Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

Graigos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
1
ποια συγκριση ρε τυπε?10% πηρες.χαλαρωσε.ασε τους μεγαλους νικητες.τι αλαζονεια ειναι αυτη ρε?ναι το βλεπω για αυτο ποσταρεις ολα ολα τα νεα για τον καμμενο.ετσι ελεγε ο πετρος κωνσταντινου για τον καρατζαφερη.δες τι γινετια γυρω σου σε ελλαδα και ευρωπη και κοιτα την σοβαροτητα της χωρας και το τι πρεπει να κανει για να θεωρειται σοβαρη και να συνεχισει να ζει και οχι να γυριζε σε μια εξαθλιωμενη δραχμη.αυτο δεν ειναι πλεον τρομολαγνεια.ειναι η αληθεια αν και πιστευω οτι εισαι πορωμενος κομματικα αλλα τεσπα...
Συγκριση εννοω με τα κόμματα που παρέθεσε ο αλεξ, που δεν μπηκαν καν στη βουλη.
Δεν ποστάρω άλλα αντιμνημονιακά γιατι αφενος ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται ποσταρισμα (ποστάρουν πολλοι), αφετέρου δεν συμφωνώ με ΚΚΕ (ουτε νεκρός, για να ειμαι επίκαιρος) και ΔΗΜΑΡ θεωρω κατι σαν μια συνιστωσα του ΣΥΡΙΖΑ.Για τους μικρους τι να πω..Δεν εχουν ουτε βάρος και το πρόγραμμα τους εμένα μου φαίνεται ασόβαρο..

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Dow Jones Newswires: Νέα δημοσκόπηση - Στο 25% «σκαρφαλώνει» ο ΣΥΡΙΖΑ!

Κατά 7,2% έχει ανέβει το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ τρεις ημέρες μετά τις εκλογές, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires που επικαλείται εσωτερικές δημοσκοπήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο, το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πλέον στο 25%, ενώ δεν μεταδίδει πληροφορίες για τα μετεκλογικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Συγκριση εννοω με τα κόμματα που παρέθεσε ο αλεξ, που δεν μπηκαν καν στη βουλη.
Δεν ποστάρω άλλα αντιμνημονιακά γιατι αφενος ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται ποσταρισμα (ποστάρουν πολλοι), αφετέρου δεν συμφωνώ με ΚΚΕ (ουτε νεκρός, για να ειμαι επίκαιρος) και ΔΗΜΑΡ θεωρω κατι σαν μια συνιστωσα του ΣΥΡΙΖΑ.Για τους μικρους τι να πω..Δεν εχουν ουτε βάρος και το πρόγραμμα τους εμένα μου φαίνεται ασόβαρο..
Με ενοχλησε παντως το σε πανελλαδικη μεταδοση συνθημα "Σαμαρα Βενιζελο κανατε την Ελλαδα μπουρδελο" που φωναζαν εν χορω στην Πλατεια του Αρεως οι συγκεντρωμενοι, και η καμερα ζουμαριζε σε μια κοπελιτσα 20 χρονων που το φωναζε.
Δεν μου κάνει σε νέο ήθος και ύφος αυτό.
Ούτε ειμαι οπαδος της αποψης οτι επειδη τα δύο μεγαλα κομματα απετυχαν, πρεπει να απωλεσουμε και την αισθητικη μας με "μπουρδελα" και "εγερθητους".

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

Κατά 7,2% έχει ανέβει το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ τρεις ημέρες μετά τις εκλογές, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires που επικαλείται εσωτερικές δημοσκοπήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο, το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πλέον στο 25%, ενώ δεν μεταδίδει πληροφορίες για τα μετεκλογικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
φυγαμε για δραχμουλα ισοτιμια χωρων της αφρικης.αντε γεια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Πρωτη φορα ακουω δημοσκοπηση που αφορα ενα μονο κομμα.

Graigos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
1
λογικος ανθρωπος δεν θα δεχθει αυτο που λες.εσυ επειδη εισαι αυτου του νεου κομματος μπορει αλλα με βαση την κρισιμοτητα της καταστασης δεν θελω να δωσω εξουσια σε παλαβους μιας υποτιμημενης δραχμης μεχρι ξεφτιλας.
Κανεις δεν εχει μιλησει για δραχμη.Ξεκόλα. Διαβασε
Μην Υποτιμάτε τον Εαυτό σας εντός Ευρώπης..Φτάνει  πια. Οι ευρωπαίοι κονομάνε απο αυτο όχι μόνο με χρηματικούς όρους, με πολλαπλους. Θα μου πείς γιατί δεν το διεκδικο΄υν οι δικοί μας; Μα πως; Αφου τους παρόντες τους κρατάνε στο χερι οι Ευρωπαιοι με τεκμήρια διαφθοράς και εθνικης μειοδοσίας. Εσυ σε αυτήν την περίπτωση θα φώναζες; θα διεκδικούσες;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
φυγαμε για δραχμουλα ισοτιμια χωρων της αφρικης.αντε γεια.
Africa.jpg

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Κανεις δεν εχει μιλησει για δραχμη.Ξεκόλα. Διαβασε
Μην Υποτιμάτε τον Εαυτό σας εντός Ευρώπης..Φτάνει  πια. Οι ευρωπαίοι κονομάνε απο αυτο όχι μόνο με χρηματικούς όρους, με πολλαπλους. Θα μου πείς γιατί δεν το διεκδικο΄υν οι δικοί μας; Μα πως; Αφου τους παρόντες τους κρατάνε στο χερι οι Ευρωπαιοι με τεκμήρια διαφθοράς και εθνικης μειοδοσίας. Εσυ σε αυτήν την περίπτωση θα φώναζες; θα διεκδικούσες;
καλα εδω σε φτυνουν και εσυ νομιζεις οτι βρεχει.τεσπα δεν ασχολουμαι αλλο.ο καθενας με την κριση του.

Graigos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
1
Με ενοχλησε παντως το σε πανελλαδικη μεταδοση συνθημα "Σαμαρα Βενιζελο κανατε την Ελλαδα μπουρδελο" που φωναζαν εν χορω στην Πλατεια του Αρεως οι συγκεντρωμενοι, και η καμερα ζουμαριζε σε μια κοπελιτσα 20 χρονων που το φωναζε.
Δεν μου κάνει σε νέο ήθος και ύφος αυτό.
Ούτε ειμαι οπαδος της αποψης οτι επειδη τα δύο μεγαλα κομματα απετυχαν, πρεπει να απωλεσουμε και την αισθητικη μας με "μπουρδελα" και "εγερθητους".
Συμφωνω για την αισθητικη. Το πρόβλημα ομως τα τελευταια χρόνια, ειναι η απίστευτη βια που ασκηθηκε σε μη προνομιουχους ανθρώπους.Εισοδηματικη, Λεκτική, φυσική, αξιακή. Αυτη η βία οδηγεί και στην απωλεια αισθητικης απαραίτητα αφου αυτη γινεται πια πολυτέλεια και υποκαθίσταται απο την ανάγκη για περισοτερη βια ως απάντηση.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Να βαζεις και πηγη! Αξιζει να διαβασετε ολο το αρθρο!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ποιος ακουει τον Λακη, αν δει την πασσιονάρια της φωτο.

Graigos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
1
καλα εδω σε φτυνουν και εσυ νομιζεις οτι βρεχει.τεσπα δεν ασχολουμαι αλλο.ο καθενας με την κριση του.
Θα ήθελα πραγματικά να πιστέψεις οτι δεν είμαι αφελής, ουτε κάνω αναλυσεις του καφενείου. Πέρα απο το οτι το θέμα των Οικονομικών, διαχείρισης και  Λογιστικής είναι στο επαγγελματικο-γνωστικο μου αντικείμενο, εχω δεί αυτα τα concepts που εφαρμοζονται τωρα εδω,στο εξωτερικο σπυδαζοντας, δουλευοντας και ζωντας αρκετα χρόνια. Συν τοις αλλοις η νοοτροπια μου δεν ηταν ποτε εχθρικη σε πολλα θεματα της ορθοδοξης δυτικης σκεψης.Δεν μπορω φυσικα και δεν θα ειχε νοημα να μπω σε εκτενεις τεχνικες αναλυσεις απλα περιορίζομαι σε καποια συμπεράσματα  που δεν ειναι μεν αναλυτικα(με οτι περιλαμβανει ο ορος,ΔΗΛΑΔΗ τα considerations) αλλα μπορουν να δωσουν αφορμη σε καποιον να σκεφτει.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σε τι βασίζεις την σιγουριά σου ?
η χρυση αυγη αμα δεν ηταν τωρα στην βουλη θα ειχαμε το λαος και θα ειχε κανει κυβερνηση με νδ...αυτο επιδιωκουν να πετυχουν με τις λασπολογιες τους τα μμε εναντιων της χα,ολο αυτο κατι λεει,η χα θελει να κανει καταγγελια του μνημονιου και να γινει λογιστικος ελεγχος και να βγαλουν στην φορα ολα τα ονοματα που εχουν καταχραστει δημοσιο χρημα,η μερκελ γιατι πιστευεις ελεγε και θα ξαναπει να ψηφισουμε πασοκ και νδ?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Να βαζεις και πηγη! Αξιζει να διαβασετε ολο το αρθρο!!

τυπε μπλεξαμε...επιμενω στο διακυβευμα το δικο σου περι των επαναληπτικων εκλογων που μαλλον ειναι αναποφευκτες...
Θα ήθελα πραγματικά να πιστέψεις οτι δεν είμαι αφελής, ουτε κάνω αναλυσεις του καφενείου. Πέρα απο το οτι το θέμα των Οικονομικών, διαχείρισης και  Λογιστικής είναι στο επαγγελματικο μου αντικείμενο, εχω δεί αυτα τα concepts στο εξωτερικο σπυδαζοντας, δουλευοντας και ζωντας αρκετα χρόνια. Συν τοις αλλοις η νοοτροπια μου δεν ηταν ποτε εχθρικη σε πολλα θεματα της ορθοδοξης δυτικης σκεψης.Δεν μπορω φυσικα και δεν θα ειχε νοημα να μπω σε εκτενεις τεχνικες αναλυσεις απλα περιορίζομαι σε καποια συμπεράσματα  που δεν ειναι μεν αναλυτικα(με οτι περιλαμβανει ο ορος,ΔΗΛΑΔΗ τα considerations) αλλα μπορουν να δωσουν αφορμη σε καποιον να σκεφτει.
καλα εδω υπαρχουν οικονομολογοι τυπου καζακη δεν λεει κατι αυτο...δεν ασχολουμαι αλλο.οπως εγραψα το διακυβευμα των εκλογων ειναι αυτο που ειπε ο lycent51.μνημονιο(εστω με δοσεις αναπτυξης) η δραχμη.οπως και να το κανουμε ειναι η αληθεια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
η χρυση αυγη αμα δεν ηταν τωρα στην βουλη θα ειχαμε το λαος και θα ειχε κανει κυβερνηση με νδ...αυτο επιδιωκουν να πετυχουν με τις λασπολογιες τους τα μμε εναντιων της χα,ολο αυτο κατι λεει,η χα θελει να κανει καταγγελια του μνημονιου και να γινει λογιστικος ελεγχος και να βγαλουν στην φορα ολα τα ονοματα που εχουν καταχραστει δημοσιο χρημα,η μερκελ γιατι πιστευεις ελεγε και θα ξαναπει να ψηφισουμε πασοκ και νδ?
Η Μερκελ λεει απλα, τηρηστε τα συμφωνηθεντα.
Αλλιως δεν εχει λεφτα.
Χεστηκε ποιον θα ψηφισουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom