη.

Όχι κύριοι, το παιχνίδι για εσάς τελείωσε. Σε λιγάκι θα μαζέψετε τα κουβαδάκια σας και θα πάτε σε άλλη παραλία. Εδώ δεν θα σας σηκώνει το κλίμα. Ο Γ. Παπανδρέου πρώτος μίλησε για το περίφημο περίστροφο. Στην αρχή το είδε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Έπειτα μας είπε πως είναι γεμάτο! Τώρα άρχισε να πυροβολεί – ποιον άραγε; Την Ελλάδα; Μέγα Λάθος! Η μεταπολίτευση και τα μεγαλεία της (σκάνδαλα κτλ) έκλεισαν τον κύκλο τους. Το ίδιο ισχύει για πολλούς ακόμα. Εργατοπατέρες, αντιρατσιστές, δημοσιογράφοι. Κανένας δεν θα μείνει αλώβητος από την 35ετή τους «δράση». Τώρα θα ανοίξουν μάτια που μέχρι χθες κοιτούσαν αλλά δεν έβλεπαν. Τώρα θα φτάσει η Αλήθεια στα αυτιά των Ελλήνων που γυμνοί από την… ευμάρεια της «δημοκρατίας» θα διεκδικήσουν αυτό που τους ανήκει: την Ζωή που τους έκλεψαν. Την Πατρίδα που γκρίζαραν. Την περηφάνια που τους στέρησαν. Και έχουν πολλούς λόγους να είναι θυμωμένοι με τους υπεύθυνους της κατάντιας μας.

Επισήμως υπό κατοχή λοιπόν και το Σύστημα που πνέει τα λοίσθια θα ψάχνει απελπισμένο να βρει τρόπους να μας αποσπά την προσοχή. Θα αποτύχει. Ήδη με την αναγγελία της κηδεμονίας του ΔΝΤ, αποφεύγουν να αναφέρουν την επίσημη ονομασία του και μιλούν αόριστα για κάποιον… «μηχανισμό στήριξης». Ναι, αυτόν που μέχρι χθες «δεν έχει ανάγκη η Ελλάδα» όπως έλεγε η κυβέρνηση. Ευτυχώς που μας έχουν εκπαιδεύσει κατάλληλα οι πολιτικάντηδες. 35 χρόνια τώρα, αποκτήσαμε την απαραίτητη πείρα. Όταν λοιπόν μας λένε «άσπρο» ξέρουμε πως εννοούν «μαύρο». Και έτσι θα αναγκαστούμε να ζούμε μαζί με όλους αυτούς τους απίθανους τύπους ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ.

Η Ελλάς δεν θα χαθεί. Εκείνο που θα πεθάνει είναι το ένοχο πολιτικό κατεστημένο και μαζί του στον Καιάδα θα γκρεμοτσακιστούν όλα τα παρελκόμενα. Από την καταστροφή που μας έφεραν όλοι αυτοί, θα βγούμε δυνατότεροι και σοφότεροι. Τέλος η λεηλασία, τέλος η ανεπάρκεια, τέλος στον φαύλο κύκλο των πρασινο-μπλε διαχειριστών και των κοκκινο-ροζ «αντιπολιτευτών». Τώρα είναι η Ώρα της Ελλάδας. Τώρα θα μιλήσουμε Εμείς και η οργισμένη μας Φωνή θα συνταράξει τις ψυχές των Ελλήνων. Ερχόμαστε…

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ποιος θα περίμενε, στη χώρα που απέταξε τον τουρκικό ζυγό έχοντας υποφέρει τα πάνδεινα στα 400 χρόνια σκλαβιάς της και στο Έθνος που δημιούργησε τον πολιτισμό και διατήρησε επί χιλιετίες την ταυτότητά του, να επιτρέψουν τη δημιουργία ενός γιγαντιαίου μουσουλμανικού τεμένους στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα στον ιερό από την αρχαιότητα Ελαιώνα του Βοτανικού; Οι διαδικασίες ανέγερσης του τζαμιού επισπεύδονται από την κυβέρνηση, σε έναν χώρο έκτασης 17 στρεμμάτων, που παραχωρήθηκε δωρεάν  από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Φυσικά όλα αυτά είναι μέρος ενός βρώμικου σχεδίου. Ο Βοτανικός είναι μια περιοχή που πλήττεται περισσότερο από πολλές άλλες από την μετανάστευση. Έτσι η δημιουργία του τεμένους σίγουρα θα οδηγήσει την περιοχή σε ακόμη μεγαλύτερη γκετοποίηση. Ταυτόχρονα, στην ίδια ευρύτερη περιοχή προσπαθούν οι αρμόδιοι εδώ και αρκετά χρόνια να κατασκευάσουν το γήπεδο του Παναθηναϊκού, συναντώντας συνεχώς δυσκολίες από τους γνωστούς υπέρμαχους του «πολυπολιτισμού», οι οποίες ανακόβουν τα έργα ανάπτυξης της περιοχής. Ενώ τώρα, 17 στρέμματα βρέθηκαν αμέσως και παραχωρήθηκαν στους μουσουλμάνους. Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για δημόσια έκταση, της οποίας ιδιοκτήτης είναι, επί της ουσίας, ο Ελληνικός Λαός και διαχειριστής το Πολεμικό Ναυτικό. Και όμως χαρίζεται δια παντός σε αλλόθρησκους και αλλόφυλους, που δεν ήρθαν καν νόμιμα στην χώρα, για να καλύψουν τις θρησκευτικές τους ανάγκες, με τους όρους που οι ίδιοι θέλουν.

