Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ρε μλκες ας μην το ψαχνουμε ολοι λαμογια υπηρξαμε .....

το πολιτικο συστημα ειναι καθρεφτης των πολιτων... αφου ετσι ειναι τωρα πως θα το κανουμε

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Ποιος μου δινει εγγυηση πως αν ο nacho ηταν μεργος δεν θα εβαζε την κορη ή τον γιο του
σε αντιστοιχες θέσεις?

Μάγκα μου, σε ευγνωμονώ.
Με έκανες να δω τον κόσμο με διαφορετικό μάτι μετά απ' αυτό που είπες.
Σκέτη αποκάλυψη τα λόγια σου.
Είσαι ιεροκήρυκας, έτσι;
Ποιανής εκκλησίας, αν επιτρέπεις;

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
-ΣΤΟ φιναλε και για να πουμε και του στραβου το δικιο....Πηγανε προχτες και κανανε σοου ,δηθεν συμβολικη καταληψη ,στο γραφειο του κ.μεργου...του ανθρωπου που κανει 2 δουλειες αναγκαστικα, προσπαθωντας με νυχια και με δοντια να σωσει την χωρα απο τον γκρεμο στον οποιο βαδιζει(βασικα βαδιζε γιατι τωρα εχουμε σαμαρα-εγγυηση-απογειωση)...Καταληψη λοιπον στο γραφειο ενος ανθρωπου που απλα ειπε μια γνωμη,μια γνωμη ρε μαγκες-δεν ψηφισε κανα νομο-και στην τελικη δικιο ΕΙΧΕ ΚΙΟΛΑΣ....δεν ειναι πολλα δηλαδη 586ε βασικος μισθος??? ΔΕΝ ειναι πραγματι απαγορευτικο ποσο για εναν αριστο ,να το δωσει σαν μηνιαια αμοιβη για να "καπνισει" η τσιμινιερα?ΔΥΣΤΥΧΩΣ οπως ειπε και τονισε και ο φιλος τζωννυ 64 πανε οι εποχες με τα 1300αρια ανεπιστρεπτι....Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ,ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΞΙΜΑΔΙ,ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ?

Με τι προσοντα πρεπει να πληρωνεται καποιος με 1200 η 1300 ευρω
1) επειδη ειχε βουλευτη η υπουργο γνωστο ?
2) επειδη ξενυχτησε για να κολησει περισσοτερες αφισες??
3) επειδη εκανε μεγαλες κλακες σε συγκεντρωσεις??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μάγκα μου, σε ευγνωμονώ.
Με έκανες να δω τον κόσμο με διαφορετικό μάτι μετά απ' αυτό που είπες.
Σκέτη αποκάλυψη τα λόγια σου.
Είσαι ιεροκήρυκας, έτσι;
Ποιανής εκκλησίας, αν επιτρέπεις;

Εγω αλλο σου λεω Terirem αυτη τη στιγμη φιλη της θειας μου
την παιρνει τηλεφωνο και κραζει τους πολιτικους .... και τους λεει αλητες
οποιος ΔΕΝ την ξερει θα ορκιζοταν οτι ειναι υπερανω υποψιας και οτι ειναι κατα του σαπιου συστηματος και της αναξιοκρατιας.....

ΟΜΩΣ....  :P

παντα υπάρχει ενα ομως......

πριν καμποσα χρονακια με βυσματακι και ρουσφετακι εφερε το παιδι της απο την επαρχια σε αντιστοιχο τμημα της Αθηνας. Καταλαβες? Για αυτο οπου ακουω κραξιματα σημερα αποφευγω και δεν πλησιαζω καν....

Και καθε συζητηση με κραξιματα ειναι χασιμο χρονου.... ο αλλος που χεις απεναντι σου ειναι γκρινιαρης και εχει μαθει να τα ριχνει μονο στους αλλους.... δεν εχει προτασεις και λυσεις να δωσει... δεν εχει ψαχθει. Τι συζητηση να κατσεις να κανεις με εναν τετοιο για πες μου....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.463
Πόντοι
2.606
α ρε CLOSER και nacho.... οσο καθεστε και φθονειτε αυτους που παιρνουν πολλα φραγκα
χωρις να ξερετε τις δυνατοτητες τους .... τοσο πισω θα εισαστε και θα φαινεστε κατωτεροι τους  :P
-φιλτατε βολδεμορτη σε ποιο ακριβως σημειο ειδες φθονο?

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6

4) επειδή ήταν ρουφιάνος επί χούντας μήπως;

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
οποιος ΔΕΝ την ξερει θα ορκιζοταν οτι ειναι υπερανω υποψιας και οτι ειναι κατα του σαπιου συστηματος και της αναξιοκρατιας.....

πριν καμποσα χρονακια με βυσματακι και ρουσφετακι εφερε το παιδι της απο την επαρχια σε αντιστοιχο τμημα της Αθηνας. Καταλαβες? Για αυτο οπου ακουω κραξιματα σημερα αποφευγω και δεν πλησιαζω καν....

Και καθε συζητηση με κραξιματα ειναι χασιμο χρονου.... ο αλλος που χεις απεναντι σου ειναι γκρινιαρης και εχει μαθει να τα ριχνει μονο στους αλλους.... δεν εχει προτασεις και λυσεις να δωσει... δεν εχει ψαχθει. Τι συζητηση να κατσεις να κανεις με εναν τετοιο για πες μου....

Δηλώνω ταπεινός θαυμαστής σου.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.463
Πόντοι
2.606
Ποιος μου δινει εγγυηση πως αν ο nacho ηταν μεργος δεν θα εβαζε την κορη ή τον γιο του
σε αντιστοιχες θέσεις?
-ΜΠΟΡΕΙΣ να τον ρωτησεις,αλλα και παλι δυσκολα να πιστεψεις ατομο σαν το νατσο και το συναφι του...μπορει να σου πει πως δεν θα το εκανε,αλλα να το κανει στεγνα ...αυτο ειναι το κακο, δεν μπορεις να εχεις εμπιστοσυνη σημερα ουτε στον κωλο σου....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.463
Πόντοι
2.606
-ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕ ΓΡΑΦΩ???? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΘΑΝΕ ΣΤΑ 1300αρια? ΤΑ ΧΑΝΕ και στο χωριο τους????

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
4) επειδή ήταν ρουφιάνος επί χούντας μήπως;

ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΗΣ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ
ΡΕ ΒΟΗΘΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ 1970-73 ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ
ΜΕ  40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ???

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.463
Πόντοι
2.606

-ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ....αλλα καθεσαι ρε συ και στηνεις αυτι τι λεει η θεια σου στο τηλεφωνο???ΔΕΝ ειναι λιγο περιεργο γουστο αυτο ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ε δεν θελει και αυτι για να ακουσεις... ειδικα οταν η θεια συμφωνει απο ευγενια...

της εχω πει πως αν ημουν εγω θα την εβριζα... και θα της την ελεγα γενικοτερα.... κατσε ρε συ ταδε θα της ελεγα γιατι τωρα οι πολιτικοι ειναι αλητες ενω οταν μας κανουν τα κεφια δεν ειναι? δεν το καταλαβαινω αυτο.... χαχα να δεις πως θα το εκοβε  :P

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΗΣ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ
ΡΕ ΒΟΗΘΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ 1970-73 ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ
ΜΕ  40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ???

Υπάρχουν, ξέρεις, χαφιέδες της χούντας, υπάρχουν -κατιόντες- συγγενείς χαφιέδων, απ' όλα έχει ο μπαξές.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.463
Πόντοι
2.606
Ε δεν θελει και αυτι για να ακουσεις... ειδικα οταν η θεια συμφωνει απο ευγενια...

της εχω πει πως αν ημουν εγω θα την εβριζα... και θα της την ελεγα γενικοτερα.... κατσε ρε συ ταδε θα της ελεγα γιατι τωρα οι πολιτικοι ειναι αλητες ενω οταν μας κανουν τα κεφια δεν ειναι? δεν το καταλαβαινω αυτο.... χαχα να δεις πως θα το εκοβε  :P
-ΔΕΝ εχεις ρε συ κανα απλικεσιο στο αι φον - να κανει τη φωνη σου σαν της θειας σου-,να το σηκωσεις εσυ και να τη βρισεις χοντρα!!!!σκεψου ποσο πλακα θα σπασεις και θα βγαλεις και τη θεια σου απο τη δυσκολη θεση να συμφωνει συνεχεια με την ξεφτιλισμενη...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑ!

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Υπάρχουν, ξέρεις, χαφιέδες της χούντας, υπάρχουν -κατιόντες- συγγενείς χαφιέδων, απ' όλα έχει ο μπαξές.

ΡΕ ΧΑΖΟΥΛΗ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟ
ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΛΑΒΑΝΟΙ ΒΟΥΤΣΗΔΕΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗΔΕΣ ΣΜΠΩΚΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 0% ΑΝΕΡΓΙΑ
0,1-1% ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ 25 ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ
ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ  :zfuck: ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16

ΤΟ ΚΑΤΙΟΝΤΕΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ???
ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Α.Μ.Ε.Α

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ΤΟ ΚΑΤΙΟΝΤΕΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ???
ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Α.Μ.Ε.Α

Το να σε πουν χαφιέ δεν σε ενοχλεί, το κατιόντες σε μάρανε.

Υ.Γ. Αγράμματος είσαι και γράφεις μονίμως με κεφαλαία, χαφιεδάκο;

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Το να σε πουν χαφιέ δεν σε ενοχλεί, το κατιόντες σε μάρανε.

Υ.Γ. Αγράμματος είσαι και γράφεις μονίμως με κεφαλαία, χαφιεδάκο;
ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ 500 ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 100.000 ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ
ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μονο που η μοικανοι δεν θα σας δινουν οβολα και θα πληρωνεσθαι με κουκουναρια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom