Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Η αληθεια ποναει μικρε. Εκει εφτασε ο κοσμος. Προτιμαει το αγνωστο απο εσενα. Sad but true  :rockon:

τωρα μιλας για το κοσμο η για παρτη σου

να καταλαβουμε δηλ

εκτος απο αντιπασοκικο μενος που δεν μπορεις να δικαιολογησεις μπορεις να πεις κατι αλλο διαφορετικο; εκτος βεβαια απο το 5% των συστημικων δημοσκοπων

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Τυπε δεν μπορω να μιλησω για αλλους. Θα μιλησω μονο για παρτη μου.
Ψηφισα συριζα και τις δυο φορες με μοναδικα κριτηρια τα εξης:
- Δεν ηθελα να ξαναδω κυβερνηση πασοκ/νδ
- Ηθελα να ψηφισω κατι αλλο το οποιο ομως να εχει δυνατοτητες διακυβερνησης και να μην ειναι τοσο μικρο ωστε να μην "χαθει" η ψηφος μου
Υπο αυτο το πρισμα οι επιλογες ειναι περιορισμενες. Οι εξης δυο βασικα: Συριζα και Χρυση Αυγη.

Πιστευω οτι σαν και μενα ψηφισαν αρκετοι ακομα. Με τα ιδια κριτηρια εννοω.

Σημερα σου λεω οτι δεν με ενδιαφερει το κλαμμα των πασοκων και η διαλυση του κομματος τους. Την απολαμβανω.
Θεωρω οτι ο τσιπρας ειναι μαλακας και αυτο αποδεικνυεται ευκολα απ το γεγονος οτι θελει καποια πρωην στελεχη του πασοκ στον συριζα(που ο κοσμος δεν θελει ουτε καν να βλεπει).
Παραυτα θα ξαναψηφισω συριζα οποτε γινουν εκλογες οπως πιστευω οτι θα κανουν ακομα περισσοτεροι αυτη την φορα. Οχι επειδη εχει κανει κατι. Δεν χρειαζεται να κανει κατι. Τα κανει ολα η κυβερνηση και δουλευει για τον συριζα.

Τι θα κανει ο συριζα οταν βγει? Ιδεα δεν εχω. Μπορει να ειναι και αυτος σκατα. Μπορει και οχι.
ΕΠΙΛΕΓΩ το αγνωστο. Γιατι δικαιουνται και αυτοι μια ευκαιρια. Εαν δεν κανουν, δεν τους ξαναψηφιζεις. Τοσο απλα.

Ολη αυτη την επιθεση στον συριζα χωρις να εχει κυβερνησει ποτε την βρισκω διασκεδαστικη γιατι αυτοι που την κανουν αδυνατουν να καταλαβουν οτι ετσι τον ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ.

Δεν ειναι δυνατον να βγαινει πασοκος και νεοδημοκρατης και να τα χωνει στον συριζα για οσα εχουν γινει 40 χρονια τωρα. Πως να το κανουμε δηλαδη?
Τα πιτουρα ειναι οκ για ψηφοφορους αυτων των δυο. Οι υπολοιποι ξυπνησαν, ξεχαστε τους. Επιλεγουν το αγνωστο απ τα...γνωστα. Και παρα πολυ καλα κανουν.

Δεν διαφωνώ με το σκεπτικό σου,το αντίθετο θα έλεγα,αλλά δεν νομίζεις οτι όταν πρόκειται για κόμμα που διεκδικεί πλέον την εξουσία θα πρέπει να έχει κάποιες προτάσεις,και οχι συνθήματα η θολούρα ωστε αυτό το άγνωστο να μην είναι τοσο άγνωστο;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
τωρα μιλας γι το κοσμο η για παρτη σου

να καταλαβουμε δηλ

εκτος απο αντιπασοκικο μενος που δεν μπορεις να δικαιολογησεις μπορεις να πεις κατι αλλο διαφορετικο; εκτος βεβαια απο το 5% των συστημικων δημοσκοπων

Εισαι σιγουρος οτι θες να πω? Ε πιτσιρικο?
ΟΝΕ, ολυμπιαδες, ΔΝΤ, οτσαλαν, ιμια, s300? Να συνεχισω? Παπανδρεου, τσοβολας και τα ρεστα? Ε?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Εισαι σιγουρος οτι θες να πω? Ε πιτσιρικο?
ΟΝΕ, ολυμπιαδες, ΔΝΤ, οτσαλαν, ιμια, s300? Να συνεχισω? Παπανδρεου, τσοβολας και τα ρεστα? Ε?

ναι και λοιπον υπαρχει καποια καταδικαστικη αποφαση 

η ειμαστε οτι καταγγελουμε

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Δεν διαφωνώ με το σκεπτικό σου,το αντίθετο θα έλεγα,αλλά δεν νομίζεις οτι όταν πρόκειται για κόμμα που διεκδικεί πλέον την εξουσία θα πρέπει να έχει κάποιες προτάσεις,και οχι συνθήματα η θολούρα ωστε αυτό το άγνωστο να μην είναι τοσο άγνωστο;

Εχει προτασεις δικε μου. Πολυ απλες κιολας. Θα κανεις τα ακριβως αντιθετα απο οσα εκαναν οι αλλοι δυο τοσα χρονια. Γι αυτο κατηγορειται κιολας. Τοσο απλα. Αυτο που δεν ξερουμε ειναι που θα μας βγαλει μια τετοια εξελιξη. Εγω την επιλεγω, μου κανει. Ουτε βολεμενος ειμαι ουτε εχω τιποτα να χασω. 500 ευρω σημερα, 0 αυριο. Δεν εγινε και τιποτα. Ποσους ξερεις που ναναι σε παρομοια φαση? Εγω πολλους. Σχεδον ολους οσους ξερω βασικα.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τωρα μιλας για το κοσμο η για παρτη σου

να καταλαβουμε δηλ

εκτος απο αντιπασοκικο μενος που δεν μπορεις να δικαιολογησεις μπορεις να πεις κατι αλλο διαφορετικο; εκτος βεβαια απο [size=40pt]το 5% των συστημικων δημοσκοπων[/size]
Μαλάκα........πολεμάει το σύστημα το πασόκ...το ακούσαμε κ αυτό στο bou από τον τσώνη!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
το 5% σου κανει για καταδικαστικη αποφαση? Αν οχι περιμενε, εχει κι αλλο.

το 2.9 του συριζα τι ηταν η το  4 για 20 και πλεον χρονια

καταδικαστικη αποφαση ; και ξαφνικα τι εγινε τελειωσε η ποινη και πηρε 27;

Επισκέπτης

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τσόνι είσαι καύλαααααααααααααααααααααααααα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

εσυ μην μιλας και πλυνε το στομα σου

θα ερθει ο τατσο για επισκεψη  :fuck2:  :pipa1:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376

Ο συριζα δεν ηταν ποτε κυβερνηση γλυκε μου. Δεν καταδικαστηκε απο κανενα ολα αυτα τα χρονια. Βασικα δεν υπηρχε καν συριζα ολα αυτα τα χρονια με την μορφη που βλεπεις σημερα.
Ηταν ενα μικρο κομμα, ανεκαθεν το οποιο χανοταν οπως και ολα τα αλλα αναμεσα στο διπολο πασοκ-νδ το οποιο πλεον καταρρεει(και ο κροτος απο την πτωση αυτων των δυο ειναι τουλαχιστον εκκωφαντικος)
Τωρα γινεται κομμα διακυβερνησης. Σου αρεσει εσενα ή οχι, ειναι αλλο θεμα. Εσυ τελειωσες.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ο συριζα δεν ηταν ποτε κυβερνηση γλυκε μου. Δεν καταδικαστηκε απο κανενα ολα αυτα τα χρονια. Βασικα δεν υπηρχε καν συριζα ολα αυτα τα χρονια με την μορφη που βλεπεις σημερα.
Ηταν ενα μικρο κομμα, ανεκαθεν το οποιο χανοταν οπως και ολα τα αλλα αναμεσα στο διπολο πασοκ-νδ το οποιο πλεον καταρρεει(και ο κροτος απο την πτωση αυτων των δυο ειναι τουλαχιστον εκκωφαντικος)
Τωρα γινεται κομμα διακυβερνησης. Σου αρεσει εσενα ή οχι, ειναι αλλο θεμα. Εσυ τελειωσες.

μπα το 89 τι ηταν;

κοιτα αν απορριπτετε την ιστορια σας αυτο ειναι αλλο θεμα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και η χρυση αυγη τα ιδια λεει

μενει μονο να δουμε ποιος θα γινει η ουρα ποιου

μπραβο συριζοαυγουλο

η αυγοσυριζο
Εσείς πάντως θα είστε αμελητέα ποσότητα που απλά θα παρακολουθείτε σιωπηλά τις εξελίξεις πλέον... :booty:

[size=60pt]5% [/size]κ θα δούμε για πιο κάτω.... :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom