KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Συμφωνείς μαζί του δηλαδή;να κάμετε νόμο να ορίζει τι μπορούν να λένε οι άνθρωποι...
Συμφωνείς μαζί του δηλαδή;να κάμετε νόμο να ορίζει τι μπορούν να λένε οι άνθρωποι...
Συμφωνείς μαζί του δηλαδή;
να σου πω ρε ζωντοβολο, μπορεις να μου ποσταρεις τους αντιρατσιστικους νομους σε ινδια, πακισταν,αλβανια, και σε οποιαδηποτε κρατος της αφρικης; ευχαριστω εκ των προτερων! οσο για τον θεοδωριδη τον ειρηνιστη αν τυχει και τον κυνηγανε μαυροι μην τρεξει, απλα να εχει μαζι του την βαζελινηυπάρχει κάποιο επιχείρημα που συνάγεται από την άποψη θεοδωρίδη?
Αυτοι δεν ανηκουν στον πολιτιζμενο συγχρονο ευρωπαϊκο κοζμο.να σου πω ρε ζωντοβολο, μπορεις να μου ποσταρεις τους αντιρατσιστικους νομους σε ινδια, πακισταν,αλβανια, και σε οποιαδηποτε κρατος της αφρικης; ευχαριστω εκ των προτερων! οσο για τον θεοδωριδη τον ειρηνιστη αν τυχει και τον κυνηγανε μαυροι μην τρεξει, απλα να εχει μαζι του την βαζελινη
Αυτοι δεν ανηκουν στον πολιτιζμενο συγχρονο ευρωπαϊκο κοζμο.
Εμεις ανηκουμε.
δηλαδή αυτοί δικαιούνται να είναι ρατσιστές....
να σου πω ρε ζωντοβολο, μπορεις να μου ποσταρεις τους αντιρατσιστικους νομους σε ινδια, πακισταν,αλβανια, και σε οποιαδηποτε κρατος της αφρικης; ευχαριστω εκ των προτερων! οσο για τον θεοδωριδη τον ειρηνιστη αν τυχει και τον κυνηγανε μαυροι μην τρεξει, απλα να εχει μαζι του την βαζελινη
Αυτοι δεν ανηκουν στον πολιτιζμενο συγχρονο ευρωπαϊκο κοζμο.
Aυτό από μόνο του είναι ρατσιστικό.
Εισάγει έναν διαχωρισμό σε πολιτισμένους και απολίτιστους και σύγχρονους και μή.
εγώ είμαι με το ΣΥΡΙΖΑ.
μπορείς να απαντήσεις στην ερώτηση? τι επιχείρημα συνάγεται από την άποψη Θεοδωρίδη?
τραβατρόμπα, άσε τις μαλακιούλες, έχεις μια απάντηση που σε περιμένει...
οτι στον τσυριζα ειστε τρομπες
η απάντηση εντός ολίγου...
αλήθεια το αντιραστιτικό του ΤΣΥΡΙΖΑ τι προβλέπει αν κάποιος βγεί και πεί "Να ξεφορτωθούμε τα άπιστα σκυλιά"
η απάντηση εντός ολίγου...
αλήθεια το αντιραστιτικό του ΤΣΥΡΙΖΑ τι προβλέπει αν κάποιος βγεί και πεί "Να ξεφορτωθούμε τα άπιστα σκυλιά"
Έχει πεί ήδη ο αλογοουράκιας ιατρός ότι οι χριστιανοί θα πρέπει να πληρώνουν την χριστιανοσύνη τους.
Δεν σας φτάνει αυτό;![]()
Eιναι βαρετο να υπαρχουν νομοι και κανονες για τα παντα και ακρως ανελευθεροAυτό από μόνο του είναι ρατσιστικό.
Εισάγει έναν διαχωρισμό σε πολιτισμένους και απολίτιστους και σύγχρονους και μή.
αφου σε ξεβρακωσα στο παραδιπλα ας το κανω αλλη μια φορα, 1) ο τυπος ειναι ανιστορητος και ηλιθιοςβλάκα, δεν ασχολούμαι μαζί σου, παρά μόνο για να καταδείξω τη βλακεία σου.
μπορείς να απαντήσεις στην ερώτηση? τι επιχείρημα συνάγεται από την άποψη Θεοδωρίδη?
και οι μουσουλμάνοι το ισλάμ τους και οι εβραίοι το γιαχβέ τους...
δε σας αρέσει?