Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μωρή πάπια, πάλι αγάμητη σε άφησαν οι πάκηδες σήμερα και έχεις λυσσάξει; Άντε πάρε κάνα αντισυλληπτικό να ηρεμήσεις.  :2funny:

δεν ειναι ο παπιας ο τεριρεμ καποιος αλλος αγαπημενος φιλος ειναι  :P

ενα φιλαρακι απο τα παλια.... αν εχω πεσει μεσα να μου στειλει πμ

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Συνημμένα

• Ακακιε......jpg
    Ακακιε......jpg
    19,6 KB · Εμφανίσεις: 24

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Προσεχτε τωρα να δειτε,και ο Φαηλος ας πουμε εγραψε τον παρακατω τραβατρομπισμο,ενω ειναι δημοσιο προσωπο που λεμε,και οχι ενα απλο νικ.
image002.jpg

Ομως τον Φαηλο τον φυλανε και 'γω δεν ξερω ποσοι μπατσοι,κοτζαμ συμβουλο του Σαμαρα,ενω ο τραβατρομπας ειναι ενα"καθημερινο"δεκσιο τομαρι,απλως...Δεν εχει ομως και ο τραβατρομπας δικαιωμα στο ξεκαυλωμα ρε παιδι μου?Να το κρατησει μεσα του ολο αυτο το ΣΚΑΤΟ που κουβαλα στην ψυχη του?

λες να κολώνω να το γράψω και με το όνομα μου ??

εντιτ ... ή έχεις την εντύπωση οτι θα με φοβερίσεις χονδρέμπορε ελπίδων ??

Επισκέπτης
λες να κολώνω να το γράψω και με το όνομα μου ??
Το ζητημα ειναι αν τα λες ολα αυτα σε ΑΚΥΡΟ κοινο...Εγω ΔΕΝ εχω δει ακομη περιπτωση σαν τη δικια σου εξω προφανως γιατι δεν εχουν ολα τα δεκσα τομαρια μια διμοιρια για παρεα,οπως ο Φαηλος.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το ζητημα ειναι αν τα λες ολα αυτα σε ΑΚΥΡΟ κοινο...Εγω ΔΕΝ εχω δει ακομη περιπτωση σαν τη δικια σου εξω προφανως γιατι δεν εχουν ολα τα δεκσα τομαρια μια διμοιρια για παρεα,οπως ο Φαηλος.

ξέρεις σε τεκέδες και παρόμοια μέρη δεν κυκλοφορώ για να συγχρωτίζομαι με κοινό σαν και σένα  ...

αλλά και εκεί να πάω να τα πώ μόλις δώσω κανένα δεκαρικάκι για την δόση της στιγμής ο θεός θα είμαι...

Επισκέπτης
Τωρα μερικοι λενε"μα που το σκεφτηκε αυτο το πραμα ο τραβατρομπας?"

Στα πελέ μας.
Δεν έχει σημασία αν το σκέφτηκε ή όχι. Σημασία έχει πως έπρεπε να το πει και το είπε.
Γιατί όλοι πρέπει να βγάζουν τον "καλύτερο" εαυτό τους.
Και κατά την ποιότητα και οι απόψεις.

Άσε που σε μερικά χρόνια φτάνει και στην ηλικία του γέρου του συνομιλητή του Φαήλου.
Και η πουτάνα η ζωή έχει μερικές φορές τρελό χιούμορ..

Επισκέπτης
Δε λες το άλλο, ότι παρεξηγήθηκαν ο ρουφιανοπόντικάς και η νατσούλα που έβριζαν τους νεκρούς της Μαρφίν. 
Ακομα να ζητησεις συγνωμη ρε μπινε απο τοτε που εβριζες τον παππου που αυτοκτονησε στο Συνταγμα και ελεγες οτι πρεπει να πετεξουν το πτωμα του σε χωματερη γιατι αποπροσανατολιζει την χωρα απο το προγραμμα η τοτε που ελεγες για τους 3000 συμπολιτες μας οτι καλα καναν και αυτοκτονησαν αφου δεν ειχαν κανει τα κουμαντα τους.
Μπινε

Επισκέπτης
Γραφτο σωστα πηεξουλα... :2on1:

Πως το ειπαμε οτι κλαιγοσουνα ρηαλ λαηφ?Α,ναι..."οι φιλοι σου ο νατσο και ο ποντικας δινουν κοσμο στεγνα".... :2funny:

Γράφτο στ'αρχίδια σου το κομπλεξικό ρε μαλέα.
Ούτε για ροχάλες, άστο να κωλοτρίβεται..

Επισκέπτης
Χαρούλη, τι το προσπαθείς αφού δε σου βγαίνει. Άντε κάνε καμιά δουλειά, π.χ. να μαζέψεις τον κύριο αυτό:
Οταν θα ερθω απ τη δουλεια σου δικαιολογιες του στυλ "ελα μωρε γραφουμε καμια μαλακια στο νετ για να περασει η ωρα" δεν θα γινουν δεκτες

Επισκέπτης
Ακομα να ζητησεις συγνωμη ρε μπινε απο τοτε που εβριζες τον παππου που αυτοκτονησε στο Συνταγμα και ελεγες οτι πρεπει να πετεξουν το πτωμα του σε χωματερη γιατι αποπροσανατολιζει την χωρα απο το προγραμμα η τοτε που ελεγες για τους 3000 συμπολιτες μας οτι καλα καναν και αυτοκτονησαν αφου δεν ειχαν κανει τα κουμαντα τους.
Μπινε

Γράφτο στ'αρχίδια σου το κομπλεξικό ρε μαλέα.
Ούτε για ροχάλες, άστο να κωλοτρίβεται..

Α και κάτι άλλο.
Όποιο αρχίδι ισχυρίζεται πως έχω γράψει κάτι, καλά θα κάνει να παραθέτει αυτό μου το ποστ.
Αλλιώς μπορεί κι εγώ να γράψω πως ο ίδιος έχει παραδεχτεί πως τράβαγε μαλακία με τα βρακιά της μάνας του μέχρι να τον βιάσει ο πατέρας του με αποτέλεσμα να πάψει να του σηκώνεται χωρίς να έχω την υποχρέωση να παραθέσω λινκ.
Ευχαριστώ..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
:2funny: :2funny: :2funny:  :birdman:  ραμολι ραμολι παρε ακομα ενα καβλι

ειδικά σέβομαι τα ΑΜΕΑ σαν και σενα τα οποία η φύση αλλά και η απρόσεκτη ζωή τους θα τους στερούν την χαρά του να γίνουν γονείς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom