Εγώ συναντουσα την δικια μου μια περιοδο σε μια καφετερια εξω απο σταθμο του μετρο,σχολαγαμε απο τη δουλεια,βρισκομασταν εκει πιναμε ενα καφε,την φορτωνα και πηγαιναμε σπιτι για πηδουλο.Ενα απογευμα λοιπον καθομαστε στο καφε και στο απεναντι τραπεζι καθετε μια εργαζομενη αλβανιδουλα του μεταξιού.Ητανε δεν ητανε 3-4 μερες που της τον ειχα δωσει σε μια τσαρκα.Καθοτανε με δυο μπαμπουινους ρωσσους ολομεθυστους,ο ενας εκ των οποίων ηταν ο αγαπητικος.Η γκομενα προκλητικα σχετικα ντυμενη με σορτσακι κοντο μπουτια κωλοι,ολα εξω.Εγω προσπαθω να μην κοιταω καθολου προς τα κει,ενω αυτη εριχνε ματιες.Λεω θα γινουμε μπουρδελο τωρα...η δικια μου ειχε σκυλιασει απο την ζηλια και την "εκοβε" συνεχεια και με ρωταγε αν την ξερω,αν την εχω ξαναδει και τετοια.Εγω εκανα τον κινεζο και τοτε γινεται το θεικό...ο μπαμπουινος για να πληρωσει τους καφεδες βαζει το χερι του μεσα στο σουτιεν της δικιας του,βγαζει την "εισπραξη" και αρχιζουν να τσακωνονται και να βριζουν.Μετα απο λιγο εφυγαν και η δικια μου φαγωνοταν με τα ρουχα της.Ελα μωρε της λεω που τρωγεσαι,πουτανα ητανε η τυπισα και νταβας της ο αλλος,δεν ειδες απο που της πηρε τα λεφτα.Κι ετσι ησυχασε,πηγαμε και σπιτι και μου εκανε ενα απο τα πιο ωραια γαμησια που ειχαμε κανει μεχρι τοτε.Φτηνα τη γλυτωσα...