Ας υποθέσουμε οτι πραγματικά είναι έτσι,πιστεύεις οτι όλοι αυτοί ξαφνικά είδαν το φως το αληθινό που τόσα χρόνια δεν έβλεπαν η πιστεύουν τις διακηρύξεις ΣΥΡΙΖΑ οτι με ενα νόμο θα γίνουν όλα καλά,λεφτά υπάρχουν,και οτι δεν χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος;
Τυπε δεν μπορω να μιλησω για αλλους. Θα μιλησω μονο για παρτη μου.
Ψηφισα συριζα και τις δυο φορες με μοναδικα κριτηρια τα εξης:
- Δεν ηθελα να ξαναδω κυβερνηση πασοκ/νδ
- Ηθελα να ψηφισω κατι αλλο το οποιο ομως να εχει δυνατοτητες διακυβερνησης και να μην ειναι τοσο μικρο ωστε να μην "χαθει" η ψηφος μου
Υπο αυτο το πρισμα οι επιλογες ειναι περιορισμενες. Οι εξης δυο βασικα: Συριζα και Χρυση Αυγη.
Πιστευω οτι σαν και μενα ψηφισαν αρκετοι ακομα. Με τα ιδια κριτηρια εννοω.
Σημερα σου λεω οτι δεν με ενδιαφερει το κλαμμα των πασοκων και η διαλυση του κομματος τους. Την απολαμβανω.
Θεωρω οτι ο τσιπρας ειναι μαλακας και αυτο αποδεικνυεται ευκολα απ το γεγονος οτι θελει καποια πρωην στελεχη του πασοκ στον συριζα(που ο κοσμος δεν θελει ουτε καν να βλεπει).
Παραυτα θα ξαναψηφισω συριζα οποτε γινουν εκλογες οπως πιστευω οτι θα κανουν ακομα περισσοτεροι αυτη την φορα. Οχι επειδη εχει κανει κατι. Δεν χρειαζεται να κανει κατι. Τα κανει ολα η κυβερνηση και δουλευει για τον συριζα.
Τι θα κανει ο συριζα οταν βγει? Ιδεα δεν εχω. Μπορει να ειναι και αυτος σκατα. Μπορει και οχι.
ΕΠΙΛΕΓΩ το αγνωστο. Γιατι δικαιουνται και αυτοι μια ευκαιρια. Εαν δεν κανουν, δεν τους ξαναψηφιζεις. Τοσο απλα.
Ολη αυτη την επιθεση στον συριζα χωρις να εχει κυβερνησει ποτε την βρισκω διασκεδαστικη γιατι αυτοι που την κανουν αδυνατουν να καταλαβουν οτι ετσι τον ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ.
Δεν ειναι δυνατον να βγαινει πασοκος και νεοδημοκρατης και να τα χωνει στον συριζα για οσα εχουν γινει 40 χρονια τωρα. Πως να το κανουμε δηλαδη?
Τα πιτουρα ειναι οκ για ψηφοφορους αυτων των δυο. Οι υπολοιποι ξυπνησαν, ξεχαστε τους. Επιλεγουν το αγνωστο απ τα...γνωστα. Και παρα πολυ καλα κανουν.