Βεβαίως είναι ένα μεγάλο παραμύθι η έλλειψη μουσουλμανικών λατρευτικών χώρων στην Ελλάδα, μιας και υπάρχουν δεκάδες χώροι λατρείας σε ιδιωτικούς χώρους σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο, παραχωρούνται δρόμοι, πλατείες, στάδια και δημοτικά θέατρα για τις μεγάλες γιορτές τους – όπως είδαμε πρόσφατα στο Κερατσίνι, στο Σύνταγμα, στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην Κέρκυρα… Επίσης υπάρχουν δεκάδες τζαμιά εκεί που η τουρκική προπαγάνδα μαστίζει την περιοχή και φυσικά μιλάμε για την γη της Ελληνικής Θράκης. Εκεί που το Τουρκικό Προξενείο παίζει βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη των Ελλήνων, πατώντας πάνω στην θρησκευτική ιδιαιτερότητα μέρους του πληθυσμού. Κάπως έτσι θέλουν λοιπόν να καταντήσουν και την πρωτεύουσα της Πατρίδας μας; ΟΧΙ δεν θα τους το επιτρέψουμε. Και μέσα από τους αγώνες μας θα σταθούμε εμπόδιο σε οποιαδήποτε κίνηση αφελληνισμού της Ελλάδος και, εν προκειμένω, της Αθήνας. Εξάλλου οι δημοτικές εκλογές κοντεύουν. Και εκεί είναι που θα δώσουμε τη μάχη μας για μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν θα με πειραζε καθολου να υπαρχει ενα τεμενος καπου στην Αθηνα για τους μουσουλμανους που βρησκονται εδω αλλα απο οσο ξερω σε καμια χωρα του κοσμου που ειναι επισημη θρησκεια ο μουσουλμανισμος δεν υπαρχει χωρος λατριας αλλης θρησκειας οποτε η ανεγαιρση του τεμενους οπου και να το κανουν με ενωχλει αφανταστα ......... και πειτε με οτι θελεται απο εθνικιστη μεχρει και φασηστα.
Εμενα αυτη η υποχωριτηκοτητα και η ενδιξη ανωτεροτητας απλα μου καθονται στο στομαχι.
Αν θελουν τοπο λατρεια πολυ ευχαριστως, οταν χτησουν εκκλησιες και βουδιστηκους ναους στις πατριδες τους, τοτε να ερθουν και να απετησουν και απο εμας το ιδιο.
Γιατι αυτοι ολοι στην πατριδα μου θα πρεπει να ειναι καπιοι με αλλη θρησκια και εγω στη δικια τους πατρηδα θα ειμαι ΑΠΗΣΤΟΣ (γιατι ετσι μας λενε)......... απλα ρωταω ??????????????????????? :think: :think: :think: :think: :think:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Δεν θα με πειραζε καθολου να υπαρχει ενα τεμενος καπου στην Αθηνα για τους μουσουλμανους που βρησκονται εδω αλλα απο οσο ξερω σε καμια χωρα του κοσμου που ειναι επισημη θρησκεια ο μουσουλμανισμος δεν υπαρχει χωρος λατριας αλλης θρησκειας οποτε η ανεγαιρση του τεμενους οπου και να το κανουν με ενωχλει αφανταστα ......... και πειτε με οτι θελεται απο εθνικιστη μεχρει και φασηστα.
Εμενα αυτη η υποχωριτηκοτητα και η ενδιξη ανωτεροτητας απλα μου καθονται στο στομαχι.
Αν θελουν τοπο λατρεια πολυ ευχαριστως, οταν χτησουν εκκλησιες και βουδιστηκους ναους στις πατριδες τους, τοτε να ερθουν και να απετησουν και απο εμας το ιδιο.
Γιατι αυτοι ολοι στην πατριδα μου θα πρεπει να ειναι καπιοι με αλλοι θρησκια και εγω στη δικια τους πατρηδα θα ειμαι ΑΠΗΣΤΟΣ (γιατι ετσι μας λενε)......... απλα ρωταω ??????????????????????? :think: :think: :think: :think: :think:

:rockon: :rockon: :rockon:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Σωστη Παρατηρηση...  Απλα θεωρουμαστε Πολιτισμενος Λαος και πρεπει να μην σκεφτομαστε σαν αυτους.... Ευρωπαιοι βλεπεις

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σωστη Παρατηρηση...  Απλα θεωρουμαστε Πολιτισμενος Λαος και πρεπει να μην σκεφτομαστε σαν αυτους.... Ευρωπαιοι βλεπεις

Εμεις πρεπει να ειμαστε πολιτισμενοι....... πολυ σωστα και εγω μαζι σου ...... ΑΥΤΟΙ δεν πρεπει να ειναι πολιτισμενοι.
Στις χωρες του δεν ειναι διγμα πολιτισμου η παραχωριση χωρου λατριας για τους ΑΠΙΣΤΟΥΣ ........ :think: :think: :think:
Συγνωμη για αυτο που θα πω και ας με μιουταρουν....... τετοιο πολιτισμο του κολου τον εχω χεσμενο........και παλι συγνωμη.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ε αυτο σημαινη πολιτισμος βρε....  να σε γαμανε απο ολες τις μπαντες...

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ε αυτο σημαινη πολιτισμος βρε....  να σε γαμανε απο ολες τις μπαντες...

Καλα μηλαμε τωρα καταλαβα ............ σ'ευχαριστω μου ανοιξες τα ματια ........  :headbang:  :headbang:  :headbang:
(δεν μενει τιποτα αλλο να κανω απο το να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο καλα να παθω ο μ.......ς)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
εγω λεω να παμε να ζησουμε σε καμμια σπηλια βρε Νυχτοβατη με νυχτεριδες και αγαπες γλυκεια μου... μια θα τρωμε μια δεν θα τρωμε αλλα θα εχουμε το κεφαλι μας ησυχο παντως...  Λες να μας βρει η Μερκελ και εκει???

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πολυ φοβαμαι πως ναι θα μας βρει ........ :o

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλα τοτε ας κανουμε το Τεμενος...  δεν αντεχω αλλο γαμηση απο τη Μερκελ...
και να ηταν και καμια που να αξηζει λες ενταξει θα φαω τις ψιλες μου  :s&m_1:  :s&m_1:  :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: (καθωτι Γερμανιδα..... σαδιστρια) αλλα θα ειναι απο γκομεναρα......... αλλα αυτη δεν βλεπεται :headbang:  :headbang:  :headbang:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ένα βασικό αίτημα των μουσουλμάνων που μένουν στην Αθήνα, έγινε πραγματικότητα αφού η κυβέρνηση ανακοίνωσε την άμεση οικοδόμηση του Τεμένους Αθηνών με χωρητικότητα περίπου 500 ατόμων. Το τέμενος θα οικοδομηθεί σε τμήμα του οικοπέδου όπου...

...βρίσκεται το Ναυτικό Οχυρό στον Βοτανικό. Η κατασκευή του τεμένους θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις της μουσουλμανικής λατρείας με καλυμμένο χώρο, σύμμετρο προς τους συντελεστές. Το έργο θα εκτελεστεί με ελληνικά κρατικά κονδύλια μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ προσφορές από ξένους φορείς, κρατικούς ή μη, δεν θα γίνουν δεκτές, καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Γ. Πεταλωτής.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ένα βασικό αίτημα των μουσουλμάνων που μένουν στην Αθήνα, έγινε πραγματικότητα αφού η κυβέρνηση ανακοίνωσε την άμεση οικοδόμηση του Τεμένους Αθηνών με χωρητικότητα περίπου 500 ατόμων. Το τέμενος θα οικοδομηθεί σε τμήμα του οικοπέδου όπου...

...βρίσκεται το Ναυτικό Οχυρό στον Βοτανικό. Η κατασκευή του τεμένους θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις της μουσουλμανικής λατρείας με καλυμμένο χώρο, σύμμετρο προς τους συντελεστές. Το έργο θα εκτελεστεί με ελληνικά κρατικά κονδύλια μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ προσφορές από ξένους φορείς, κρατικούς ή μη, δεν θα γίνουν δεκτές, καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Γ. Πεταλωτής.
αληθεια, ποσες εκκλησιες εχει χτισει το Ελληνικο κρατος?

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
[...]
Ταυτόχρονα, στην ίδια ευρύτερη περιοχή προσπαθούν οι αρμόδιοι εδώ και αρκετά χρόνια να κατασκευάσουν το γήπεδο του Παναθηναϊκού, συναντώντας συνεχώς δυσκολίες από τους γνωστούς υπέρμαχους του «πολυπολιτισμού», οι οποίες ανακόβουν τα έργα ανάπτυξης της περιοχής. ( :2funny: )
[...]
για μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Ε, άντε ντε.! Τα "έργα ανάπτυξης" τα κόψαν οι Τσυριζαίοι και οι ανθέλληνες του ΣτΕ..
Για να σας δούμε τώρα κι εσάς..

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Eσύ ΛάΟΣ δεν ήσουν;;; :think:

Δεν άντεξες τόση προοδευτικότητα μου φαίνεται!!! :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΙΜΑΙ ΛΑΟΣ
ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ
ΕΙΜΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ
ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ

Ότι θέλεις παίρνεις  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom