kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 641
- Πόντοι
- 376
΄Δεν πρόκειται να μείνουν έτσι τα παιδιά...
Ε να αυτα δεν μου αρεσουν. Εισαι αχαριστος φιλε. Ντροπη σου
΄Δεν πρόκειται να μείνουν έτσι τα παιδιά...
Απ το πασοκ πηρε κανενα τελικα?
Εχω μεινει πισω στις εξελιξεις εδω και κατι μηνες(μετα τις εκλογες βασικα ).
Κατι λεγαμε με τον pz μια φορα κι ενα καιρο(παρεπιπτοντως που χαθηκε αυτος?), κατι ξενογιαννακοπουλου και κατι τετοια ακουγονταν, τελικα τι εγινε?
Παντα θα με ενδιαφερουν τα παιδια απ το πασοκ. Εσωσαν την χωρα οποτε πρεπει να τους βρουμε στεγη, μην μεινουν χωρις σπιτι, θα ειναι αχαριστια
Ξεκίνησαν οι απολογίες: "Μπάτσοι πουλάνε ηρωίνη"
Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/01/2013
Τουλάχιστον 20 κιλά ηρωίνη, ένα κιλό κοκαΐνη και 400 κιλά χασίς υπολογίζεται ότι διακινήθηκαν τους τελευταίους 13 μήνες από το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε στη Βόρειο Ελλάδα και στο οποίο συμμετείχαν και επτά αστυνομικοί, δύο από τους οποίους υπηρετούσαν στη Δίωξη Ναρκωτικών. Οι απολογίες των κατηγορούμενων ξεκίνησαν χθες ενώπιον της Δ' ανακρίτριας Θεσσαλονίκης.
Τα παραπανω δεν σε αποσχολουν τα ειπαμε αυτα
Εσυ γεροξεκουτη συνεχισε να γραφεις για την βιλλα...
Γινεται οι μπατσοι να πουλανε ηρωινη πεφτω απο τα συννεφα..αν όμως πρόσεξες τους μπάτσους που πουλούσαν ηρωίνη μπάτσοι τους πιάσανε και όχι τα ζωαδια της βίλλας που τους είχανε προμηθευτές....
Γινεται οι μπατσοι να πουλανε ηρωινη πεφτω απο τα συννεφα..
ρε σε τι κοσμο ζουμε ρε τραμου :o
εντιτ: στην βιλλα ψαχνουν για ναρκωτικα στο Α.Τ μπουρδελο τους τα βρηκαν
Φυσικα και θα τα βρησκαν ευκολα αφου μπατσοι θα τα εβαζαν εκεικαι γιατί να μην γίνεται?? δηλαδή σε τι διαφέρουν οι μπάτσοι από τον υπόλοιπο κόσμο??
εδω δολοφονούν κόσμο οι κοινωνικοί αγωνιστές και οι φιλειρηνιστές ...
ΥΓ αν θέλαν να βρούνε ναρκωτικά στην βίλλα ή στην ΑΣΟΕΕ θα βρίσκανε... εύκολα... και κακώς δεν βρήκανε...
Φυσικα και θα ταβρησκανευκολα αφου μπατσοι θα τα εβαζαν εκει
αρνουμαι να μαθω κατω τα εθνη κι οι στρατοι πατριδα μας ολη οι γηθα μάθεις ρε μαλάκα ελληνικά
Ντοκ εσυ θα μας πεις τιποτα για την βιλλαΡε Τραμ χαράς το κουράγιο σου δηλαδή!
Τόσο υπομονή να βάλεις μυαλό στον ανεπίδεκτο;
ο υπ αριθμόν 32748687 κλώνος του pz μπαναρίστηκε (ως είθιστε)... φοράει την μάσκα του diamantakis τώρα από ότι ξέρω
Ντοκ εσυ θα μας πεις τιποτα για την βιλλα
Απλα την γνωμη σας ζητησα για αυτο το θεμαΑγόρι μου δεν μπορώ να συνδιαλέγομαι μαζί σου.
Κάποιος από τους δυό μας είναι λειψός στο μυαλό, μπορεί να είμαι κι εγώ...
Πολυ ομορφη ιδεα...εχει και αλλες εφαρμογες,πχ εχω ενα γνωστο που(υποθετω οτι)η συζυγος του θα ενθουσιαζοταν αν μαθαινε οτι την αγγαρεψε να μπογιατισει ολοκληρο σπιτι για να περισσεψουν γκαφρα για τις πουτανες...Για να μη μιλησουμε για διαφορες φωτο απο(επι το πλειστον φανταστικες)ερωμενες του που ποσταρει στο νετ,εκει και αν θα ενθουσιαζοταν...ΥΓ αν θέλαν να βρούνε ναρκωτικά στην βίλλα ή στην ΑΣΟΕΕ θα βρίσκανε... εύκολα... και κακώς δεν βρήκανε...
ενός κοινωνικού και πολιτιστικού κέντρου, που εδώ και 22 χρόνια λειτουργεί χωρίς κερδοσκοπικά κριτήρια, έχει δε να επιδείξει πολυετή αντιφασιστική δράση και δράση αλληλεγγύης στους μετανάστες».
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQkImoCt4A7a08F1AjZLwCpBq_Y1HWWrRXFe9mFuxenmh8lrl_y06M_iZ653g[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bbc.co.uk/greek/images/030404_yiannis_serifis_17n_trial.jpg[/img[/URL]]
[img]http://content-mcdn.e-go.gr/filesystem/images/20101207/engine/assets_LARGE_t_420_39151537_type11885.jpg
φωτογραφικη συλλογη ο λακης 33 τελικα λακη η 17 νοεμβρη τοσα χρονια που την εψαχνα πριν τους πιασουν στην βιλλα κρυβοντουσαν
Kανεις δεν ειναι λειψος εκτος και αν πιστοποιηθει απο κανα δυο γιατρους οτι χανει.πειτε οτι ειμαι εγω λειψος, αλλωστε εσεις σπουδασατε πως μπορει να ειστε...