DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ολα τα 2 που εχεις τσακιρικα ειναι???αμα σου πω οτι ταχω και 2?
ολα τα 2 που εχεις τσακιρικα ειναι???αμα σου πω οτι ταχω και 2?
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ και στα θεμελια να σφαξουμε και καμια χιλιαδα μουσουλμανους ....... για το εθυμο ρε γαμωτο !!!!
οοοοοοοοοπα ελα ρε αλανι!!!! για να σφαξεις πρεπει να ξερεις ορθογραφια δλδ?????Ποιοι θα τους σφάξετε;
Εσείς μόνο την ελληνική γλώσσα ξέρετε να σφάζετε με επιτυχία..
και τα 1 μου τσαχπινογαργαλιαρικα ειναι!ολα τα 2 που εχεις τσακιρικα ειναι???
το νεο γηπεδο του παναθηναικουΒοτανικος, 28/04/2012
εικονες απο το μελλον.....
μαλων αυτοι που μαθανε ορθογραφια δεν ξερουν να σφαξουν... η πολυ μορφωση βλαπτει... βλεπουν το μαχαιρη και ψαχνουν το μηλοοοοοοοοοοπα ελα ρε αλανι!!!! για να σφαξεις πρεπει να ξερεις ορθογραφια δλδ?????
Ασε με ρε Δαναη, ο καθε βλακας νομιζει οτι μπορει να προσβαλει καποιον για της γνωσης του...μαλων αυτοι που μαθανε ορθογραφια δεν ξερουν να σφαξουν... η πολυ μορφωση βλαπτει... βλεπουν το μαχαιρη και ψαχνουν το μηλο
Τι κανεις ολα καλα??μαλων αυτοι που μαθανε ορθογραφια δεν ξερουν να σφαξουν... η πολυ μορφωση βλαπτει... βλεπουν το μαχαιρη και ψαχνουν το μηλο
εκει θα το αναβω το κερι στο μελλον??? φανταζομε οτι θα πρεπει να πηγαινω σκυφτη εεε???live your myth in Greece...
Για να σφαξεις δεν χριαζεται ορθογραφια αλλα κοτσια .... @@ .... (για να μη με μιουταρουν) καταλαβες και δοξα τον Θεο απο αυτα εχω ;)Ποιοι θα τους σφάξετε;
Εσείς μόνο την ελληνική γλώσσα ξέρετε να σφάζετε με επιτυχία..
αλλο που δεν θελεις εσυεκει θα το αναβω το κερι στο μελλον??? φανταζομε οτι θα πρεπει να πηγαινω σκυφτη εεε???
μαλων αυτοι που μαθανε ορθογραφια δεν ξερουν να σφαξουν... η πολυ μορφωση βλαπτει... βλεπουν το μαχαιρη και ψαχνουν το μηλο
Αστο τυπε,και εγω μαζι σου...αλλα κρυβε λογια γιατη θα πεσουν σαν τα κορακια να σε φανε.. ;) ;)Για να σφαξεις δεν χριαζεται ορθογραφια αλλα κοτσια .... @@ .... (για να μη με μιουταρουν) καταλαβες και δοξα τον Θεο απο αυτα εχω ;)
αμε... μια χαρα ειμαι... εσυ?? μπηκα εδω λιγο να τους τσιγκλισω...Τι κανεις ολα καλα??
Ετσι θα πηγαινεις!εκει θα το αναβω το κερι στο μελλον??? φανταζομε οτι θα πρεπει να πηγαινω σκυφτη εεε???
α κοιτα να σου πωωωω.... ας το κανουν αρκει να μην ξερω ποιος το εκανε...αλλο που δεν θελεις εσυ
Νευρα εχω γαματα...αμε... μια χαρα ειμαι... εσυ?? μπηκα εδω λιγο να τους τσιγκλισω...