Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Επισκέπτης
Και στην Πορτογαλία οι πιτσιρικάδες αποδεικνύουν πως έχουν αρχίδια..

Επισκέπτης
Αυτό που είπα είναι ότι ο Καναπές και το Πληκτρολόγιο είναι για πολλούς από εσάς μια ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ, συνειδητή και ανεξάρτητη από την εργασία ή τη μη εργασία.

Και αυτό, βέβαια, συνιστά, καταρχήν (επί της αρχής δηλαδή), ΗΤΤΑ.

Αυτό και μόνο.
Το αν κανει και τι ποιος εξω(η δεν κανει)δεν ειναι δικια σου δουλεια να το ξερεις και ουτε χρειαζεται να αποδειχθει εδω μεσα,και δεν γινεται κιολας.

Εγω παντως ξερω οτι πολλα απο οσα λεγονται εδω μεσα(και γενικα στο νετ)απο δεκσους ΔΕΝ λεγονται εξω,οπωσδηποτε οχι πριν τσεκαριστει το κοινο.

Λαλακη εξω ΔΕΝ εχω δει,ουτε και τραβατρομπα...ουτε και πολλους αλλους.

Επισκέπτης
Ο τραβατρόμπας κι ο μπάτσος (όπως κι ο κάθε άλλος του συναφιού) θα πουν και θα γράψουν τα δικά τους.
Θα προσπαθήσουν ν' απαξιώσουν την πράξη των πιτσιρικάδων.
Αλλά ξες κάτι?
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!
Αλίμονο αν ο τραβατρόμπας (όπου τραβατρόμπας ο καθένας με την ίδια οπτική) έβρισκε κάτι θετικό. Τότε θα υπήρχε πρόβλημα.. 
Σωστος,καθεις εφ'ω εταχθη στην τελικη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το αν κανει και τι ποιος εξω(η δεν κανει)δεν ειναι δικια σου δουλεια να το ξερεις και ουτε χρειαζεται να αποδειχθει εδω μεσα,και δεν γινεται κιολας.

Εγω παντως ξερω οτι πολλα απο οσα λεγονται εδω μεσα(και γενικα στο νετ)απο δεκσους ΔΕΝ λεγονται εξω,οπωσδηποτε χωρις να τσεκαριστει το κοινο παντως.

Λαλακη εξω ΔΕΝ εχω δει,ουτε και τραβατρομπα...ουτε και πολλους αλλους.

τι να κάνω. δεν συχνάζω σε βόθρους και υπονόμους σαν και την αφεντιά σου...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.945
Πόντοι
2.606
Ανάρτηση στο pitsirikos.net

Και αναπαραγωγή από άλλους...

Γνωστός μπλόγκερ ο pitsirikos.net, έγγραφε παλαιότερα και στο blog του Ν. Δήμου.

Μετά δούλεψε για ένα διάστημα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ναι, ναι, στο ΣΚΑΪ του Πορτοσάλτε και του Παπαδημητρίου.

Διαπλοκή και εμπαιγμός, φίλε μου.
-ΜΕΓΑΛΕ τεμαχισταρα συνεχισε να ξεβρακωνεις πουθεναδες!!!!  :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.945
Πόντοι
2.606
Τι έγινε ρουφιανάκο, πως πήγε το συνέδριο στη ΓΑΔΑ; Σας έμαθε κάνα καινούργιο κόλπο να συλλέγετε στοιχεία μέσω διαδικτύου ο Σφακιανάκης; :birdman: :2funny:
-ειναι τεζα υποπτη η φαση του μεσιε ,φιλε πιξι,ειναι φανερο πως ακολουθει ανωθεν εντολες λουμπεν στοιχειων...πρεπει να εχουμε το νου μας!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.945
Πόντοι
2.606
τι να κάνω. δεν συχνάζω σε βόθρους και υπονόμους σαν και την αφεντιά σου...
-Εξηγησε του παιχταρα μου, που συχναζουν οι ΑΡΙΣΤΟΙ, που γεννα αυτη η ηρωικη γη!...αλλα και να του πεις ,ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΜΕΓΑΛΕΙΟ"!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.945
Πόντοι
2.606
Ναι,εχω μια αλλα ειναι απο τον πιτσιρικο...να την πω η θα πεσει μπαν?Γιατι ειναι και ψιλοσοκιν.
-ΔΕ νομιζω οτι ενδιαφερει τα εκλεκτα μελη τουτου του πολυ εκλεπτυσμενου ιστιοτοπου τι λετε εσεις με τους πιτσιρικους φιλους σας,αλλα αφου θελετε,μιληστε ανοιχτα...θα σας ανεχθουμε...

Επισκέπτης
-ΔΕ νομιζω οτι ενδιαφερει τα εκλεκτα μελη τουτου του πολυ εκλεπτυσμενου ιστιοτοπου τι λετε εσεις με τους πιτσιρικους φιλους σας,αλλα αφου θελετε,μιληστε ανοιχτα...θα σας ανεχθουμε...
"Να τους γαμησουμε την Παναγια"...Καλο,εδω να πω πως τον πιτσιρικο δεν τον πολυγουσταρα καθοτι ηταν φουλ"πλατειακος",καπως αρχισε να βελτιωνεται τελευταια παντως.

Επισκέπτης
-Εξηγησε του παιχταρα μου, που συχναζουν οι ΑΡΙΣΤΟΙ, που γεννα αυτη η ηρωικη γη!...αλλα και να του πεις ,ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΜΕΓΑΛΕΙΟ"!
Αυτο το περι"μεγαλειου"ειναι μπηχτη για ποστ του τραβατραβα?...εαν ναι,δωσε συντεταγμενες να γελασουμε...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.945
Πόντοι
2.606
-δε μιλατε εε??? κοκοκο! ε βεβαια...ειναι φανερο πως δεν μπορειτε να συγκριθειτε- πνευματικα τουλαχιστον σιγουρα-με ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ της διανοησης αυτου του σαιτ που πασχιζουν καθημερινα -με τις λογικες φωνες τους εστω-να δωσουν μια κατευθυνση για τη λυση του προβληματος....Ο κοσμος πειναει...τι θα φαει? απεργια?μπλοκα?πορειες? ...ΟΧΙ ρε απλυτοι ...δε θα σας περασει...πανε οι εποχες που ξερατε....τωρα με νομιμοτητα και προσηλωση στο μελλον -ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ...Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ...ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ...τελος!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.945
Πόντοι
2.606
"Να τους γαμησουμε την Παναγια"...Καλο,εδω να πω πως τον πιτσιρικο δεν τον πολυγουσταρα καθοτι ηταν φουλ"πλατειακος",καπως αρχισε να βελτιωνεται τελευταια παντως.
-ΚΑΙ καλα κανατε,αλλα εριξε και αυτος ο μπινες μια παναγια και εκανε και αυτος επανασταση....καλα ετσι κανουμε ολοι....ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΣΙΜΙΝΙΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ.....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.945
Πόντοι
2.606
Αυτο το περι"μεγαλειου"ειναι μπηχτη για ποστ του τραβατραβα?...εαν ναι,δωσε συντεταγμενες να γελασουμε...
-Ο κυριος τραμουντανας ,ειναι κυριος με Κ...ΑΠΟ τους λιγους εδω μεσα που ζυγιζει τις καταστασεις σωστα και ολες του οι παρεμβασεις ειναι απολυτα ευστοχες....ΑΞΙΟΣ!

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Έχω ακούσει γλίτσες και γλίτσες.
Σαν τον τραβατρόμπα όμως όχι.
Μακράν το πιο σιχαμένο άτομο που υπέπεσε ποτέ στην αντίληψή μου.
Γεννημένος καταδότης.
Αλλά -όπως σωστά ειπώθηκε- λέει αυτά που λέει ΜΟΝΟ σε προστατευμένο περιβάλλον.
Πίσω απο το ποντίκι του η κοτάρα, σαν να λέμε τοίχο- τοίχο.
Γιατί αλλιώς, έπαιζε να τύχει και σε κανέναν "ευέξαπτο", σε κανέναν άνεργο, σε κανέναν απολυμένο, οπότε και θα έβαζε τη μακριά του γλώσσα στο πάτο του.
Ουστ σίχαμα!

Επισκέπτης
-Ο κυριος τραμουντανας ,ειναι κυριος με Κ...ΑΠΟ τους λιγους εδω μεσα που ζυγιζει τις καταστασεις σωστα και ολες του οι παρεμβασεις ειναι απολυτα ευστοχες....ΑΞΙΟΣ!
Τωρα πες την αληθεια,πηρες μια ατακα του γνωστου Μπαμπη και αντι για πχ"Στουρναρας"εγραψες τραβατρομπας,ετσι?

Stories

Νέο!
Top Bottom