athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
Πριν απο 2 χρονια περιπου,ημουν με φιλη-συναδελφο στο μετρο και πηγαιναμε για καφε γκαζι γυρω στις 16:30..στου φιξ μπηκε μια γκομεναρα μελαχροινη με προκλητικο ντυσιμο και το βυζι σχεδον εξω..την θυμηθηκα αμεσως γιατι την ειχα παρει πριν 2 εβδομαδες ημερα κυριακη στην αλυσιδα του μεγαλεκου..εκεινη με ειδε,με εκοψε διερευνητικα και μαλλον αμηχανη κυτταγε συνεχεια εξω..η φιλη μου ειπε κυττα τι γυναικες κυκλοφορουν μονες τους..της αρεσε πολυ και ειδικα το ντυσιμο της...κλασσατο οπως μου ειπε..που και ναξερε!!!..στον κεραμεικο κατεβηκε και εκινη..μαλλον πηγαινε για δουλεια..εγω πηγα για καφε αλλα με ετρωγε εαν ηταν πραγματικα αυτη..οταν φυγαμε προφασιστηκα μια δουλεια, αφησα την συναδελφο και εφυγε μονη της και μπαινοντας στο ιντερνετ τσεκαρα τις βαρδιες...οντως δουλευε μετα τις 19:00
πηγα...οταν με ειδε εκπληκτη μου ειπε: καλα αφησες την γυναικα σου και ηρθες για πηδημα?...τα υπολοιπο της τα εξηγησα στο δωματιο, οπου μου ειπε οτι της συμβαινει συχνα να βλεπει πελατες στον δρομο, αλλα επειδη δεν θελει να δημιουργει προβληματα ειναι διακριτικη και κανει πως δεν γνωριζει, εκτος εαν ερθει ο αλλος και μιλησει...περιττο να πω οτι καναμε ενα απιστευτο σεξ και οπως μου ειπε μετα "για να εχω φρεσκια την συγκριση"..φαινεται δεν πιστεψε οτι η συνοδος μου ηταν απλα φιλη μου.
πηγα...οταν με ειδε εκπληκτη μου ειπε: καλα αφησες την γυναικα σου και ηρθες για πηδημα?...τα υπολοιπο της τα εξηγησα στο δωματιο, οπου μου ειπε οτι της συμβαινει συχνα να βλεπει πελατες στον δρομο, αλλα επειδη δεν θελει να δημιουργει προβληματα ειναι διακριτικη και κανει πως δεν γνωριζει, εκτος εαν ερθει ο αλλος και μιλησει...περιττο να πω οτι καναμε ενα απιστευτο σεξ και οπως μου ειπε μετα "για να εχω φρεσκια την συγκριση"..φαινεται δεν πιστεψε οτι η συνοδος μου ηταν απλα φιλη μου.