The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.269
- Πόντοι
- 25.467
Λατινικη(Atavus)Πρόγονος.Γαλλικά(Αtavisme).Kατα μέρος ντριπλες,δεν κάνω,συνέχισε.
Ώπα...
Λατινικη(Atavus)Πρόγονος.Γαλλικά(Αtavisme).Kατα μέρος ντριπλες,δεν κάνω,συνέχισε.
Όταν ο Κούγιας υπερασπίζεται τον Κορκονέα είναι απλά δικηγόρος. Όταν η Κωνσταντοπούλου κάνει το ίδιο για τον βιαστή πελάτη, δεν είναι δικηγόρος..
Το έχω ξαναγράψει και σε άλλον,σημεία στίξης στη γραφή βάζουν μόνο οι γκόμενες.Ώπα...
Ώπα...
Το έχω ξαναγράψει και σε άλλον,σημεία στίξης στη γραφή βάζουν μόνο οι γκόμενες.
Ααααα, μάλιστα. Το γνωστό ανέκδοτο του λαγού με το λιοντάρι (λέμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα). Συγγνώμη για το λάθος μου να σας πάρω σοβαρά. Δε θα ξανασυμβεί.
Ααααα, μάλιστα. Το γνωστό ανέκδοτο του λαγού με το λιοντάρι (λέμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα). Συγγνώμη για το λάθος μου να σας πάρω σοβαρά. Δε θα ξανασυμβεί.
Εγώ έχω μόνο αυτό το πτωχό πλην τίμιο προφίλ.
Kom pu mogence kisuzuam mvlekey, kom cegeygvn, logkogeygvn ka piwkegeygvn, nieygvn kimvn fey mew mvley tañi yamniewael ka epuñpvle kejuwael egvn.Ναι. Αλλά οι γκόμενες δεν αναφέρονται σε πρώτο ενικό για λογαριασμό άλλου ;)
Bonam diem, ramus.
Και επιπλέον εκλήθη να διδάξει στο Χάρβαρντ και το Κολούμπια.
Αλλά αυτά όπως μας είπατε είναι κάτι πανεπιστήμια του κώλου.
Εεεε τώρα τι θέλετε κι εσείς;;;
Κολούμπια και αυθεντία, ένα και το αυτό.
Αυτό ήταν σοβαρό σχόλιο ή της πλάκας; Γιατί με σας δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε τη διαφορά.
Σε συγχωρώ γιατί είμαι μεγαλόψυχος.
Kαλο είναι που ποστάρεις τα κακώς του ΣΥΡΙΖΑ,αλλά και οι άλλοι δεν πάνε ΠΙΣΩ οπότε το παίρνεις μονόπαντα.Ολική αμφισβήτηση Σακοράφα προς Τσίπρα: Όσα κάνεις είναι λάθος
11.02.2013 09:58
Βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Βουλευτής Β΄ Αθηνών Σοφία Σακοράφα, η οποία κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «πρόδωσε» τον αγώνα κατά του Μνημονίου και ότι επέδειξε «θρησκευτική λατρεία» προς τον Ομπάμα, επισημαίνοντας παράλληλα ότι υπάρχει «ιδεολογικό έλλειμμα» και «έλλειψη αξιοπιστίας» στο κόμμα της Αριστεράς.
Από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, η κ. Σακοράφα σηματοδότησε την αρχή της εσωκομματικής αντιπολίτευσης στον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώντας ότι οι συναντήσεις του κ.Τσίπρα στο εξωτερικό ήταν αποτυχημένες. Η ίδια μάλιστα στην ομιλία της αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Στη συνάντηση Πέρες αποτύχαμε να δώσουμε στίγμα, στη συνάντηση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο δώσαμε ένα στίγμα εξαιρετικά μαλακό, χαρακτηρίζοντας το πρόγραμμα που ακολουθεί η χώρα μας αδύναμο, στη συνάντηση με Σόιμπλε δε βγήκε ξεκάθαρο στίγμα στην ελληνική κοινωνία, ενώ στη δε συνάντηση με το ΔΝΤ το στίγμα υπήρξε μάλλον στρεβλό, αφού αντί να βγει προς τα έξω η υπαναχώρηση του ΔΝΤ ως προς το μνημόνιο, βγήκε προς τα έξω μια θρησκευτικού τύπου λατρεία προς τον Ομπάμα και τις αξίες του αμερικανικού έθνους», κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα ότι εξέφρασε «μια αγιοποίηση του αμερικανικού πολιτισμού» και προχώρησε «προς τα έξω σε εύσημα κυβερνησιμότητας και προς τα μέσα σε δηλώσεις νομιμότητας».
Παράλληλα, η κ. Σακοράφα επεσήμανε ότι υπάρχει «ιδεολογικό έλλειμμα» στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «αίσθημα πολιτικής απογοήτευσης» και για επιλογές «που μας καθιστούν αναξιόπιστους», ενώ επίσης άσκησε κριτική στην απουσία ΣΥΡΙΖΑ από τους τελευταίες κινητοποιήσεις, δηλώνοντας: «Πού ήταν τα δεκάδες χιλιάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την Αθήνα; Γιατί δεν βρεθήκαμε συντονισμένα 500 στελέχη από την προηγουμένη εκεί, ώστε να μετατρέψουμε το θέμα της επιστράτευσης σε μείζον πολιτικό θέμα;».
σας πηραν χαμπαρι πατριωτη
Kαλο είναι που ποστάρεις τα κακώς του ΣΥΡΙΖΑ,αλλά και οι άλλοι δεν πάνε ΠΙΣΩ οπότε το παίρνεις μονόπαντα.
Καλά αυτό και αν είναι δεν πειράζει μετά απο τόσα χρόνια στο site,O THE SAINT EXEI THN ΠΡΩΤΙΑ,ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΛΩΝΟ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΟΥ.Πέστα ρε κλώνε μου.
Δηλαδή ΠΟΣΤΆΡΕΙΣ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ,ΣΕ ΑΛΛΑ ΤHREAD,KAI ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ?Μόνο Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κακώς κείμενα?Οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ,τι είναι δηλαδή τα ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ?θεμα για τον συριζα δεν ειναι εδω; τι να ποσταρω για την χρυση αυγη;
Και επιπλέον εκλήθη να διδάξει στο Χάρβαρντ και το Κολούμπια.
Αλλά αυτά όπως μας είπατε είναι κάτι πανεπιστήμια του κώλου.
Δηλαδή ΠΟΣΤΆΡΕΙΣ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ,ΣΕ ΑΛΛΑ ΤHREAD,KAI ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ?Μόνο Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κακώς κείμενα?Οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ,τι είναι δηλαδή τα ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ?
Αυτό είναι δικό σου πρόβλημα. Όπως θα έλεγαν και στο Columbia, "I could care less".