Νέα

Τυχαίες συναντήσεις με γνωστές μας εκδιδόμενες, σε δημόσιους χώρους κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 136408
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

coolfly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2016
Κριτικές
15
Like
761
Πόντοι
991
Tυπε την Κυριακη περιμενουμε την 1η σου ιστορια. :S :S :S
Αντί να ειρωνεύεσαι φιλαράκι, μπορείς να πεις κ συ τις εμπειρίες σου σε τυχαίες συναντήσεις.
Δλδ τι θες φωτό κ με εμένα μέσα? Μήπως κ κάνα βίντεο?
Τι το συγκλονιστικό είχε η ιστορία μου? Τόσο φοβερή κ εξωπραγματική σου φάνηκε?
Αν ψάξεις λίγο, θα δεις ότι η φωτό είναι από κοπέλα που ήταν εδώ το Μαϊο.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Αντί να ειρωνεύεσαι φιλαράκι, μπορείς να πεις κ συ τις εμπειρίες σου σε τυχαίες συναντήσεις.
Δλδ τι θες φωτό κ με εμένα μέσα? Μήπως κ κάνα βίντεο?
Τι το συγκλονιστικό είχε η ιστορία μου? Τόσο φοβερή κ εξωπραγματική σου φάνηκε?
γαμησε τους ρε τύπε,μοιραζεσαι μαζι τους κατι όμορφο που σου συνέβη ετσι να κυλησει  ωραία η βραδιά και ξεκινάνε οι μαλάκες,μουσια ο ενας ,φιδια ο άλλος, ρε  αστους εκει στη μιζερια τους σου λέω,δεν αξιζουν για παραπάνω

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
γαμησε τους ρε τύπε,μοιραζεσαι μαζι τους κατι όμορφο που σου συνέβη ετσι να κυλησει  ωραία η βραδιά και ξεκινάνε οι μαλάκες,μουσια ο ενας ,φιδια ο άλλος, ρε  αστους εκει στη μιζερια τους σου λέω,δεν αξιζουν για παραπάνω
αυτο ακριβως...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Τυπε οι γνωστοι μπαχαλακηδες παλι. :S :S :S

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Τελικά σε κάθε νήμα πρέπει να γινεται μανούρα  :think:
Τραβάμε Πολλα ζόρια φαίνεται.....

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
λες και εχει κανενα νοημα αν θα πει καποιος ψεματα η αληθεια σε αυτο το θρεντ... μονο τον εαυτο του κοροιδευει καποιος με το να πει ψεματα σε αυτο το θεμα.. οποτε απλα απολαυστε τις ιστοριες των φιλων και μην σπατε αρχιδια...

sakis769

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ ωραίο θρεντ.
Είχα καιεγω μια εμπειρία στο χώρο εργσίας μου όπου πάγωσ αμόλις την είδα το ίδιο και αυτή και τώρα δε ξέρω αν πρέπει να τη ξανασυναντήσω γιατί είχα περάσει πολύ ωραία!!!
:think: :think: :think: :think: :think:

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Πολύ ωραίο θρεντ.
Είχα καιεγω μια εμπειρία στο χώρο εργσίας μου όπου πάγωσ αμόλις την είδα το ίδιο και αυτή και τώρα δε ξέρω αν πρέπει να τη ξανασυναντήσω γιατί είχα περάσει πολύ ωραία!!!
:think: :think: :think: :think: :think:

Δεν νομίζω ότι συνδέονται αυτά τα δύο αν υπάρχει ισορροπία και συνείδηση της κατάστασης και απο τις δύο μεριές.
Εξ'άλλου πρώτα την γνώρισες ως εκδιδόμενη και όχι το αντίστροφο που θα ήταν πιο δύσκολο σαν κατάσταση, για τη συνέχεια.  :hi:

sakis769

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μου φάνηκε οτι ήρθε σε δύσκολη θέση και έφυγε σαν κυνηγημένη...

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Σημερα στο Yava πετυχα την MARILOU MORALES.. σκεφτηκα να παω να της πω..

- Γεια σου MARILOU MORALES θελω να σε πηδηξω

- Α να χαθεις χλιμιτζουρα, θα μου ελεγε

Μετα απο καποια ωρα..

- Ναι καλησπερα, γραφειο AthensDiva εκει?

- Ναι ναι παρακαλω, τι θελετε?

- Θελω να κλεισω τη MARILOU MORALES, την ειδα σημερα τυχαια και καυλωσα, ναι ναι 190 με πρωκτικο θελω μια ωρα κτλ κτλ

:2funny:  :rockon:  :2funny:  :rockon:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Σημερα στο Yava πετυχα την MARILOU MORALES.. σκεφτηκα να παω να της πω..

- Γεια σου MARILOU MORALES θελω να σε πηδηξω

- Α να χαθεις χλιμιτζουρα, θα μου ελεγε

Μετα απο καποια ωρα..

- Ναι καλησπερα, γραφειο AthensDiva εκει?

- Ναι ναι παρακαλω, τι θελετε?

- Θελω να κλεισω τη MARILOU MORALES, την ειδα σημερα τυχαια και καυλωσα, ναι ναι 190 με πρωκτικο θελω μια ωρα κτλ κτλ

:2funny:   :rockon:   :2funny:   :rockon:

η μαριλου πως περπαταγε κανονικα?  επειδη κανει πρωκτικο

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796

Συνημμένα

• moralsm.png
    moralsm.png
    130,7 KB · Εμφανίσεις: 107
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Φίλε μου, δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα ή εξυπηρετεί κάτι, να καρφωνόμαστε γενικώς αναφέροντας συγκεκριμένα ονόματα
και στέκια. Το έγραφα και στο εισαγωγικό μήνυμα του παρόντος νήματος. Δεν μας ενδιαφέρει η ταυτοποίηση προσώπων, ποιές
συνήθειες έχουν στον ελεύθερο χρόνο τους, και που ακριβώς συχνάζουν, όπως και δεν τίθεται ζήτημα αξιοπιστίας των μαρτυριών για να δίνουμε τέτοια αποδεικτικά στοιχεία (με καλύπτει απόλυτα η πιο πάνω θέση του αγαπητού Σαράντη Πολάτου). Δεν είμαστε εδώ παράρτημα της ΕΥΠ (εντάξει, εγώ μπορεί να ανήκω στην ΜΙ-6 αλλά αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο...  :grin:).  

Παρακαλώ να γίνει σεβαστό από όλους αυτό το λεπτό ζήτημα, εφόσον αναφερόμαστε σε περιπτώσεις της κανονικής ζωής, και άρα είμαστε εκτός
οποιασδήποτε πορνικής-επαγγελματικής δικαιοδοσίας που να δικαιολογεί τέτοιου είδους "ενημέρωση".

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Εγώ πάντως μια και μοναδική φορά έχω συναντηθεί πριν από 3-4 χρόνια σε άκυρο μέρος (κοσμικο χειμερινό θέρετρο) με CG που είχα συναντήσει μερικούς μήνες νωρίτερα.

Εγώ με το αμόρε, αυτή με έναν 50αρη τυπο εμφανήσιμο, να τρώμε στο ίδιο εστιατόριο. Με κοιτάει... την κοιτάω... με λούζει κρύος ιδρώτας... λέω τώρα τη γαμήσαμε... αυτή πολυ διακριτικά και ενω οι συνοδοι μας ετρωγαν, μου χαμογελάει και σπρώχνει το κινητό της προς το μπροστινό μέρος του τραπεζιου κοιτώντας το (σα να μου λέει στείλε μου sms). Καταρχάς ο διακριτικός τρόπος με τον οποίο αντέδρασε με ξεάγχωσε και με καυλωσε ταυτοχρονα. Αυτή με το που με είδε έδειξε ότι άλλαξε η διάθεσή της και κατα όλη τη διάρκεια του γεύματος ήταν σα να μου μιλούσε με τη στάση του σώματος και τις κινήσεις των χεριών της. Κάποια στιγμή σηκώνομαι για να ρωτήσω και καλά κάτι ένα σερβιτόρο και στέλνω ταχύτατα ένα sms ενώ νωρίτερα ήδη είχα εντοπίσει το τηλέφωνό της στις επαφές. Της στέλνω μηνυμα σε 5 λεπτά στη εισοδο των wc. Πάω εγώ πρώτος, πάλι καλά ήταν κυριλέ με φουαγιέ χωρίς πολύ κόσμο και με υγρα μαντηλάκια. Μπαίνω στα γρήγορα για μια περιποίηση της περιοχής και μετά από μερικά δευτερόλεπτα βγαίνω ξανά στο φουαγιέ παίζοντας και καλά με το κινητό μου. Μετά από λίγο σκάει το κορίτσι με ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά. Της δείχνω από μακριά με το δάχτυλα τι προτιμάει γυναικίες ή ανδρικές? Μου δείχνει ανδρικές..
Ψυχή στις τουαλέτες μέχρι εκείνη τη στιγμή. Μπαίνουμε μέσα στο wc που ήδη είχα μπει εγώ και αρχίζουμε κάτι γλωσσόφιλα.... Πάλι καλά που ήταν μετά από φαγητό και είχε βγάλει το κραγιόν της. Τις ρίχνω λίγο τις ράντες, τράβά και ελάχιστα μπροστά το σουτιέν να εμφανιστούν οι ρώγες και τις ρουφάω, ενώ με τα χέρια ήδη παραμέριζα κάτω από το φόρεμα της το στρινγκ. Ήταν μούσκεμα. τη δαχτυλιάζω λίγο χουφτώνοντας ταυτόχρονα και το κωλαράκι της και ξαφνικά ακούω ένα ποδοβολητό λες έτρεχε κάποιος κατοστάρι. Τρομάξαμε προς στιγμήν αλλά ήταν ένα παπαρόπαιδο που κατουριόταν τρελά και έτρεχε να προλάβει. Μας χάλασε για λίγο τη στιγμή (κρατιόμασταν και να μη γελάσουμε) αλλά έδωσε και την τέλεια πάσα στον κορίτσαρο για να κατέβει κατέβει προς τα κάτω.. Μου λέει "παρά την τρομάρα καλά σε βρίσκω". Μου ανοίγει το φερμουάρ τον βγάζει έξω και λέει "όπως πάντα μοσχομυριστός... θέλω να σε τελειώσω" (ας είναι καλά και τα μαντηλάκια που είχα χρησιμοποιήσει νωρίτερα). Δε νομίζω να κράτησε πάνω από 1-2 λεπτά και τη χύνω στο στόμα. Το ανοίγει μου τα δείχνει στη γλώσσα της και τα καταπίνει (αυτό είχε κάνει και στο ραντεβού που είχαμε κάνει κάτι μήνες πριν και είναι και σήμα κατατεθέν της γενικά).
-"Καύλα μου της λέω"..
-"για να με θυμάσαι" μου απαντάει.

Η έξοδος από το wc έγινε με τεράστια μαεστρία αλλά μάλλον δεν θα ενδιαφέρει κανένα. Το όλο συμβάν κράτησε το πολύ 3-4 λεπτά. Το όλο συμβάν ήταν από τα πιο γαμάτα που έχω ζήσει από άποψη καύλας και σασπενς.
είναι σοβαρό πρόβλημα η πρόωρη εκσπερμάτιση ..

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Αρχές φετινού καλοκαιριού και έχω πάει για μπάνιο με φίλη σε γνωστό παραλιακό beach bar στον Αλιμο.
Εκεί που είμαστε αραχτοί στις ξαπλώστρες και πίνουμε το φρεντάκι μας, γυρίζει και μου λέει με γουρλωτά μάτια:
-Ρε συ, δες κάτι κορμάρες εκεί! Πως κ εσύ δεν τις έχεις σταμπάρει ακόμα?
Γυρίζω και τι να δω??
Τρεις γκόμενες με κορμάρες, χαμογελαστές, έτοιμες να κάτσουν σε κάτι ξαπλώστρες.
Κοιτάζω καλύτερα και συνειδητοποιώ πως με τη μία είχα βρεθεί την προηγούμενη και με την άλλη πριν μία εβδομάδα. Την τρίτη δεν την γνώριζα...
Και οι δύο Ρωσίδες πολύ γνωστού γραφείου, ενδεχομένως και η τρίτη.
Όπως είμαι σηκώνομαι, της πλησιάζω και επιτόπου γυρίζουν έκπληκτες και αρχίζουν της αγκαλιές και τα φιλιά!
Τελικά τις κάλεσα και καθίσαν δίπλα μας. Ο ιδιοκτήτης φίλος και μέχρι τις 16:00 (που έφυγαν για δουλειά) αράξαμε με κοκτειλάκια, γέλιο και πολύ χαβαλέ!
Ένα από τα πιο ευχάριστα πρωινά του φετινού καλοκαιριού.
Η φίλη μου ακόμα με ρωτάει από που τις ήξερα όταν βρισκόμαστε...
:dancing:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Φίλε μου, δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα ή εξυπηρετεί κάτι, να καρφωνόμαστε γενικώς αναφέροντας συγκεκριμένα ονόματα
και στέκια. Το έγραφα και στο εισαγωγικό μήνυμα του παρόντος νήματος. Δεν μας ενδιαφέρει η ταυτοποίηση προσώπων, ποιές
συνήθειες έχουν στον ελεύθερο χρόνο τους, και που ακριβώς συχνάζουν, όπως και δεν τίθεται ζήτημα αξιοπιστίας των μαρτυριών για να δίνουμε τέτοια αποδεικτικά στοιχεία (με καλύπτει απόλυτα η πιο πάνω θέση του αγαπητού Σαράντη Πολάτου). Δεν είμαστε εδώ παράρτημα της ΕΥΠ (εντάξει, εγώ μπορεί να ανήκω στην ΜΙ-6 αλλά αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο...  :grin:).  

Παρακαλώ να γίνει σεβαστό από όλους αυτό το λεπτό ζήτημα, εφόσον αναφερόμαστε σε περιπτώσεις της κανονικής ζωής, και άρα είμαστε εκτός
οποιασδήποτε πορνικής-επαγγελματικής δικαιοδοσίας που να δικαιολογεί τέτοιου είδους "ενημέρωση".

Ok τυπε κατανοητό απλά ή συγκεκριμένη έχει παίξει σε τσοντα του σιρινακι, εμφανίζετε με τη Μαριά Αλεξανδου επίσης γνωστή στο ευρύ κοινό, κάνει επαγγελματικές φωτογραφήσεις και εμφανίσεις σε μαγαζιά, γενικώς δε κρύβετε, ανήκει στη κατηγορία δημόσιο πρόσωπο. Επίσης δεν ανεφερα σε ποιο γυμναστήριο την ειδα απο τα 50 της αλυσίδας αν και το ίδιο το γυμναστήριο την αναφέρει στα σοσιαλ μίντια σαν διαφήμιση του ίδιου. Οπότε ή συγκεκριμένη θεωρείτε και ένα brand. Δε προσεβαλα την ιδιωτική της σφαίρα αφού ή ίδια άλλωστε κάνει branding μέσα σε όλα αυτά και προσπαθεί να φαινετε.

Κατά τα άλλα απόλυτος λογικά και κατανοητά αυτά που λες.. για άλλη επαγγελματία δε θα έκανα τόσο συγκεκριμένη αναφορά, ή Μοραλες παίζει διαφορετική μπάλα όμως  :hi:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom