Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ
«Φερέφωνα του Τσίπρα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ο... βωβός κινηματογράφος της ΕΣΗΕΑ
Με δηλώσεις του κατά της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου κάνει λόγο για «φερέφωνα του κ. Τσίπρα» τα οποία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «έφθασαν στα έσχατα όρια ανυποληψίας, απειλώντας τηλεφωνικά με διαγραφή συναδέλφους εάν υποβάλουν ερώτηση στον γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και ζητώντας την παραπομπή στο Πειθαρχικό όσων εφάρμοσαν τον νόμο και άρχισαν να εργάζονται μόλις εκδόθηκε η δικαστική απόφαση που κήρυττε την απεργία παράνομη. Σε μια περίοδο σοβαρών προβλημάτων και μεγάλων προκλήσεων στον χώρο των μέσων ενημέρωσης, οι δημοσιογράφοι έχουν μια συνδικαλιστική ηγεσία που ενδιαφέρεται μόνο για τη μελλοντική της θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρεται μεταξύ άλλων στη δήλωση του κ. Κεδίκογλου.

Απειλούν τώρα με διαγραφές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ο... βωβός κινηματογράφος της ΕΣΗΕΑ
Παράλογη χαρακτηρίζει η δημοσιογράφος της ΝΕΤ Οντίν Λιναρδάτου την πρόθεση της ΕΣΗΕΑ να προχωρήσει σε διαγραφές όσων δημοσιογράφων εργάστηκαν την ημέρα της απεργίας προκειμένου να καλύψουν την επίσκεψη του Φρανσουά Ολάντ.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΣΗΕΑ: ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! ΠΡΩΤΗ Η ''ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ''!

Συνδυασμός «ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ» (ΣΥΡΙΖΑ κλπ)

ελα η δημοκρατιααααααααα

ΣΥ ΣΥ ΣΥΡΙΖΑ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έλα????????????????????????????????????????????
Τι είπε ρε το μουνόφτυμα??
2 ερωτήσεις - η μία είναι περισσότερο αυτοστοχασμός

1. γιατί θα έπρεπε να πάει ντε και καλά τσάμπα ο γέρος του; Και έστω πως έπρεπε να πάει τσάμπα, για ποιο λόγο δεν πάει σε άλλο γιατρό; Ή στο νοσοκομείο αφού πρέπει ντε και σώνει να πάει τσάμπα; απλά για να καταλάβω το ρωτάω.

2. (ο αυτοστοχασμός) πόσο μαλάκας πρέπει να είναι αυτός ο Φαήλος για να μη δώσει μια απάντηση του στυλ: "άμα είναι να πεθάνει, θα πληρώσω εγώ το γιατρό να τον δει για να τον σώσουμε" ή κάτι τέτοιο κατευναστικό; 

... συμφωνώ απόλυτα με το χαρακτηρισμό σου προς το συγκεκριμένο πρόσωπο
το θέμα είναι πως κανείς δεν τον πειράζει

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Ο Εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Πάνος Σκουρλέτης βγήκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και είπε επί λέξει ότι:  «ο κ. Μουρούτης παίρνει συνέχεια στα δελτία ειδήσεων και υπαγορεύει τι θα γίνει στα δελτία των 8. Δεν έχει προηγούμενο»

Λέει αλήθεια ο κ. Σκουρλέτης;  Όχι, λέει την μισή αλήθεια.

Ολόκληρη η αλήθεια είναι ότι δεν επικοινωνώ απευθείας με τα δελτία των 8, αλλά με τον ίδιο τον κ. Σκουρλέτη για να διαμορφώσουμε παρέα την καθημερινή ατζέντα.

Η αλήθεια είναι ότι κάθε απόγευμα τηλεφωνώ στον κ. Σκουρλέτη για να με ενημερώσει για τα θέματα που επιθυμεί ο ΣΥΡΙΖΑ να προβάλει και με αυτόν –ασφαλώς-  τον  τρόπο προωθούμε την καθημερινή δράση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον κ. Τσίπρα να ευχηθεί να χρεοκοπήσουμε όπως η  Αργεντινή και εγώ προσωπικά κινητοποίησα τις λεηλασίες και το χάος στη χώρα -πρότυπο του κ. Τσίπρα κατά την πρόσφατη επίσκεψή του εκεί.
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον κ. Τσίπρα να δηλώσει ότι είναι απαράδεκτο το κόψιμο του 13ου και 14ου μισθού στον ιδ. Τομέα, και μαζί με τον κ. Σκουρλέτη, ολόκληρο το βράδυ τρέχαμε να το μαζέψουμε.
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον μέντορα του κ. Τσίπρα, αλλά και του κ. Σκουρλέτη, τον Αλέκο Αλαβάνο να δηλώσει ότι ο Σύριζα δεν έχει ιδεολογία, ότι είναι συνεργάτης στην τρομοκράτηση του λαού και ότι πρέπει άμεσα να βγούμε από το Ευρώ.
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον Στάθη Παναγούλη να απειλήσει πολιτικούς με λιντσάρισμα, να αποκαλέσει τον Νίκο Δένδια «νεοναζί» και να ταυτίσει τους ληστές – τρομοκράτες με τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης.
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον «σύντροφο» Νάσο Θεοδωρίδη να πει ότι ο Κολοκοτρώνης είναι στυγνός σφαγέας, ότι πρέπει να διεκδικήσουμε την καθιέρωση «μακεδονικής γλώσσας» στην Ελλάδα, ότι τα Ίμια είναι «Τουρκικά», ότι η εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο ήταν μια λογική αντίδραση απέναντι στην καταπίεση των Ελλήνων…
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα την Βουλευτίνα τους  κ. Γαιτάνη να ζητήσει την  αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία»
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον κ. Στρατούλη να  συμπαραταχθεί στην κατάληψη του ΜΕΤΡΟ  και της Χαλυβουργίας και μαζί με άλλους συντρόφους να δηλώνουν «σήμερα θα ρίξουμε τη χούντα».
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον «σύντροφο» Κουράκη να απαιτήσει την επιβολή κεφαλικού φόρου σε όποιον δηλώνει Χριστιανός.
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ ζήτησα από όλους τους «συντρόφους» να δηλώνουν σε κάθε περίσταση ότι το «Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» και ότι όποιος τολμήσει να προχωρήσει σε ανακήρυξη ΑΟΖ, ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί απέναντί του.
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ ζήτησα να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ η «άμεση έξοδός μας από το ΝΑΤΟ» και εγώ είπα στον «σύντροφο» Καραγιαννίδη να το επαναλαμβάνει σε κάθε τηλεοπτική του εμφάνιση.
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ συμβούλεψα τον κ. Τσίπρα να δηλώνει ότι θα βρεθεί απέναντι σε κάθε επένδυση, ότι θα βάλει φυλακή όποιον ξένο τολμήσει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και ότι θα επανακρατικοποιήσει όλες τις επιχειρήσεις.
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον “σύντροφο” Λαφαζάνη να ζητάει άμεση έξοδο από το Ευρώ και να διατυμπανίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει.
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά παρακάλεσα τον “σύντροφο” Διαμαντόπουλο να δηλώνει αναρχικός, να χαρακτηρίζει «επανάσταση» την πυρπόληση της Αθήνας το 2008, να στοχοποιεί επιχειρήσεις και επιχειρηματίες και να στέκεται αλληλέγγυος στα «παιδιά» της Βίλλας Αμαλία.
    Η αλήθεια είναι  ότι εγώ ζήτησα από τον “σύντροφο” Καραγιαννίδη να δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του προμηθεύει λοστάρια, μάσκες και κοιμάται με τον «Τσελεμεντέ του Αναρχικού» στο προσκεφάλι.
    Η Αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον ίδιο τον Πάνο τον Σκουρλέτη, όταν ζοριστήκαμε, να δηλώσει ότι τα λοστάρια, οι μάσκες και τα εκατοντάδες άδεια μπουκάλια στην ΑΣΟΕΕ, είναι είδη οικιακής χρήσης…
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα την “σύντροφο” της Χαλκιδικής και τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνουν ότι «Στη Χαλκιδική δεν λογαριάζουμε εάν θα σκοτωθούν παιδιά».

Αυτά και άλλα πολλά φτιάχνουμε καθημερινά με τον κ. Σκουρλέτη.

Και κάτι ακόμα που πρέπει να γνωρίζετε: Τις μέρες που υπάρχει κάποιο θέμα που μπορεί να μας χαλάσει την εικόνα που μαζί συνδιαμορφώνουμε, όπως για παράδειγμα η επίσκεψη κάποιου σημαντικού ξένου ηγέτη,  όπως ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουα Ολάντ, παρακαλώ τον κ. Σκουρλέτη και βάζει μπροστά τους δικούς του δημοσιογράφους, τους συνδικαλιστές της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ.  Αναγγέλλουν μία απεργία, και αμέσως βαράνε σιωπητήριο τα κανάλια και οι εφημερίδες. Αν κανένας μάλιστα από τους δημοσιογράφους, αποφασίσει να σεβαστεί τις «προκλητικές» αποφάσεις της Δικαιοσύνης που συνήθως κρίνουν παράνομες αυτές τις απεργίες, χτυπάμε και καμιά διαγραφή για παραδειγματισμό, και κάθονται όλοι σούζα…

Όποια, λοιπόν, ανοησία εκστομίζουν  τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ,  εγώ την υποκινώ και εγώ ευθύνομαι.  Εγώ ευθύνομαι που κάθε μέρα και για διαφορετικό λόγο, σας «κράζει»  «σύντροφε» Πάνο ολόκληρη η κοινωνία.

Μην ταράζεσαι «σύντροφε» Πάνο.

Όταν για τις ανοησίες σας ξεσηκώνονται και οι πέτρες, δεν φταίτε εσείς. Φταίνε τελικά, οι πέτρες που ξεσηκώνονται…

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ειδικά σέβομαι τα ΑΜΕΑ σαν και σενα τα οποία η φύση αλλά και η απρόσεκτη ζωή τους θα τους στερούν την χαρά του να γίνουν γονείς...
Ελεος ......

Τραμουντανα αν σε ενοχλει, απλα την γραφεις εκει που δεν πιανει μελανι και τελειωνεις ....

Δεν χρειαζονται τετοιες εκφρασεις φιλε μου ....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ειδικά σέβομαι τα ΑΜΕΑ σαν και σενα τα οποία η φύση αλλά και η απρόσεκτη ζωή τους θα τους στερούν την χαρά του να γίνουν γονείς...

εισαι αμεα τελικα ; γιατι βλεπω μια εμμονη  :boobies:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το ζητημα ειναι αν τα λες ολα αυτα σε ΑΚΥΡΟ κοινο...Εγω ΔΕΝ εχω δει ακομη περιπτωση σαν τη δικια σου εξω προφανως γιατι δεν εχουν ολα τα δεκσα τομαρια μια διμοιρια για παρεα,οπως ο Φαηλος.
προφανώς δεν είχες κατέβει πλατεία τότε
γιατί πλατεία είχε και αυτούς που έλεγαν αυτά και αυτούς που έλεγαν τα άλλα

και από αυτή την πλατεία ξεπήδησαν πλείστα όσα μούσμουλα κοσμούνε τώρα τη Βουλή και κάνουνε τους σωτήρες .... εντός συστήματος που έβριζαν πιο πριν.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

Εφημερίδα Αυγή: Ο Σαμαράς στον Κορυδαλλό όπως ο Ακης;
21.02.2013 16:42 
Εμπρηστικό άρθρο κατά του πρωθυπουργού δημοσιεύει η εφημερίδα Αυγή, η οποία απηχεί τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ, και αφήνει να εννοηθεί ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα πάει στον Κορυδαλλό όπως ο Ακης Τσοχατζόπουλος αν κάνει απευθείας αγορά όπλων από τη Γαλλία.
.

Πηγή: Εφημερίδα Αυγή: Ο Σαμαράς στον Κορυδαλλό όπως ο Ακης; | iefimerida.gr
:jerking: :jerking: :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ο Εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Πάνος Σκουρλέτης βγήκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και είπε επί λέξει ότι:  «ο κ. Μουρούτης παίρνει συνέχεια στα δελτία ειδήσεων και υπαγορεύει τι θα γίνει στα δελτία των 8. Δεν έχει προηγούμενο»

Λέει αλήθεια ο κ. Σκουρλέτης;  Όχι, λέει την μισή αλήθεια.

Ολόκληρη η αλήθεια είναι ότι δεν επικοινωνώ απευθείας με τα δελτία των 8, αλλά με τον ίδιο τον κ. Σκουρλέτη για να διαμορφώσουμε παρέα την καθημερινή ατζέντα.

Η αλήθεια είναι ότι κάθε απόγευμα τηλεφωνώ στον κ. Σκουρλέτη για να με ενημερώσει για τα θέματα που επιθυμεί ο ΣΥΡΙΖΑ να προβάλει και με αυτόν –ασφαλώς-  τον  τρόπο προωθούμε την καθημερινή δράση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον κ. Τσίπρα να ευχηθεί να χρεοκοπήσουμε όπως η  Αργεντινή και εγώ προσωπικά κινητοποίησα τις λεηλασίες και το χάος στη χώρα -πρότυπο του κ. Τσίπρα κατά την πρόσφατη επίσκεψή του εκεί.
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον κ. Τσίπρα να δηλώσει ότι είναι απαράδεκτο το κόψιμο του 13ου και 14ου μισθού στον ιδ. Τομέα, και μαζί με τον κ. Σκουρλέτη, ολόκληρο το βράδυ τρέχαμε να το μαζέψουμε.
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον μέντορα του κ. Τσίπρα, αλλά και του κ. Σκουρλέτη, τον Αλέκο Αλαβάνο να δηλώσει ότι ο Σύριζα δεν έχει ιδεολογία, ότι είναι συνεργάτης στην τρομοκράτηση του λαού και ότι πρέπει άμεσα να βγούμε από το Ευρώ.
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον Στάθη Παναγούλη να απειλήσει πολιτικούς με λιντσάρισμα, να αποκαλέσει τον Νίκο Δένδια «νεοναζί» και να ταυτίσει τους ληστές – τρομοκράτες με τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης.
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον «σύντροφο» Νάσο Θεοδωρίδη να πει ότι ο Κολοκοτρώνης είναι στυγνός σφαγέας, ότι πρέπει να διεκδικήσουμε την καθιέρωση «μακεδονικής γλώσσας» στην Ελλάδα, ότι τα Ίμια είναι «Τουρκικά», ότι η εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο ήταν μια λογική αντίδραση απέναντι στην καταπίεση των Ελλήνων…
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα την Βουλευτίνα τους  κ. Γαιτάνη να ζητήσει την  αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία»
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον κ. Στρατούλη να  συμπαραταχθεί στην κατάληψη του ΜΕΤΡΟ  και της Χαλυβουργίας και μαζί με άλλους συντρόφους να δηλώνουν «σήμερα θα ρίξουμε τη χούντα».
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον «σύντροφο» Κουράκη να απαιτήσει την επιβολή κεφαλικού φόρου σε όποιον δηλώνει Χριστιανός.
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ ζήτησα από όλους τους «συντρόφους» να δηλώνουν σε κάθε περίσταση ότι το «Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» και ότι όποιος τολμήσει να προχωρήσει σε ανακήρυξη ΑΟΖ, ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί απέναντί του.
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ ζήτησα να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ η «άμεση έξοδός μας από το ΝΑΤΟ» και εγώ είπα στον «σύντροφο» Καραγιαννίδη να το επαναλαμβάνει σε κάθε τηλεοπτική του εμφάνιση.
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ συμβούλεψα τον κ. Τσίπρα να δηλώνει ότι θα βρεθεί απέναντι σε κάθε επένδυση, ότι θα βάλει φυλακή όποιον ξένο τολμήσει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και ότι θα επανακρατικοποιήσει όλες τις επιχειρήσεις.
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον “σύντροφο” Λαφαζάνη να ζητάει άμεση έξοδο από το Ευρώ και να διατυμπανίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει.
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά παρακάλεσα τον “σύντροφο” Διαμαντόπουλο να δηλώνει αναρχικός, να χαρακτηρίζει «επανάσταση» την πυρπόληση της Αθήνας το 2008, να στοχοποιεί επιχειρήσεις και επιχειρηματίες και να στέκεται αλληλέγγυος στα «παιδιά» της Βίλλας Αμαλία.
    Η αλήθεια είναι  ότι εγώ ζήτησα από τον “σύντροφο” Καραγιαννίδη να δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του προμηθεύει λοστάρια, μάσκες και κοιμάται με τον «Τσελεμεντέ του Αναρχικού» στο προσκεφάλι.
    Η Αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον ίδιο τον Πάνο τον Σκουρλέτη, όταν ζοριστήκαμε, να δηλώσει ότι τα λοστάρια, οι μάσκες και τα εκατοντάδες άδεια μπουκάλια στην ΑΣΟΕΕ, είναι είδη οικιακής χρήσης…
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα την “σύντροφο” της Χαλκιδικής και τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνουν ότι «Στη Χαλκιδική δεν λογαριάζουμε εάν θα σκοτωθούν παιδιά».

Αυτά και άλλα πολλά φτιάχνουμε καθημερινά με τον κ. Σκουρλέτη.

Και κάτι ακόμα που πρέπει να γνωρίζετε: Τις μέρες που υπάρχει κάποιο θέμα που μπορεί να μας χαλάσει την εικόνα που μαζί συνδιαμορφώνουμε, όπως για παράδειγμα η επίσκεψη κάποιου σημαντικού ξένου ηγέτη,  όπως ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουα Ολάντ, παρακαλώ τον κ. Σκουρλέτη και βάζει μπροστά τους δικούς του δημοσιογράφους, τους συνδικαλιστές της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ.  Αναγγέλλουν μία απεργία, και αμέσως βαράνε σιωπητήριο τα κανάλια και οι εφημερίδες. Αν κανένας μάλιστα από τους δημοσιογράφους, αποφασίσει να σεβαστεί τις «προκλητικές» αποφάσεις της Δικαιοσύνης που συνήθως κρίνουν παράνομες αυτές τις απεργίες, χτυπάμε και καμιά διαγραφή για παραδειγματισμό, και κάθονται όλοι σούζα…

Όποια, λοιπόν, ανοησία εκστομίζουν  τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ,  εγώ την υποκινώ και εγώ ευθύνομαι.  Εγώ ευθύνομαι που κάθε μέρα και για διαφορετικό λόγο, σας «κράζει»  «σύντροφε» Πάνο ολόκληρη η κοινωνία.

Μην ταράζεσαι «σύντροφε» Πάνο.

Όταν για τις ανοησίες σας ξεσηκώνονται και οι πέτρες, δεν φταίτε εσείς. Φταίνε τελικά, οι πέτρες που ξεσηκώνονται…

τον έστειλε αδιάβαστο τον παπάρα τον Σκουρλέτη....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
λες να κολώνω να το γράψω και με το όνομα μου ??

εντιτ ... ή έχεις την εντύπωση οτι θα με φοβερίσεις χονδρέμπορε ελπίδων ??
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα το ειχα ψυλιαστει εδω και χρονια οτι ειναι χονδρεμπορος λαχειων.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλα αν ηταν χονδρεμπορος δεν νομιζω να ασχολιοταν εδω ..... αρα περισσοτερο για υπαλληλος μου μοιαζει !!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
προφανώς δεν είχες κατέβει πλατεία τότε
γιατί πλατεία είχε και αυτούς που έλεγαν αυτά και αυτούς που έλεγαν τα άλλα

και από αυτή την πλατεία ξεπήδησαν πλείστα όσα μούσμουλα κοσμούνε τώρα τη Βουλή και κάνουνε τους σωτήρες .... εντός συστήματος που έβριζαν πιο πριν.

μωρέ κατέβηκε... αλλά για να ρουφιανέψει μόνο και να κόψει κίνηση και φυσικά να γράψει στο τεφτέρι του...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ελεος ......

Τραμουντανα αν σε ενοχλει, απλα την γραφεις εκει που δεν πιανει μελανι και τελειωνεις ....

Δεν χρειαζονται τετοιες εκφρασεις φιλε μου ....

χρειαζονται γιατι ξεφτυλιζονται τα μουνοπανα σιχαμερα σαν τον τραμουντανα  :rockon: :rockon: 

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ρε τους μαλάκες ... εχουν πολλαπλασιάσει την αξία του πολλαπλασιαστή και την συμμετοχή του στο οικονομικό μοντέλλο που έκανε η τρόικα τόσο πολύ που αν είχε την βαρύτητα που λένε ότι έχει προ δύο ετών θα έπρεπε το ΑΕΠ να πάει στα 45 δις το πολύ (από 185 που είναι σήμερα)...

μα πόσο μαλάκες μπορεί να είναι οι Μηλιοί και η παρέα τους

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1.000.000 μονο ???????????????????????????????????

αφού οι άνεργοι είναι παραπάνω....
κοίτα.... τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη

σε αρκετά από τα τελευταία ποστ σου διαφωνώ
και θα μου επιτρέψεις να σου πω πως έχεις ξεφύγει λίγο.

από κει και πέρα...για το θέμα του Δημόσιου... σόρρυ αλλά ούτε και η ΝΔ το αγγίζει. Από κει που θα έδιωχναν, τώρα πήγε στο μπορεί να διώξουν πάλι και στον κίνδυνο να χαθούνε θέσεις εργασίας....
και τελικά πούτσες μπλε (όπως πιο πριν πράσινες και έτσι όπως πάει ίσως στο μέλλον κόκκινες)

επί της ουσίας δηλαδή το δημόσιο διαρκώς στο απυρόβλητο Ό,ΤΙ παπαριά και να γίνεται εκεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom