Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δημαγωγός ΕΙΝΑΙ?Για κάβα του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ?
το τι μαλακίες διαβάζεις ή ακούς, ή το τι βλαμμένα κυκλοφοράνε σε όλο το φάσμα των ηλικιών στην Ελλάδα ειναι πράγματι εκτός μέτρησης.

έχουν πιάσει τα καμμένα τον τσίπρα τώρα.
το ότι υπάρχουν χιλιάδες ζώα που έχουν ψηφίσει χρυσή αυγή (το πήρε τ αυτί τους) χωρίς να έχουν καμμιά σχέση με το όλο αυτό δημιουργημα δείχνει το επίπεδο ενός λαού που αφού ακουσε ή του είπαν ότι ο τσίπρας ή ο τάδε δεν κάνει για αρχηγός τελείωσε.
εάν τους πεις αύριο (δλδ βγάλεις μια φήμη και την υποστηρίξεις με φράγκα) ότι ο μιχαλολιάκος θα μας σώσει φέρνοντας τους ΕΛ σε λίγες μέρες θα είναι πρωθυπουργός.

απίστευτη ράτσα απιστευτα ζώα. 

Επισκέπτης
το τι μαλακίες διαβάζεις ή ακούς, ή το τι βλαμμένα κυκλοφοράνε σε όλο το φάσμα των ηλικιών στην Ελλάδα ειναι πράγματι εκτός μέτρησης.

το ότι υπάρχουν χιλιάδες ζώα που έχουν ψηφίσει χρυσή αυγή (το πήρε τ αυτί τους) χωρίς να έχουν καμμιά σχέση με το όλο αυτό δημιουργημα δείχνει το επίπεδο ενός λαού που αφού ακουσε ή του είπαν ότι ο τσίπρας ή ο τάδε δεν κάνει για αρχηγός τελείωσε.
εάν τους πεις αύριο (δλδ βγάλεις μια φήμη και την υποστηρίξεις με φράγκα) ότι ο μιχαλολιάκος θα μας σώσει φέρνοντας τους ΕΛ σε λίγες μέρες θα είναι πρωθυπουργός.

Καλῶς τὸν ἠνίοχον. Σᾶς ἐξήντλησε ἡ Προμηθεϊκὴ προσπάθειὰ σας ἀναμορφώσεως τῶν ἀγνωμόνων μαζῶν, ἔ;

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
67
Like
2.583
Πόντοι
10.225

Να σου Πω PERSONA,κάτι,Εγώ ΒΛΕΠΩ ότι μας ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΛΑΚΙΤΣΑ όλοι τους.Μήπως δεν κάνουν εκλογές μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο που τελειώνει η ανακεφαλαίωση των τραπεζών;Αποψη με το ΤΑΠΕΙΝΟ μου μυαλό και ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,αν μην τι άλλο εγώ δεν είμαι μορφωμένος αλλά την διαβάζω καθημερινώς.

Επισκέπτης
ο Μιχαλολιάκος δεν κέρδισε τις εκλογές νομίζω.. αλλα μέ τέτοιο ρατσισμό μάλλον εκεί ανήκεις εσυ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ο Μιχαλολιάκος δεν κέρδισε τις εκλογές νομίζω.. αλλα μέ τέτοιο ρατσισμό μάλλον εκεί ανήκεις εσυ.
απο αυτόν όμως έχασε τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης αυτός που υποστηρίζεις.
ναι είμαι ρατσιστής το έχω ξαναδηλώσει.
δεν την παλεύω με ηλιθίους καθόλου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Καλῶς τὸν ἠνίοχον. Σᾶς ἐξήντλησε ἡ Προμηθεϊκὴ προσπάθειὰ σας ἀναμορφώσεως τῶν ἀγνωμόνων μαζῶν, ἔ;
ναι. είπα να σας κάνω παρέα στην εξάντληση απο την πεοκρουσία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Να σου Πω PERSONA,κάτι,Εγώ ΒΛΕΠΩ ότι μας ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΛΑΚΙΤΣΑ όλοι τους.Μήπως δεν κάνουν εκλογές μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο που τελειώνει η ανακεφαλαίωση των τραπεζών;Αποψη με το ΤΑΠΕΙΝΟ μου μυαλό και ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,αν μην τι άλλο εγώ δεν είμαι μορφωμένος αλλά την διαβάζω καθημερινώς.
ενδεχομένως.
εγώ προσωπικά δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη σε κανέναν.
και η λογική σου αναγωγή είναι πάντα προς περαιτερω στοχασμό.

