Νέα

Τύπος σκοτώνει πεθερά, γυναίκα και την τρίχρονη κορούλα του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σε τετοια περιπτωση σκοτωνει και μωρο παιδι τυπε?  :uglystupid:

Όταν κάποιος κρίνει ότι πρέπει να αφαιρέσει τη ζωή της γυναίκας του επειδή τον απατά και την πεθεράς του επειδή την καλύπτει, τότε - με το ίδιο σκεπτικό και το ίδιο φτωχό μυαλό αφαιρεί και τη ζωή της κορούλας του - για να μην μεγαλώσει σε ξένα χέρια - αφού η μαμά της πέθανε και ο μπαμπάς θα ήταν στην καλύτερη περίπτωση στην φυλακή

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316

ο ξάδερφος της συζύγου έτσι όπως είναι ντυμένος μου κάνει λίγο "παιδέρας"

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
περνουμε ενα πιστολι και σκοτωνουμε δεξια και αριστερα παιδια.οτι να ναι.το πιθανοτερο ειναι να ανακαλυψε οτι το παιδι το εκανε με αλλον.κρεμασμα!!!!!!!!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Γιατι, πρωτη φορα το ακους η δεν εχει ξανασυμβει; Υπολογιζει ο αλλος εκεινη την ωρα στον παροξυσμο; Ειτε λογω ψυχασθενειας ειτε απιστιας που ειπωθηκε. Μου καταστρεφεις την οικογενειακη ευτυχια, τη γαληνη, μου γκρεμιζεις τον κοσμο που ειχα φτιαξει; τα καταστρεφω κι εγω ολα, μαζι και το παιδι, ο,τι πολυτιμοτερο για τη συζυγο  του.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Γιατι, πρωτη φορα το ακους η δεν εχει ξανασυμβει; Υπολογιζει ο αλλος εκεινη την ωρα στον παροξυσμο; Ειτε λογω ψυχασθενειας ειτε απιστιας που ειπωθηκε. Μου καταστρεφεις την οικογενειακη ευτυχια, τη γαληνη, μου γκρεμιζεις τον κοσμο που ειχα φτιαξει; τα καταστρεφω κι εγω ολα, μαζι και το παιδι, ο,τι πολυτιμοτερο για τη συζυγο  του.

Ετσι ακριβως
Πανω στην τρελα

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.405
Πόντοι
786
μισογυνισμός

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Έπρεπε να καθαρίσει τον κινέζο για να του στήσουμε άγαλμα και να γραφτει στην ιστορία ως ευεργέτης.
κι άλλος ένας χρηματιστηριάκιας. Αμ δεν πεφτουν απ τον ουρανό τα ερμα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.140
Πόντοι
6.256
κι άλλος ένας χρηματιστηριάκιας. Αμ δεν πεφτουν απ τον ουρανό τα ερμα.
Εννοείς ότι επαιξα χρηματιστήριο ,
Ποτέ δεν ακολούθησα τα κοπάδια του χρηματιστηριου των δανείων κλπ.
Τα παρακολουθούσα και γέλαγα γιατί ήξερα ότι είχαν γίνει και σε άλλες χωρες με καταστροφικά αποτελέσματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Όταν κάποιος κρίνει ότι πρέπει να αφαιρέσει τη ζωή της γυναίκας του επειδή τον απατά και την πεθεράς του επειδή την καλύπτει, τότε - με το ίδιο σκεπτικό και το ίδιο φτωχό μυαλό αφαιρεί και τη ζωή της κορούλας του - για να μην μεγαλώσει σε ξένα χέρια - αφού η μαμά της πέθανε και ο μπαμπάς θα ήταν στην καλύτερη περίπτωση στην φυλακή
Στις περιπτωσεις αυτες, η εκτελεση του μικρου παιδιου θεωρειται ψυχολογικα πραξη "συμπονιας" για να μην μεινει μονο του.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Εννοείς ότι επαιξα χρηματιστήριο ,
Ποτέ δεν ακολούθησα τα κοπάδια του χρηματιστηριου των δανείων κλπ.
Τα παρακολουθούσα και γέλαγα γιατί ήξερα ότι είχαν γίνει και σε άλλες χωρες με καταστροφικά αποτελέσματα.
οκ sorry τότε. Θα χεις άλλο λόγο μάλλον.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Γιατι, πρωτη φορα το ακους η δεν εχει ξανασυμβει; Υπολογιζει ο αλλος εκεινη την ωρα στον παροξυσμο; Ειτε λογω ψυχασθενειας ειτε απιστιας που ειπωθηκε. Μου καταστρεφεις την οικογενειακη ευτυχια, τη γαληνη, μου γκρεμιζεις τον κοσμο που ειχα φτιαξει; τα καταστρεφω κι εγω ολα, μαζι και το παιδι, ο,τι πολυτιμοτερο για τη συζυγο  του.
Δεν θυμασαι εκεινον στο Αργος που για να εκδικηθει την πρωην γυναικα του που τον παρατησε, πυροβολησε δυο φορες στο κεφαλι την 17χρονη κορη του και αυτοκτονησε? Και το κοριτσι σημερα 4 χρονια μετα ειναι ολικα παραλυτο, δεν μιλα, δεν κουνιεται, μονο αισθανεται. Και μιλαμε για μια κουκλίτσα για οσους θυμουνται. Η απολυτη καταδίκη για ενα απολυτα αθωο πλασμα. Εδω παει το "σκατα στον ταφο του".

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δεν θυμασαι εκεινον στο Αργος που για να εκδικηθει την πρωην γυναικα του που τον παρατησε, πυροβολησε δυο φορες στο κεφαλι την 17χρονη κορη του και αυτοκτονησε? Και το κοριτσι σημερα 4 χρονια μετα ειναι ολικα παραλυτο, δεν μιλα, δεν κουνιεται, μονο αισθανεται. Και μιλαμε για μια κουκλίτσα για οσους θυμουνται. Η απολυτη καταδίκη για ενα απολυτα αθωο πλασμα. Εδω παει το "σκατα στον ταφο του".
Ναι, πανεμορφη κοπελα. Και μου ειχε κανει εντυπωση ακριβως αυτο. Αποφασισμενος να αυτοκτονησει αλλα πριν  επρεπε να παρει την εκδικηση του απο τη γυναικα του  προξενωντας το μεγαλυτερο κακο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ναι, πανεμορφη κοπελα. Και μου ειχε κανει εντυπωση ακριβως αυτο. Αποφασισμενος να αυτοκτονησει αλλα πριν  επρεπε να παρει την εκδικηση του απο τη γυναικα του  προξενωντας το μεγαλυτερο κακο.
Ελλειψη παιδειας τύπε μου. Ανθρωποι χαμενοι στην ματαιοτητα του μικρόκοσμού τους, που θεωρουν οτι ολα ξεκινουν και τελειωνουν σε προσωπικους μικροεγωισμούς και μικροεπιβολές. Ανθρωποι που θεωρουν οτι θα εξυπηρετησουν κατι μεγαλο οπως η εκδικηση ή το μισος και τελικα αποθεώνουν την μικροτητα. Βλεπεις στα δικαστηρια να χωριζουν και να ασχολουνται μετα το διαζυγιο περισσοτερο ο ενας με τον αλλο απο όσο ασχολουνταν πριν απο αυτό. Εγω το λεω σε αρκετους που χωριζουν και τρωγονται. Πιο πολυ ασχολειστε τωρα ο ενας με τον αλλο παρα οταν ησασταν παντρεμενοι.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ελλειψη παιδειας τύπε μου. Ανθρωποι χαμενοι στην ματαιοτητα του μικρόκοσμού τους, που θεωρουν οτι ολα ξεκινουν και τελειωνουν σε προσωπικους μικροεγωισμούς και μικροεπιβολές. Ανθρωποι που θεωρουν οτι θα εξυπηρετησουν κατι μεγαλο οπως η εκδικηση ή το μισος και τελικα αποθεώνουν την μικροτητα. Βλεπεις στα δικαστηρια να χωριζουν και να ασχολουνται μετα το διαζυγιο περισσοτερο ο ενας με τον αλλο απο όσο ασχολουνταν πριν απο αυτό. Εγω το λεω σε αρκετους που χωριζουν και τρωγονται. Πιο πολυ ασχολειστε τωρα ο ενας με τον αλλο παρα οταν ησασταν παντρεμενοι.

υπαρχει εγωισμος

Επισκέπτης
Και το χειρότερο είναι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι εύκολο να εντοπιστούν και τουλάχιστον να αφοπλιστούν πριν κάνουν το κακό. Συνήθως ασχολούνται με όπλα και γενικά είναι πολεμοχαρείς (κυνηγοί, αστυνομικοί κλπ κλπ) και είναι λίγο "βαριοί και ασήκωτοι" όπως γράφει και ένας φίλος παραπάνω. Όλοι έχουμε παραδείγματα γύρω μας κοντινά ή λιγότερο κοντινά που ο σύζυγος φέρεται λίγο απότομα στη γυναίκα και τα παιδιά του. Ξέρετε αυτοί που τους λέμε "έλα ρε μην γίνεσαι υπερβολικός τώρα"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom