tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
εσύ τι γαμείς ρε τρόμπα? το στραπον?
συριζαίες...
εσύ τι γαμείς ρε τρόμπα? το στραπον?
Α εχει ασχοληθεί και μαζι σου ο αστειος?
Βγάλε το σκασμο γελοιε.Αντιμιλάς κιόλας μωρή ψωλοχυμενη πόρνη; Άντε γύρνα στη Συγγρού να τσιμπουκώσεις κάναν υπουργό μπας και σε διορίσει όσο προλαβαίνει ακόμη.
τινος κλώνος ειμαι ρε γύφτο;
δεν ξερω και δεν έχει καμια σημασία...
είχες προηγούμενες ζωές στο σάιτ κι αυτό είναι σαφές από τις εμμονές που έχεις...
βέβαια είσαι και βλάκας, αλλά δεν λείπουν τέτοιοι από το φόρουμ...
δεν ξερω και δεν έχει καμια σημασία...
είχες προηγούμενες ζωές στο σάιτ κι αυτό είναι σαφές από τις εμμονές που έχεις...
βέβαια είσαι και βλάκας, αλλά δεν λείπουν τέτοιοι από το φόρουμ...
τρανταχτο παράδειγμα η αφεντιά σου...
Γι'αυτό είσαι δημόσιος υπάλληλος.
αυτο το ξέρεις? το πιστεύεις? το συμπεραίνεις?
λες καμια μαλακία να περνά η ώρα?
Όπως το λες. Επειδή ετυχε να εχει καποιους κολλητούς στη διοικηση, νιωθει ανετα να κάνει το μαγκα.Βρισιές και απειλές, κλασσική συμπεριφορά κομπλεξικου που μολις βρει περιβάλλον στο οποιο αισθάνεται άνετα αρχιζει και βγαζει τ'απωθημένα του
Φυσικά βρίζει με τις πλατες άλλων. Και αυτο τον καθιστά ακόμα μεγαλύτερο μαλακα
Όπως το λες. Επειδή ετυχε να εχει καποιους κολλητούς στη διοικηση, νιωθει ανετα να κάνει το μαγκα.
Ο πορνοπαπος γλενταει καλα δεξιουληδες και φασιστακια
Ο πορνοπαπος και ο πιξης ειναι προσωπικοτητες με μεγαλο magnitude
Ποιο μηνυμα ρε φαντασμα;
Μου εχεις δωσει 20 χρονια ζωης απ το γελιο
Μονος σου εχεις μεινει και δινεις μαχες οπισθοφυλακων.
Σε ευχαριστώ για τις ομορφες φωτο που παντα βαζεις. Εισαι χαριτωμένος.
Κοιτα, εγω σου έδωσα μια συμβουλή επαγγελματικου προσανατολισμου με βαση όσα εχεις δειξει μεχρι τώρα γραπτως. Δε θελω να το μαθεις απο εμένα, αλλα δεν εισαι και τίποτα σπουδαίο. Δημοσιος υπάλληλος λοιπον.
δεν είναι και για κάτι παραπάνω ο τυπος...
Ενω εσυ εισαι για πολυ ψηλα Για αυτο εφυγες στα 60 σου μεταναστης στο πουστονησι; Αν μετα απο 35-40 χρονια καλοπληρωμενης οπως λες δουλειας δεν εχεις κανει κατι δικο σου ειναι για να ντρεπεσαι, oχι να καυχιεσαι οτι εισαι και... soldier of fortune
Ενω εσυ εισαι για πολυ ψηλα Για αυτο εφυγες στα 60 σου μεταναστης στο πουστονησι; Αν μετα απο 35-40 χρονια καλοπληρωμενης οπως λες δουλειας δεν εχεις κανει κατι δικο σου ειναι για να ντρεπεσαι, oχι να καυχιεσαι οτι εισαι και... soldier of fortune