You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζαμί στην Πρωτεύουσα. Ποιά η γνώμη σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα GABOR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 66K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
αχαχαχαχαχαχα σιγα ρε, κοψε κατι, ακου χιλιαδες εργατες!Και τι έχει να πει ο Λαϊκός Σύνδεσμος για τους χιλιάδες εργάτες που θα φάνε ψωμάκι με την κατασκευή του τεμένους :'(
Εθελοντες λαθρομεταναστες θα βαλουνε, τα λεφτα θα τα φανε τα λαμογια παλι
Επισκέπτης
Με μπερδεύεις ρε κερατά,στο τέλος μπορεί να μου βγεις Σύριζα!!!ΕΙΜΑΙ ΛΑΟΣ
ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ
ΕΙΜΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ
ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ
Ότι θέλεις παίρνεις
Επισκέπτης
Junior Παπακι, Χιουϊ του μπου τιβι παλι αποριες εχεις?
Ελά Μέμο κουνήσε την κορμάρα σου στον ρυθμό!!!
Επισκέπτης
και βεβαια Συριζα= Λαος του μελοντοςΜε μπερδεύεις ρε κερατά,στο τέλος μπορεί να μου βγεις Σύριζα!!!
Επισκέπτης
Μου το αναλύεις αυτό το φιλοσοφικό σκεπτικό;;;;και βεβαια Συριζα= Λαος του μελοντος
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Εδω δεν εχουνε να πληρωσουνε μισθους το Τεμενος τους μαρανε.... μαλακες...
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Και τι έχει να πει ο Λαϊκός Σύνδεσμος για τους χιλιάδες εργάτες που θα φάνε ψωμάκι με την κατασκευή του τεμένους :'(
;;;;;;
καμιά παροχή σε μιναρέδες.
Φωτιά και ΤΣΕΚΟΥΡΙ στους ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αχαχαχαχαχαχα σιγα ρε, κοψε κατι, ακου χιλιαδες εργατες!
Εθελοντες λαθρομεταναστες θα βαλουνε, τα λεφτα θα τα φανε τα λαμογια παλι
και με αντάλαγμα καυτή ΣΑΡΚΑ
Επισκέπτης
Αυτό πάντως που βρίσκουν τα λέφτα αν θέλουν!!!Εδω δεν εχουνε να πληρωσουνε μισθους το Τεμενος τους μαρανε.... μαλακες...
Επισκέπτης
Ασέ ρε συ και σε εμένα τίποτα,μόνο το 0.00001%,με κατά έριξαν πάλι!!!Το ΠαΠακι στα γραφεια της ΜΚΟ μετρα τα λεφτα απο τις επιδοτησεις του Σορος και του Ελληνικου κρατους...
Θα πάω στον ΛάΟΣ τώρα να δω μήπως έχω καλύτερη τύχη!!!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ειδες?? το σκατο παξιμαδι αλλα το Τεμενος ΤεμενοςΑυτό πάντως που βρίσκουν τα λέφτα αν θέλουν!!!
Επισκέπτης
Δίνω και μία πιθανότητα πάντως να δωθούν λεφτά από Τουρκία!!!ειδες?? το σκατο παξιμαδι αλλα το Τεμενος Τεμενος
Επισκέπτης
Μα φυσικα αγαπητε συναγωνιστη, και οι δυο λενε μαλακιες μπας και ανευασουν εναν βαθμο τη δημοτηκοτητα τους. θελεις και περαιτερω αναλυση?Μου το αναλύεις αυτό το φιλοσοφικό σκεπτικό;;;;
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
εκτος το ΔΝΤ θα μπει και η Τουρκια τωρα???? Στηνομε απο τωραΔίνω και μία πιθανότητα πάντως να δωθούν λεφτά από Τουρκία!!!
Επισκέπτης
Καλά όταν δεν μπορείς να πιάσεις τίποτα από το 40% αποχής και έχεις ένα 27% αναποφάσιστων αντί να σε ψηφίσουν έστω και στα γκάλοπ,κάτι τρέχει!!!Μα φυσικα αγαπητε συναγωνιστη, και οι δυο λενε μαλακιες μπας και ανευασουν εναν βαθμο τη δημοτηκοτητα τους. θελεις και περαιτερω αναλυση?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.775
- Πόντοι
- 6.035
εγω δινω πιθανοτητα για 2 αυγα τουρκιαςΔίνω και μία πιθανότητα πάντως να δωθούν λεφτά από Τουρκία!!!
Επισκέπτης
Ρε ιθαγένια τους δώσαμε,πρέπει να μας δώσουν και αυτοί κάτι τώρα,εκτός από τα αρχίδια τους!!!εγω δινω πιθανοτητα για 2 αυγα τουρκιας
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ρε ιθαγένια τους δώσαμε,πρέπει να μας δώσουν και αυτοί κάτι τώρα,εκτός από τα αρχίδια τους!!!
δεν θα περάσεις