Νέα

Τσοντοσινεμά Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariospavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
τυπε μπορεις να θελησεις σπιτικες καταστασεις
ή να γνωρισεις το αγορι σου στην οικογενεια σου
πουναι το κακο δηλαδη?

ω αγορι και δεν θελω ξενερωμα με αγορια και τετοια. Θελω Αφεντες σαδιστες αυταρχικους και σατραπες για να με κανουν με βια παθος και λυσσα μαστιγωματα και διαπομπευση και διασυρμο δημοσιο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γιαννοραννια στο σινεμα που πας εχεις επιτυχιες?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ω αγορι και δεν θελω ξενερωμα με αγορια και τετοια. Θελω Αφεντες σαδιστες αυταρχικους και σατραπες για να με κανουν με βια παθος και λυσσα μαστιγωματα και διαπομπευση και διασυρμο δημοσιο
ο λαγουδακης τα κανει αυτα στον σοφια τυπε

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
εδω πρεπει να ενωθουν ολα τα φωτεινα μυαλα του σαιτ για να βρεθει λυση

Αφεντης ακραια και βιαια σαδιστης και αγριος αυταρχικος μαστιγωτης ναμε φυλακισει σε μπουντρουμι αλυσοδεμενο με μεταλλικες χειροποδοπεδες και κολλαρο και σε μεταλλικο κλουβι για παντα χρειαζεται Κυριοι και δυστυχως μονο ξενερωτοι πεοπαιχτες υπαρχουν...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Αφεντης ακραια και βιαια σαδιστης και αγριος αυταρχικος μαστιγωτης ναμε φυλακισει σε μπουντρουμι αλυσοδεμενο με μεταλλικες χειροποδοπεδες και κολλαρο και σε μεταλλικο κλουβι για παντα χρειαζεται Κυριοι και δυστυχως μονο ξενερωτοι πεοπαιχτες υπαρχουν...
τον κασιδιαρη πως τον ειδες;

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
καλα καλα καταλαβα... καλη σας νυχτα γιατι αυριο εχω να ετοιμαστω για το απογευματινο και βραδινο μου διασυρμο στο Λαϊκον πειτε σε οσους ειναι Θεσσαλονικη και γουσταρουν μαστιγωματα τσιμπουκαι χυσιματα και κατουρηματα να ερθουν στο Λαϊκον αυριο μετα τις 8-9 μμ

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
καλα καλα καταλαβα... καλη σας νυχτα γιατι αυριο εχω να ετοιμαστω για το απογευματινο και βραδινο μου διασυρμο στο Λαϊκον πειτε σε οσους ειναι Θεσσαλονικη και γουσταρουν μαστιγωματα τσιμπουκαι χυσιματα και κατουρηματα να ερθουν στο Λαϊκον αυριο μετα τις 8-9 μμ
μωρο καληνυχτα,ετοιμαζω πουλμαν για αυριο

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
μωρο καληνυχτα,ετοιμαζω πουλμαν για αυριο

ινα σας παρακαλω και σας ικετευω ολους αν καποιος ξερει σαδιστηη και αυταρχικο Αφεντη που να εχει χωρο και να θελει να με κανει σκλαβα και πουταναριο του πειτε του να μην διστασει να επικοινωνησει μαζι μου στο [size=20pt][/size]ranniats@otenet.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom