Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Τα είπε προ ημερών σε συνάντησή του με δημοσιογράφους ο βουλευτής Ροδόπης Αιχάν Καραγιουσούφ.
Ερωτηθείς για τις δυνατότητες συνεργασίας της χώρας μας με τις γειτονικές χώρες της Βουλγαρίας και της Τουρκίας, ο κ. Καραγιουσούφ, υπερασπίστηκε τη δυνατότητα ανάπτυξης διασυνοριακών συνεργασιών σε ένα μεγάλο εύρος επιμέρους τομέων, ενώ έφερε σαν παράδειγμα τη δυνατότητα συνεργασίας σε έρευνα και εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου ή των πετρελαίων, που υπάρχουν στο Αιγαίο, χωρίς τη διαμεσολάβηση Ευρωπαίων και Αμερικανών.

Σε ερώτημα σχετικά με τις αντιδράσεις, που θα προκύψουν στην Ελλάδα από μια εμπλοκή και σύμπραξη της Τουρκίας στο Αιγαίο, ο κ. Καραγιουσούφ υπογράμμισε ότι «σε αυτή τη λογική επενδύουν οι Ευρωπαίοι, με αποκλειστικό σκοπό να αποκλείσουν την όποια συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Ενώ θα έπρεπε να υπάρξει εδώ και πολλά χρόνια μια συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, έτσι ώστε το Αιγαίο να ήταν η περιοχή, που θα μπορούσαν να γίνουν έρευνες και εκμετάλλευση του πετρελαίου, που υπάρχει, χωρίς τη διαμεσολάβηση των «εταίρων» μας. Το Αιγαίο, ελληνικό πέλαγος είναι, εντάξει μέχρι εκεί. Αλλά από τη στιγμή, που η Ελλάδα αδυνατεί να αξιοποιήσει τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου, θα μπορούσε να έρθει σε συνεργασία, έτσι ώστε να μπορεί να έχει δικαιώματα και στην Προποντίδα και μέσα στην Τουρκία. Θα μπορούσε να γίνει μια κοινοπραξία Ελλάδας-Τουρκίας. Όνειρο θερινής νυκτός;».

σε τι μπορεί να διαφωνεί κανείς?
ενταξει, ξεραμε οτι εισαι μαλακας!! τραβα να σ' αγιασουν μερα που ειναι και μην χαζολογας εδω!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Γιατί να τα μοιραστούμε με τους Τούρκους αφού μπορούμε να τα παραχωρήσουμε όλα στους "εταίρους"??
σωστοςςςς, οι τουρκοι εχουν την τεχνογνωσια ,τις υποδομες, τα κεφαλαια και οτι χρειαζεται για την εξορυξη πετρελαιου και υδρογονανθρακων.. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:!! ασε αυτα που θα συνεκμεταλλευτουμε στις τουρκικες στεπες αξιζουν πολυ περισσοτερο απο το αιγαιο!! ευγε νεε μου, ευγε!!

Επισκέπτης
σωστοςςςς, οι τουρκοι εχουν την τεχνογνωσια ,τις υποδομες, τα κεφαλαια και οτι χρειαζεται για την εξορυξη πετρελαιου και υδρογονανθρακων.. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:!! ασε αυτα που θα συνεκμεταλλευτουμε στις τουρκικες στεπες αξιζουν πολυ περισσοτερο απο το αιγαιο!! ευγε νεε μου, ευγε!!

Να τα δώσεις τότε όλα στους εταίρους που έχουν την τεχνογνωσία, τις υποδομές και τα κεφάλαια κι αντί Τούρκικων στεπών πάρε βοήθεια σε τρόφιμα (κυρίως κουφετάκια Μ&Μ's) που θα σου φέρνει ο ΟΗΕ..

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Να τα δώσεις τότε όλα στους εταίρους που έχουν την τεχνογνωσία, τις υποδομές και τα κεφάλαια κι αντί Τούρκικων στεπών πάρε βοήθεια σε τρόφιμα (κυρίως κουφετάκια Μ&Μ's) που θα σου φέρνει ο ΟΗΕ..
η μοιρασια τυπε ειναι 50-50 με τους νορβηγους.οπως ισχυει σε αυτες τις περιπτωσεις.50-60% παιρνει η εταιρεια που εχει την τεχνογνωσια για την εξορρυξη και 40-50% το κρατος.σε οτι αφορα την μοιρασια με τους τουρκους στο αιγαιο και ανατολικα μεταξυ ροδου καστελόριζου και κυπρου εξαρταται ποσα και μεχρι που θελουν οι τουρκοι.εκει η ελλαδα εχει με το μερος της το δικαιο της θαλασσας το οποιο ομως η τουρκια δεν εχει υπογραψει γιατι δεν την συμφερει.απο εκει και περα μακαρι σε αυτο να τα βρουμε με τους τουρκους.οχι ομως και να θελουν το πετρελαιο στο κεντρικο αιγαιο.καπου να υπαρξει μια λογικη μοιρασια.αν το θελουν οι τουρκοι μπορει να γινει.αλλιως ας μεινει εκει που ειναι.στη δε ανατολικη μεσογειο μπορει και εκει να υπαρξει συννενοηση.τα μισα και ισως παραπανω θα τα παρουν ουτως η αλλως οι εταιρειες γιατι καμια απο τις χωρες δεν εχει την τεχνογνωσια.

Επισκέπτης
η μοιρασια τυπε ειναι 50-50 με τους νορβηγους.οπως ισχυει σε αυτες τις περιπτωσεις.50-60% παιρνει η εταιρεια που εχει την τεχνογνωσια για την εξορρυξη και 40-50% το κρατος.σε οτι αφορα την μοιρασια με τους τουρκους στο αιγαιο και ανατολικα μεταξυ ροδου καστελόριζου και κυπρου εξαρταται ποσα και μεχρι που θελουν οι τουρκοι.εκει η ελλαδα εχει με το μερος της το δικαιο της θαλασσας το οποιο ομως η τουρκια δεν εχει υπογραψει γιατι δεν την συμφερει.απο εκει και περα μακαρι σε αυτο να τα βρουμε με τους τουρκους.οχι ομως και να θελουν το πετρελαιο στο κεντρικο αιγαιο.καπου να υπαρξει μια λογικη μοιρασια.αν το θελουν οι τουρκοι μπορει να γινει.αλλιως ας μεινει εκει που ειναι.στη δε ανατολικη μεσογειο μπορει και εκει να υπαρξει συννενοηση.τα μισα και ισως παραπανω θα τα παρουν ουτως η αλλως οι εταιρειες γιατι καμια απο τις χωρες δεν εχει την τεχνογνωσια.

Αν λοιπόν η εταιρεία εξόρυξης πάρει το 60% του ορυκτού πλούτου, εμείς τι προτιμάμε? Το 20% που θα μας αναλογεί στην περίπτωση που τα βρούμε με τους Τούρκους, ή το 0 που θα μας αναλογεί συνεχίζοντας αυτό το βιολί?? Το να μείνει το πετρέλαιο, ή το αέριο εκεί που είναι δεν παίζει πλέον.
Εγώ λέω πως συνεχίζοντας όπως πάμε τώρα το μόνο που θα κερδίσουμε είναι κάποιες θέσεις εργασίας με 200  γιούργια μηνιαίως με 14ωρη καθημερινή εργασία. Αν αυτό ζητάμε, τα πάμε μια χαρά..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Να τα δώσεις τότε όλα στους εταίρους που έχουν την τεχνογνωσία, τις υποδομές και τα κεφάλαια κι αντί Τούρκικων στεπών πάρε βοήθεια σε τρόφιμα υρίως κουφετάκια Μ&Μ's) που θα σου φέρνει ο ΟΗΕ..
ελα, παραδεξου τωρα οτι ειπες παπαρια και μην το τραβας..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Αν λοιπόν η εταιρεία εξόρυξης πάρει το 60% του ορυκτού πλούτου, εμείς τι προτιμάμε? Το 20% που θα μας αναλογεί στην περίπτωση που τα βρούμε με τους Τούρκους, ή το 0 που θα μας αναλογεί συνεχίζοντας αυτό το βιολί?? Το να μείνει το πετρέλαιο, ή το αέριο εκεί που είναι δεν παίζει πλέον.
Εγώ λέω πως συνεχίζοντας όπως πάμε τώρα το μόνο που θα κερδίσουμε είναι κάποιες θέσεις εργασίας με 200  γιούργια μηνιαίως με 14ωρη καθημερινή εργασία. Αν αυτό ζητάμε, τα πάμε μια χαρά..
ενω το να δωσεις στουε τουρκους το 20 απο εκει που ειχαν 0 ειναι τρομερη επιχειριματικη ιδεα ε;;

Επισκέπτης
το οποιο ομως η τουρκια δεν εχει υπογραψει γιατι δεν την συμφερει.απο εκει και περα μακαρι σε αυτο να τα βρουμε με τους τουρκους.

Οι Τούρκοι είχαν υπογράψει τη Συνθήκη των Σεβρών
και είχαν υπογράψει και τη Συνθήκη ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ
[size=12pt](προέβλεπε ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ & ΙΜΒΡΟΥ-ΤΕΝΕΔΟΥ,
είδαμε πως τηρήθηκαν).[/size]

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ
ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εγώ λέω πως συνεχίζοντας όπως πάμε τώρα το μόνο που θα κερδίσουμε είναι κάποιες θέσεις εργασίας με 200  γιούργια μηνιαίως με 14ωρη καθημερινή εργασία. Αν αυτό ζητάμε, τα πάμε μια χαρά..
φυσικα προτιμω να το μοιραστουμε με τους τουρκους στο ανατολικο αιγαιο και ανατολικα μεταξυ ροδου καστελοριζου και κυπρου αλλα οχι ομως και σε περιοχες αμιγως ελληνικες οπως το κεντρικο αιγαιο η νοτια-νοτιοανατολικα της κρητης οπου εκει πρεπει να οριοθετησουμε αοζ με λιβυη και αιγυπτο.αναλογα δηλαδη μνε το οικοπεδο να υπαρχει και η ποσοστοση.το ιδιο ισχυει και για χωρικα υδατα πλησιον των τουρκικων ακτων φυσικα.τωρα σε οτι αφορα τις θεσεις εργασιας που θα ανοιξουν σε τι μισθολογικο καθεστως θα υπαγονται θα δειξει.το 40% εχει προταθει να παει σε ενα ταμειο γενεων ωστε να το καρπωνονται οι ασφαλιζομενοι οπως κανει η νορβηγια.τωρα το τι θα γινει θα γινει γνωστο γιατι πλεον τιποτα δεν μενει κρυφο οποτε οψομεθα.

Επισκέπτης
ενω το να δωσεις στουε τουρκους το 20 απο εκει που ειχαν 0 ειναι τρομερη επιχειριματικη ιδεα ε;;

Δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά για δες λίγο σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Τούρκοι και σε τι κατάσταση βρισκόμαστε εμείς.
Και πες μου μετά πως όντως τους παραχωρούμε κάτι που δε μπορούν να το αποκτήσουν για πλάκα..

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά για δες λίγο σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Τούρκοι και σε τι κατάσταση βρισκόμαστε εμείς.
Και πες μου μετά πως όντως τους παραχωρούμε κάτι που δε μπορούν να το αποκτήσουν για πλάκα..
να το αποκτησουν για πλακα δεν παιζει.παντως μακαρι να τα βρουμε και να παρουμε οι δυο μας απο ενα 20-25% αρκει η μοιρασια να ειναι δικαιη οχι και να μοιρασουμε ορυκτο πλουτο σε κεντρο του αιγαιου η κοντα στην νοτιοανατολικη κρητη και οπως εγαρψα πριν το ιδιο ισχυει για περιοχες νοτια της τουρκιας στη ανατολικη μεσογειο οπου εκει η μοιρασια θα γερνει πιο πολυ στους τουρκους.απλως να γινει δικαια η μοιρασια αναλογα με το οικοπεδο που ειναι να συνεκμεταλευτουμε.αντε να δουμε.μακαρι να βρεθει λυση και για τα δυο κρατη.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
2773748491_7a0dbbaba1.jpg

Ουρανοξύστες στην ευρωπαική πλευρά της τουρκίας,
εχει και στην ασιατική, αλλά αν τους ποστάρω και αυτούς μαζί, θα πέσω σε βαριά κατάθλιψη.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
να μην στο χαλασω και εγω μην πας στην τουρκια να δεις πωςπερναει ο κοσμος!!! τρελη χλιδη!!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
να μην στο χαλασω και εγω μην πας στην τουρκια να δεις πωςπερναει ο κοσμος!!! τρελη χλιδη!!

Την παραμικρη σημασια δεν εχει πως περναει ο απλος λαος στην Τουρκια. Οπως δεν εχει και πως περναει ο λαος στην Ρωσια ή την Κινα πχ.
Αυτες οι χωρες ειναι υπερδυναμεις.
Οπως υπερδυναμη ειναι πλεον και η Τουρκια για την ευρυτερη περιοχη.
Το οτι εγραψαν στ αρχιδια τους τους Αμερικανους και προχωρησαν σε συμφωνια με την Βραζιλια και το Ιραν για αναπτυξη του ουρανιου εκτος Ιραν δειχνει πολλα. Δειχνει κατ αρχην οτι δεν φοβουνται τις ΗΠΑ.
Η Τουρκια ειναι πλεον χωρα σημειο αναφορας σε αυτην την περιοχη. Η Ελλαδα δεν ειναι τιποτα.

Επισκέπτης
Το οτι εγραψαν στ αρχιδια τους τους Αμερικανους και προχωρησαν σε συμφωνια με την Βραζιλια και το Ιραν για αναπτυξη του ουρανιου εκτος Ιραν δειχνει πολλα. Δειχνει κατ αρχην οτι δεν φοβουνται τις ΗΠΑ.
Η Τουρκια ειναι πλεον χωρα σημειο αναφορας σε αυτην την περιοχη. Η Ελλαδα δεν ειναι τιποτα.

Αρχίδια είναι.
Κι αν εμπλακούν σε πόλεμο ,
θα πάθουν ό,τι έπαθε η Αυστρουγγαρία και η Ρωσσία στον
Α' Παγκόσμιο .......

Θα γίνουν τουλάχιστον 3 κράτη ........

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Αρχίδια είναι.
Κι αν εμπλακούν σε πόλεμο ,
θα πάθουν ό,τι έπαθε η Αυστρουγγαρία και η Ρωσσία στον
Α' Παγκόσμιο .......

Θα γίνουν τουλάχιστον 3 κράτη ........

Εσυ εχεις πει ποτε οχι στους αμερικανους? Γιατι οι τουρκοι το χουν κανει και θα το κανουν συνεχεια πλεον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom