Επισκέπτης
Και στην Πορτογαλία οι πιτσιρικάδες αποδεικνύουν πως έχουν αρχίδια..
Το αν κανει και τι ποιος εξω(η δεν κανει)δεν ειναι δικια σου δουλεια να το ξερεις και ουτε χρειαζεται να αποδειχθει εδω μεσα,και δεν γινεται κιολας.Αυτό που είπα είναι ότι ο Καναπές και το Πληκτρολόγιο είναι για πολλούς από εσάς μια ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ, συνειδητή και ανεξάρτητη από την εργασία ή τη μη εργασία.
Και αυτό, βέβαια, συνιστά, καταρχήν (επί της αρχής δηλαδή), ΗΤΤΑ.
Αυτό και μόνο.
Σωστος,καθεις εφ'ω εταχθη στην τελικη.Ο τραβατρόμπας κι ο μπάτσος (όπως κι ο κάθε άλλος του συναφιού) θα πουν και θα γράψουν τα δικά τους.
Θα προσπαθήσουν ν' απαξιώσουν την πράξη των πιτσιρικάδων.
Αλλά ξες κάτι?
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!
Αλίμονο αν ο τραβατρόμπας (όπου τραβατρόμπας ο καθένας με την ίδια οπτική) έβρισκε κάτι θετικό. Τότε θα υπήρχε πρόβλημα..
Το αν κανει και τι ποιος εξω(η δεν κανει)δεν ειναι δικια σου δουλεια να το ξερεις και ουτε χρειαζεται να αποδειχθει εδω μεσα,και δεν γινεται κιολας.
Εγω παντως ξερω οτι πολλα απο οσα λεγονται εδω μεσα(και γενικα στο νετ)απο δεκσους ΔΕΝ λεγονται εξω,οπωσδηποτε χωρις να τσεκαριστει το κοινο παντως.
Λαλακη εξω ΔΕΝ εχω δει,ουτε και τραβατρομπα...ουτε και πολλους αλλους.
Λαλακη εξω ΔΕΝ εχω δει,ουτε και τραβατρομπα...ουτε και πολλους αλλους.
-ΜΕΓΑΛΕ τεμαχισταρα συνεχισε να ξεβρακωνεις πουθεναδες!!!!Ανάρτηση στο pitsirikos.net
Και αναπαραγωγή από άλλους...
Γνωστός μπλόγκερ ο pitsirikos.net, έγγραφε παλαιότερα και στο blog του Ν. Δήμου.
Μετά δούλεψε για ένα διάστημα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
Ναι, ναι, στο ΣΚΑΪ του Πορτοσάλτε και του Παπαδημητρίου.
Διαπλοκή και εμπαιγμός, φίλε μου.
-ΣΙΛΑΝΣ απλυτουα...προτασεις εχετε?Σωστος,καθεις εφ'ω εταχθη στην τελικη.
-ειναι τεζα υποπτη η φαση του μεσιε ,φιλε πιξι,ειναι φανερο πως ακολουθει ανωθεν εντολες λουμπεν στοιχειων...πρεπει να εχουμε το νου μας!Τι έγινε ρουφιανάκο, πως πήγε το συνέδριο στη ΓΑΔΑ; Σας έμαθε κάνα καινούργιο κόλπο να συλλέγετε στοιχεία μέσω διαδικτύου ο Σφακιανάκης;![]()
![]()
Ναι,εχω μια αλλα ειναι απο τον πιτσιρικο...να την πω η θα πεσει μπαν?Γιατι ειναι και ψιλοσοκιν.-ΣΙΛΑΝΣ απλυτουα...προτασεις εχετε?
-Εξηγησε του παιχταρα μου, που συχναζουν οι ΑΡΙΣΤΟΙ, που γεννα αυτη η ηρωικη γη!...αλλα και να του πεις ,ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΜΕΓΑΛΕΙΟ"!τι να κάνω. δεν συχνάζω σε βόθρους και υπονόμους σαν και την αφεντιά σου...
-ΔΕ νομιζω οτι ενδιαφερει τα εκλεκτα μελη τουτου του πολυ εκλεπτυσμενου ιστιοτοπου τι λετε εσεις με τους πιτσιρικους φιλους σας,αλλα αφου θελετε,μιληστε ανοιχτα...θα σας ανεχθουμε...Ναι,εχω μια αλλα ειναι απο τον πιτσιρικο...να την πω η θα πεσει μπαν?Γιατι ειναι και ψιλοσοκιν.
"Να τους γαμησουμε την Παναγια"...Καλο,εδω να πω πως τον πιτσιρικο δεν τον πολυγουσταρα καθοτι ηταν φουλ"πλατειακος",καπως αρχισε να βελτιωνεται τελευταια παντως.-ΔΕ νομιζω οτι ενδιαφερει τα εκλεκτα μελη τουτου του πολυ εκλεπτυσμενου ιστιοτοπου τι λετε εσεις με τους πιτσιρικους φιλους σας,αλλα αφου θελετε,μιληστε ανοιχτα...θα σας ανεχθουμε...
Αυτο το περι"μεγαλειου"ειναι μπηχτη για ποστ του τραβατραβα?...εαν ναι,δωσε συντεταγμενες να γελασουμε...-Εξηγησε του παιχταρα μου, που συχναζουν οι ΑΡΙΣΤΟΙ, που γεννα αυτη η ηρωικη γη!...αλλα και να του πεις ,ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΜΕΓΑΛΕΙΟ"!
-ΚΑΙ καλα κανατε,αλλα εριξε και αυτος ο μπινες μια παναγια και εκανε και αυτος επανασταση....καλα ετσι κανουμε ολοι....ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΣΙΜΙΝΙΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ....."Να τους γαμησουμε την Παναγια"...Καλο,εδω να πω πως τον πιτσιρικο δεν τον πολυγουσταρα καθοτι ηταν φουλ"πλατειακος",καπως αρχισε να βελτιωνεται τελευταια παντως.
-Ο κυριος τραμουντανας ,ειναι κυριος με Κ...ΑΠΟ τους λιγους εδω μεσα που ζυγιζει τις καταστασεις σωστα και ολες του οι παρεμβασεις ειναι απολυτα ευστοχες....ΑΞΙΟΣ!Αυτο το περι"μεγαλειου"ειναι μπηχτη για ποστ του τραβατραβα?...εαν ναι,δωσε συντεταγμενες να γελασουμε...
.ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΣΙΜΙΝΙΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ.....
Τωρα πες την αληθεια,πηρες μια ατακα του γνωστου Μπαμπη και αντι για πχ"Στουρναρας"εγραψες τραβατρομπας,ετσι?-Ο κυριοςτραμουντανας,ειναι κυριος με Κ...ΑΠΟ τους λιγους εδω μεσα που ζυγιζει τις καταστασεις σωστα και ολες του οι παρεμβασεις ειναι απολυτα ευστοχες....ΑΞΙΟΣ!