jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
....και έπεσε και απο το ποδήλατο με τον γνωστό τρόπο που όλοι θαυμάσαμε.
μπροστα ησουν και ειδες πως επεσε;
....και έπεσε και απο το ποδήλατο με τον γνωστό τρόπο που όλοι θαυμάσαμε.
Φυσικά η ΒΡΩΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.Α, όλα κι όλα. Τα παιδιά εδώ είναι προπαντός αμερόληπτα.
Εγω απορω γιατι δεν ασχολεισαι με πασοκ νδ που κυβερνουσαν τοσα χρονια και κατασπαραξαν τον κοσμο,μαζι και εσενα,και ασχολεισαι με τον συριζα που δεν ειχε ποτεθεμα για τον συριζα δεν ειναι εδω; τι να ποσταρω για την χρυση αυγη;
Εγω απορω γιατι δεν ασχολεισαι με πασοκ νδ που κυβερνουσαν τοσα χρονια και κατασπαραξαν τον κοσμο,μαζι και εσενα,και ασχολεισαι με τον συριζα που δεν ειχε ποτε
την εξουσια στα χερια του.Και ειλικρινα τωρα,μηπως εισαι δημοσιος υπαλληλος;
Εχεις δει εσυ δημοσιο υπαλληλο να ειναι συριζα;ολοι πασοκ νδ ειναι,αυτοι τους διορισαν.ΜΕγαλυτερη καταστροφη απο οτι ειναι τωρα,δεν προκειται να ειναι.Πασοκ και Νδ να φυγουν απο το πολιτικο στερεωμα να καθαρισει ο τοπος,αυτο πρεπει να επιδιωκεις,οπως ολος ο κοσμος.αν ημουν δημοσιος υπαλληλος θα ημουν συριζα
και με νδ ασχολουμε
πιστευω οτι αν βγει ο συριζα θα ειναι καταστροφη για την χωρα
Εχεις δει εσυ δημοσιο υπαλληλο να ειναι συριζα;ολοι πασοκ νδ ειναι,αυτοι τους διορισαν.ΜΕγαλυτερη καταστροφη απο οτι ειναι τωρα,δεν προκειται να ειναι.Πασοκ και Νδ να φυγουν απο το πολιτικο στερεωμα να καθαρισει ο τοπος,αυτο πρεπει να επιδιωκεις,οπως ολος ο κοσμος.
Σου έγραψα ότι καλώς κάνεις και βγάζεις του ΣΥΡΙΖΑ τα κακώς κείμενα,σου έγραψα επίσης ότι δεν το κάνεις και για τους αλλόυς,στο ένα σου μέρος είσαι ΣΩΣΤΟΣ στο άλλο ΛΑΘΟΣ.για την ουσια δηλ τα λεγομενα της σακοραφα τιποτα το αν ποσταρω εχει σημασια
Δεν τα'μαθες μωρή πάπια; Ήταν οι ίδιοι νίντζα-δολοφόνοι που κυνηγούσαν να σκοτώσουν τον Καραμανλή δηλητηριάζοντας το κοκορέτσι του.
Εδώ έχετε δίκιο.
Εδώ γίνεστε γελοίος.
μια δοκιμή θα ας πείσει... ιδού η Ρόδος...
Εχεις δει εσυ δημοσιο υπαλληλο να ειναι συριζα;ολοι πασοκ νδ ειναι,αυτοι τους διορισαν.ΜΕγαλυτερη καταστροφη απο οτι ειναι τωρα,δεν προκειται να ειναι.Πασοκ και Νδ να φυγουν απο το πολιτικο στερεωμα να καθαρισει ο τοπος,αυτο πρεπει να επιδιωκεις,οπως ολος ο κοσμος.
μα δεν το λεω εγω δικοι σας το λενε
Άνω - κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ από την επιστολή του Νίκου Χανιά, υποψήφιου βουλευτή του κόμματος
"Έστω και μια ώρα κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφή...", λέει υποψήφιος βουλευτής του Συνασπισμού!
αν ημουν δημοσιος υπαλληλος θα ημουν συριζα
και με νδ ασχολουμε
πιστευω οτι αν βγει ο συριζα θα ειναι καταστροφη για την χωρα
σου εχει πει κανεις οτι ειμαι συριζας;Πασοκ και νδ δεν θελω να βλεπω και ας βγει οχι συριζα η χρυση αυγη αλλα και ο λεβεντης ακομα.Να περιμενεις να σωσουν την ελλαδα αυτοι που την διαλυσαν ειναι ανοησια.μα δεν το λεω εγω δικοι σας το λενε
Άνω - κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ από την επιστολή του Νίκου Χανιά, υποψήφιου βουλευτή του κόμματος
"Έστω και μια ώρα κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφή...", λέει υποψήφιος βουλευτής του Συνασπισμού!
σου εχει πει κανεις οτι ειμαι συριζας;Πασοκ και νδ δεν θελω να βλεπω και ας βγει οχι συριζα η χρυση αυγη αλλα και ο λεβεντης ακομα.Να περιμενεις να σωσουν την ελλαδα αυτοι που την διαλυσαν ειναι ανοησια.