Εγώ εχω πλέον ως βασικό πολιτικό μου στόχο να εξαφανιστούν τα σκουπίδια που κατέστρεψαν μια ολάκερη χώρα και τώρα θέλουν απεγνωσμένα να τη σώσουν.
μαζί μ αυτούς θέλω να καταστραφούν και όλα τα ζώα που τόσα χρόνια εξακολουθούν να τους υποστηρίζουν.

Εχω καταλήξει ότι όλα όσα γίνονται τώρα θα λυθουν μόνο με μια χούντα.
και η μόνη χούντα που δεν έχει εγκαθιδρυθεί ακόμα στην ελλάδα είναι μια σαν του τσάβεζ.
ετσι για να υπάρξει ισοτρική και ιδεολογική ισορροπία

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
67
Like
2.583
Πόντοι
10.225
ενδεχομένως.
εγώ προσωπικά δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη σε κανέναν.
και η λογική σου αναγωγή είναι πάντα προς περαιτερω στοχασμό.

Εγώ εχω πλέον ως βασικό πολιτικό μου στόχο να εξαφανιστούν τα σκουπίδια που κατέστρεψαν μια ολάκερη χώρα και τώρα θέλουν απεγνωσμένα να τη σώσουν.
μαζί μ αυτούς θέλω να καταστραφούν και όλα τα ζώα που τόσα χρόνια εξακολουθούν να τους υποστηρίζουν.

Εχω καταλήξει ότι όλα όσα γίνονται τώρα θα λυθουν μόνο με μια χούντα.
και η μόνη χούντα που δεν έχει εγκαθιδρυθεί ακόμα στην ελλάδα είναι μια σαν του τσάβεζ.
ετσι για να υπάρξει ισοτρική και ιδεολογική ισορροπία
Εμένα ΚΑΠΟΙΑ πράγματα που ΕΙΠΕ ο Αλέξης ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΚΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΝΟΣ PERSONA,ξέρω όμως ΟΤΙ ΕΔΩ υπάρχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ κατανόησης απλών πραγμάτων,ΟΠΩΣ,εξαθλίωσης μεγάλου μέρος του πλυθησμού,άνοδος ακραίων στοιχείων που οφείλεται ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑ ΕΜΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ,νέα ΜΑGNA CARTA,στα γεοπολιτικά ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ,κλείνωντας θα σου γράψω ένα ρητό που εφαρμοζώταν στην πρώην ανατολική Γερμανία.ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΑΛΑΖΟΥΜΕ.

spry

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εντυπωσιακή είναι η εκτόξευση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκοπήσεις, ελάχιστα μόλις 24ωρα μετά τις εκλογές, όπως μετέδωσε το Dow Jones Newswires, επικαλούμενο πληροφορίες από τις κυλιόμενες μυστικές δημοσκοπήσεις...

που βρίσκονται στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο δημοσιεύει ότι το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ έχει ανέλθει στο 25%, κάτι περισσότερο από 7 μονάδες σε σχέση με το 16,8% που έλαβε στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Στο δημοσίευμα δεν γίνεται αναφορά στα ποσοστά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Το nooz.gr αναδημοσιεύει την είδηση διευκρινίζοντας πως δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες, τις μεταδίδει ωστόσο καθώς προέρχονται από αξιόπιστο διεθνές ΜΜΕ, με όλες τις πολιτικές αποχρώσεις που αυτό μπορεί να έχει.

Στο δημοσίευμα του nooz.gr επισημαίνεται πως αν, πάντως, ισχύουν οι πληροφορίες, οι πιθανές νέες εκλογές (στις 17 Ιουνίου) θα προκαλέσουν ακόμα πιο ισχυρό πολιτικό σεισμό σε σχέση με αυτόν την περασμένης Κυριακής, ενώ δεν αποκλείεται οι κάλπες να στηθούν σε σκηνικό πόλωσης ανάμεσα σε "φίλο-ευρωπαϊκές" και "αντί-ευρωπαϊκές" δυνάμεις, δίλημμα που έθεσε ήδη ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.
Πληροφορίες: nooz.gr

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
67
Like
2.583
Πόντοι
10.225
Εντυπωσιακή είναι η εκτόξευση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκοπήσεις, ελάχιστα μόλις 24ωρα μετά τις εκλογές, όπως μετέδωσε το Dow Jones Newswires, επικαλούμενο πληροφορίες από τις κυλιόμενες μυστικές δημοσκοπήσεις...

που βρίσκονται στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο δημοσιεύει ότι το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ έχει ανέλθει στο 25%, κάτι περισσότερο από 7 μονάδες σε σχέση με το 16,8% που έλαβε στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Στο δημοσίευμα δεν γίνεται αναφορά στα ποσοστά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Το nooz.gr αναδημοσιεύει την είδηση διευκρινίζοντας πως δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες, τις μεταδίδει ωστόσο καθώς προέρχονται από αξιόπιστο διεθνές ΜΜΕ, με όλες τις πολιτικές αποχρώσεις που αυτό μπορεί να έχει.

Στο δημοσίευμα του nooz.gr επισημαίνεται πως αν, πάντως, ισχύουν οι πληροφορίες, οι πιθανές νέες εκλογές (στις 17 Ιουνίου) θα προκαλέσουν ακόμα πιο ισχυρό πολιτικό σεισμό σε σχέση με αυτόν την περασμένης Κυριακής, ενώ δεν αποκλείεται οι κάλπες να στηθούν σε σκηνικό πόλωσης ανάμεσα σε "φίλο-ευρωπαϊκές" και "αντί-ευρωπαϊκές" δυνάμεις, δίλημμα που έθεσε ήδη ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.
Πληροφορίες: nooz.gr
Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΥΣΤΙΚΗ.ΔΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΥΣΤΙΚΗ.ΔΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ.
ακριβως

και σε λιγο οι 2 συνεταιροι

οι 2 υποταγμενοι

θ αρχισουν να ουρλιαζουν για πεινα φτωχεια εξαθλιωση

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
67
Like
2.583
Πόντοι
10.225
ακριβως

και σε λιγο οι 2 συνεταιροι

οι 2 υποταγμενοι

θ αρχισουν να ουρλιαζουν για πεινα φτωχεια εξαθλιωση
θα?ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καταντια του συστηματος να περιμένει να το σώσει ο κοτσιδάκιας του 1991.

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16
O syriza ψηφίστηκε για αντιπολίτευση δεν ψηφίστηκε για κυβέρνηση.Σύμφωνα με τίς μετρήσεις τής Κυριακής τών εκλογών, 4 στούς 5 ψηφοφόρους τού σύριζα είναι λαμόγια τού ΠΑΣΟΚ.
Μετά την λήξη τού Εμφυλίου το '49, επίσης οι αριστεροί δεν ήθελαν να κυβερνήσουν.
Πιστή εφαρμογή τού συμφώνου της Γιάλτας.

Ατζεντης

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δυστυχως το θεμα των εκλογων ειναι πολυ σοβαροτερο απο οτι φανταζομαστε...

Θα ηταν πολιτικο και ιστορικο ατοπημα η συγκροτηση μιας αριστερης κυβερνησης
με αρχηγο τον Κο Τσιπρα και τους γραφικους παρατρεχαμενους του...
Παντρεμενος με γυναικα γονο πλουσιας και ευκαταστατης οικογενειας
(σουιτα στο ΙΑΣΟ για την γεννηση του πρωτου παιδιου τους)
θεωρειται εξαιρετικα επικινδυνος κατ εμε για την διακυβερνηση επι της παρουσης
της χωρας.....
Ανετοιμος πολιτικα να αναλαβει το βαρος μιας τετοιας ευθυνης θα μας οδηγησει πολιτικα
(και αυτο φαινεται απο τις κινησεις του τις τελευταιες μερες)σε σκοτεινα μονοπατια
προτογνωρα για την χωρα....
Η αξια του ως πολιτικος δε.. ειναι λιγη σε συγκριση με πολυ αξιολογα στελεχη της ιδιας του
της παραταξης οπως ο πρωην αρχηγος του συνασπισμου ο Κος Κωνσταντοπουλος και
ο απεβιωσας φιλοευρωπαιστης Κος Παπαγιαννακης.
Απο την αλλη παλιτα δυο μεγαλα κομματα της αθλιοτητας και της γελοιοτητας και πολλες
φορες της δημαγωγιας αγοραζαν ψηφους και εταζαν ρουσφετια για μια ολοκληρη 30ετια,
(με δανεικα λεφτα) ειναι στο μεγαλυτερο ποσοστο υπευθυνα για την σημερινη καταντια της
χωρας...
Θα μιλησω συγκεκριμενα για την ΝΔ μια και ειμαι δεξιος και εχω συμμετεχει στις διαδικασιες
του κομματος απο μικρο παιδι(45 ετων σημερα)
Η επιλογη Σαμαρα για την αρχηγια του κομματος (μετα το στραπατσο της προηγουμενης εκλογικης
αναμετρησης) ηταν μεγα λαθος για την ΝΔ κατα την προσωπικη μου αποψη...
Ο ανθρωπος ο οποιος εριξε την κυβερνηση Μητσοτακη στην συνεχεια ιδρυσε δικο του κομμα,
εφαγε τα μουτρα του και επεστρεψε στην ΝΔ σαν παρθενα χαμηλοβλεπουσα ειναι λυπηρο να ειναι
ο αρχηγος της παραταξης...
Περιτριγυρισμενος απο αντιπαθη ανδρικελα(Μιχελακης)και εχοντας για δεξι του χερι εναν
αλλον που εφυγε απο τους κολπους του κομματος και επεστρεψε με ελαφρα..(Αβραμοπουλος)
εξοστρακισε την μοναδικη εσωτερικη πολιτικη του αντιπαλο (Μπακογιαννη) και προκαλεσε
με τις κινησεις του την διασπαση του κομματος...
Χρηζει λοιπον επιτακτικη η αναγκη αντικαταστασης του απο προσωπο κοινης αποδοχης απο
την ευρυτερη δεξια παραταξη...
Και αυτος ο ανθρωπος ειναι για μενα ο κος Δημας..
Απολυτος γνωστης της καταστασης στα εσωτερικα του κομματος αλλα και με μεγαλη εμπειρια
ως ευρωβουλευτης, ανθρωπος χαμηλων τονων ειναι ο μονος ικανος επι της παρουσης να οδηγησει
και παλι σε συσπειρωση της παραταξης...Ας ελπισουμε οτι θα πρυτανευσει η λογικη..
Κλεινοντας... διαπιστωσα μετα λυπης μου οτι οι εκλογες αυτες εδειξαν  για αλλη μια φορα
την μεγαλη ανωριμοτητα που μας διακρινει ως λαος..
Ενθουσιωδεις, ανυπομονοι, κουτοπονηροι, ανθρωποι της γρηγορης μπαζας, δεν εχουμε καμια
διαθεση να κανουμε την παραμικρη θυσια που θιγει τα συμφεροντα μας για μια μικρη εστω βελτιωση
της σημερινης οικονομικης καταστασης, ξεχασαμε πολυ γρηγορα οτι για την τωρινη εικονα
της χωρας φερουμε και εμεις μεγαλο μεριδιο ευθυνης ως πολιτες, βαζοντας τα παιδια μας η εμας
στο δημοσιο,παιρνοντας τις ψευτικες επιδοτησεις,κλεινοντας εμπορικες συμφωνιες κατω απο το
τραπεζι,παιρνοντας τις ψευτικες συνταξεις αλλα και τοσες αλλες τραγελαφικες καταστασεις που ηταν
βιωμα της καθημερινης μας ζωης....
Ειναι ΚΡΙΜΑ σε μια τοσο ομορφη χωρα σαν την Ελλαδα να κατοικειται απο τετοιους ανευθυνους πολιτες..

Σας ευχαριστω πολυ...

Υ.Γ ..Ρωτησανε τον Ερνεστο Βαλβερδε τι θα θυμαται απο την Ελλαδα πλην των ποδοσφαιρικων αναμνησεων του
και απαντησε...ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΙΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΜΕΡΑ...

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Σχόλιο αναγνώστη στο capital.gr

Θα είμαι επίμονος, επίμονος, ενοχλητικά επίμονος ως το ΤΕΛΟΣ. Για την ακρίβεια, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Κάνοντας το καθήκον μου ως πολίτης. Απ' το 2009 έγραφα χιλιάδες μηνύματα για την καταστροφή που θα ζούσαμε με τα 2 μεγάλα κόμματα και έπειτα με τα Άκρα. Από εδώ και πέρα θα ρίχνω μόνο ένα μήνυμα. Δεν έχω άλλα λόγια.

Κάποιοι βαρεμένοι στον εγκέφαλο νομίζουν ότι με ξεφτιλισμένη δραχμή ή με αριστερή κυβέρνηση, θα πέφτουν τα λεφτά απ' το παράθυρο και θα περνάνε όμορφα.

ΡΩΤΗΣΤΕ βρε ανόητοι τις χώρες των Βαλκανίων τι περάσανε.
Ρωτήστε την Κούβα τι περνάει.
Ρωτήστε την Κίνα ΓΙΑΤΙ άλλαξε πολιτική;
Ρωτήστε την Ρωσία ΓΙΑΤΙ άλλαξε πολιτική;

Αλήθεια, η Τανζανία, Ουζουμπούρη, η Αφρική γενικώς που έχουν δικό τους νόμισμα, αλλά και στην Ασία που έχουν δικό τους νόμισμα και πεινάνε ΠΑΡ' ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ, γιατί δεν τρέχουν τα λεφτά απ' τα πατζάκια στον κοσμάκη;

Η Ελλάδα είναι ΠΕΘΑΜΕΝΗ από παραγωγή και έχει ένα λαό κακομαθημένο που δεν τον έβαλαν να οργανωθεί σωστά και να παράγει. Τα εγκλήματα των μεγάλων κομμάτων δεν είναι λύση να τα διαδεχτεί Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Χωρίς τα λεφτά της Ευρώπης και την πίεση της Ευρώπης που μπορεί να μας κάνει σοβαρό κράτος, το παγόβουνο θα το φάτε όλο στο κεφάλι.

Και επειδή είμαστε και η σούπερ παραγωγική χώρα με τους σούπερ παραγωγικούς οργανωμένους ελληναράδες, θα στηριχτούμε στο δικό μας νόμισμα και θα πάμε πολύ καλά αφού θα πουλάμε παντού το. . . τίποτα!

Θα έχουμε ΚΑΙ ξεφτιλισμένο νόμισμα (τρομακτική μείωση αγοραστικής δύναμης) ΚΑΙ δεν θα μας βοηθήσει στην παραγωγή αφού τι να παράγεις, το τίποτα; Τότε θα πάμε στη λύση Καζάκη που έλεγε ότι θα καλλιεργούμε ντομάτες στην Κρήτη και θα τις πουλάμε στην. . . Αίγυπτο.

Τράτζικ.

Πολλοί "μάγκες" μπλοφατζήδες απ' τα άκρα λένε με κουραδίσιο ύφος "δεν μπορούν να μας βγάλουν έξω από το ευρώ".

Τους επαναλαμβάνω λοιπόν εγώ ότι μπορούν να μας βγάλουν έξω από την Ε. Ε. και απ' το ευρώ ταυτόχρονα! Κλείνει τη στρόφιγγα η ΕΚΤ και αναγκάζεσαι να τυπώσεις ντόπιο νόμισμα για να αποζημιώσεις καταθέτες (έστω με ξεφτιλέ νόμισμα) και να πληρώσεις μισθούς και συντάξεις.

Και επειδή τα χρήματα οι καταθέτες θα τα τραβάνε για να αγοράσουν ξένο νόμισμα πριν απαξιωθεί κι άλλο το ελληνικό, θα βάλεις φραγή στις τράπεζες και τότε θα σε πετάξουν έξω από την Ε. Ε. ! Ο Στρατούλης ήδη μίλησε για ελέγχους στη διακίνηση κεφαλαίων.

Ψεύτες και υποκριτές, πείτε αλήθειες στο λαό.

Θα παρακαλάμε χρόνια έπειτα να μπούμε στην Ε. Ε. και δεν θα μας βάζουν. Για να παραδειγματίσουν κιόλας τους πολίτες άλλων χωρών μην τολμήσουν να κάνουν τα ίδια.

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Θα είσαι η μόνη χώρα στην Ευρώπη, η μόνη, που θα είσαι εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η μόνη.
[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
Και άμα σε πειράξει ο Τούρκος, πήγαινε να διαμαρτυρηθείς στον ΟΗΕ που θα έχεις φάει τα λεφτά των κρατών και του ΔΝΤ. Δηλαδή τα λεφτά των κρατών της Ευρώπης (μέσω των διακρατικών δανείων) αλλά και των ΗΠΑ που είναι ο μεγαλύτερος δανειστής του ΔΝΤ. Μέχρι και τα λεφτά της Ρωσίας η οποία και αυτή δανείζει το ΔΝΤ.

Και όμως ορισμένοι καραγκιόζηδες που μας έχουν πρήξει τα ούμπαλα με τη Ρωσία, προτείνουν διαγραφή του χρέους! Τότε θα σε βοηθήσουν οι εξωγήινοι που θα έρθουν από έναν άλλο πλανήτη.

Οι MalakoEl.

Πηγή:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ο αναγνωστης λεει παπαριες

το πιθανοτερο ειναι να εχουμε προβλημα με την δοση απο δντ

εκτος ευρω δεν θα σε βγαλει κανεις

εκτος εαν εχουν διαθεση να κλεισουν το μαγαζι που δεν την εχουν

Επισκέπτης
Συμφωνώ και επαυξάνω, αλλα ούτε την αλήθεια δεν δέχονται μερικοι καραγκιόζηδες που δεν γνωρίζουν παρά μόνο αυτο το κακέκτυπο κράτους..Καλά αυτοι δεν πηγαν πουθενα ???αλλά ούτε στο νετ δεν βλέπουν τι γίνεται σε άλλα κράτη και τι μοίρα μας περιμένει εκτός ευρώπης και ευρώ?? Αλλά τους πείθει φαίνεται Ο Καμμένος που επενδύει σε ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις χωρίς καμμια ντροπή και ιχνος σοβαρότητας..
Σχόλιο αναγνώστη στο capital.gr

Θα είμαι επίμονος, επίμονος, ενοχλητικά επίμονος ως το ΤΕΛΟΣ. Για την ακρίβεια, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Κάνοντας το καθήκον μου ως πολίτης. Απ' το 2009 έγραφα χιλιάδες μηνύματα για την καταστροφή που θα ζούσαμε με τα 2 μεγάλα κόμματα και έπειτα με τα Άκρα. Από εδώ και πέρα θα ρίχνω μόνο ένα μήνυμα. Δεν έχω άλλα λόγια.

Κάποιοι βαρεμένοι στον εγκέφαλο νομίζουν ότι με ξεφτιλισμένη δραχμή ή με αριστερή κυβέρνηση, θα πέφτουν τα λεφτά απ' το παράθυρο και θα περνάνε όμορφα.

ΡΩΤΗΣΤΕ βρε ανόητοι τις χώρες των Βαλκανίων τι περάσανε.
Ρωτήστε την Κούβα τι περνάει.
Ρωτήστε την Κίνα ΓΙΑΤΙ άλλαξε πολιτική;
Ρωτήστε την Ρωσία ΓΙΑΤΙ άλλαξε πολιτική;

Αλήθεια, η Τανζανία, Ουζουμπούρη, η Αφρική γενικώς που έχουν δικό τους νόμισμα, αλλά και στην Ασία που έχουν δικό τους νόμισμα και πεινάνε ΠΑΡ' ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ, γιατί δεν τρέχουν τα λεφτά απ' τα πατζάκια στον κοσμάκη;

Η Ελλάδα είναι ΠΕΘΑΜΕΝΗ από παραγωγή και έχει ένα λαό κακομαθημένο που δεν τον έβαλαν να οργανωθεί σωστά και να παράγει. Τα εγκλήματα των μεγάλων κομμάτων δεν είναι λύση να τα διαδεχτεί Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Χωρίς τα λεφτά της Ευρώπης και την πίεση της Ευρώπης που μπορεί να μας κάνει σοβαρό κράτος, το παγόβουνο θα το φάτε όλο στο κεφάλι.

Και επειδή είμαστε και η σούπερ παραγωγική χώρα με τους σούπερ παραγωγικούς οργανωμένους ελληναράδες, θα στηριχτούμε στο δικό μας νόμισμα και θα πάμε πολύ καλά αφού θα πουλάμε παντού το. . . τίποτα!

Θα έχουμε ΚΑΙ ξεφτιλισμένο νόμισμα (τρομακτική μείωση αγοραστικής δύναμης) ΚΑΙ δεν θα μας βοηθήσει στην παραγωγή αφού τι να παράγεις, το τίποτα; Τότε θα πάμε στη λύση Καζάκη που έλεγε ότι θα καλλιεργούμε ντομάτες στην Κρήτη και θα τις πουλάμε στην. . . Αίγυπτο.

Τράτζικ.

Πολλοί "μάγκες" μπλοφατζήδες απ' τα άκρα λένε με κουραδίσιο ύφος "δεν μπορούν να μας βγάλουν έξω από το ευρώ".

Τους επαναλαμβάνω λοιπόν εγώ ότι μπορούν να μας βγάλουν έξω από την Ε. Ε. και απ' το ευρώ ταυτόχρονα! Κλείνει τη στρόφιγγα η ΕΚΤ και αναγκάζεσαι να τυπώσεις ντόπιο νόμισμα για να αποζημιώσεις καταθέτες (έστω με ξεφτιλέ νόμισμα) και να πληρώσεις μισθούς και συντάξεις.

Και επειδή τα χρήματα οι καταθέτες θα τα τραβάνε για να αγοράσουν ξένο νόμισμα πριν απαξιωθεί κι άλλο το ελληνικό, θα βάλεις φραγή στις τράπεζες και τότε θα σε πετάξουν έξω από την Ε. Ε. ! Ο Στρατούλης ήδη μίλησε για ελέγχους στη διακίνηση κεφαλαίων.

Ψεύτες και υποκριτές, πείτε αλήθειες στο λαό.

Θα παρακαλάμε χρόνια έπειτα να μπούμε στην Ε. Ε. και δεν θα μας βάζουν. Για να παραδειγματίσουν κιόλας τους πολίτες άλλων χωρών μην τολμήσουν να κάνουν τα ίδια.

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Θα είσαι η μόνη χώρα στην Ευρώπη, η μόνη, που θα είσαι εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η μόνη.
[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
Και άμα σε πειράξει ο Τούρκος, πήγαινε να διαμαρτυρηθείς στον ΟΗΕ που θα έχεις φάει τα λεφτά των κρατών και του ΔΝΤ. Δηλαδή τα λεφτά των κρατών της Ευρώπης (μέσω των διακρατικών δανείων) αλλά και των ΗΠΑ που είναι ο μεγαλύτερος δανειστής του ΔΝΤ. Μέχρι και τα λεφτά της Ρωσίας η οποία και αυτή δανείζει το ΔΝΤ.

Και όμως ορισμένοι καραγκιόζηδες που μας έχουν πρήξει τα ούμπαλα με τη Ρωσία, προτείνουν διαγραφή του χρέους! Τότε θα σε βοηθήσουν οι εξωγήινοι που θα έρθουν από έναν άλλο πλανήτη.

Οι MalakoEl.

Πηγή:

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
ο αναγνωστης λεει παπαριες

το πιθανοτερο ειναι να εχουμε προβλημα με την δοση απο δντ

εκτος ευρω δεν θα σε βγαλει κανεις

εκτος εαν εχουν διαθεση να κλεισουν το μαγαζι που δεν την εχουν

Λέει παπαριές ο αναγνώστης και όχι εσύ που στηρίζεις καμμένο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom