jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Καλύτερα γατάκι παρά πουτανάκι...τί λες κ συ;;;
οτι εισαι μπουκωμενος
Καλύτερα γατάκι παρά πουτανάκι...τί λες κ συ;;;
Όλη Η Ελλάδα γνωρίζει τον Σαμαρά κ Μπενύ....υπάρχουν μεγαλύτερες πουτάνες των τοκογλύφων;;;Εσύ ξέρεις από πουτανάκια μωρή ροζ ψωρίαση.
Αυτό λέει η αξιότιμη κυβέρνηση στους τοκογλύφους αν το κάνει κ πράξη δεν ξέρω με τα αρχίδια του Μπενύ εσύ κ η άλλη έχετε πάρε δώσε.Αυτό λες στα πάκια πριν σκύψεις να στον φορμάρουν;
Όλη Η Ελλάδα γνωρίζει τον [size=40pt]pz89[/size]....υπάρχει μεγαλύτερη πουτάνα των ψωλογλύφων;;;
όλα μεσα
...φιλε πολυ σουβλακι σου λεω ,τετοια ουρα για σουβλακι ειχα να δω απο νεοπας στο 6ο σ.π. στην κορινθο...Σουβλάκια;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aυτό είναι "εθνικιστικό" έδεσμα.
Δεν υπήρχε έθνικ κουζίνα από Αιθιοπία, Μπαγκλαντές κλπ;
Λίγο η συνάντηση τού Alexis με τον εβραίο πρωθυπουργό, λίγο η συνάντηση με τον
Βενιάμη πρόεδρο τής Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, πάει χάλασε κι ο syriza.
Σε λίγο όλο το αντιρατσιστικό εμπόρευμα θα μετακομίσει στον καιμακάμη Κωνσταντίνου-μπέη
τού ΑΝΤΑΡ-CIA.
Πέραν ωστόσο των συμπερασμάτων για το περιεχόμενο και τη στόχευση της επίσκεψης Μέρκελ, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβουν και την αμηχανία τους για το γεγονός ότι η συμμετοχή του κόσμου στις διαδηλώσεις της Τρίτης δεν ήταν η αναμενόμενη. Στο Σύνταγμα η προσέλευση ήταν κάτω των προσδοκιών και η Κουμουνδούρου εκτιμά ότι το κλίμα φόβου, που έχει καλλιεργηθεί επηρέασε σημαντικά τον όγκο της συγκέντρωσης.
...μπολντη ,η επιχειρηματολογια σου μου φερνει στο νου τον μπουμπουκο γεωργιαδη ,ακριβως τα ιδια λεει κι αυτος...Ευτυχως εχουν αρχισει και λογικευονται καποιοι.
...μπολντη ,η επιχειρηματολογια σου μου φερνει στο νου τον μπουμπουκο γεωργιαδη ,ακριβως τα ιδια λεει κι αυτος...
...τι λεει το προγραμμα ? θα μας τον βαλετε πιο βαθεια ακομα...?Σωστα τα λεει ο Γεωργιαδης φιλε .
Το προγραμμα για τα επομενα χρονια ειναι συγκεκριμενο
καποια στιγμη θα τελειωνε το πανηγυρι....
Δε πα να γράφει το μπλούμπεργκ για χρυσούς και ορυχεία ( ) το ζήτημα είναι να μην ενοχληθούν οι αγανακτισμένοι πολίτες, οι σκιούροι, τα φίδια και το υπόλοιπο οικοσύστημα της περιοχής ( ) ...
εεεε αφού το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
το παπικόν αλάθητον διαθέτει εξάλλου...
αλήθεια είδατε χτες το βραδυ τον Δένδια με τον Τσουκαλά στον Παπαχελά??
ρόμπα τον έκνε ο καράφλας τον ΣΥΡΙΖΑΙΟ...
....τριχες εμφυλιος , ο καυγας γινεται παντα για το παπλωμα...Σοβαρά; Ξέσπασε εμφύλιος μεταξύ τών αντιρατσιστών;
Μαζί στον αγώνα υπέρ του καπνίσματος βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξ.Ελλήων
--------------------------------------------------------------------------------
10/17/2012 02:16:00 μ.μ. Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική
Ένα περιστατικό που αφορά την απαγόρευση του καπνίσματος στη Βουλή κι αναδεικνύει το θλιβερά χαμηλό επίπεδο κάποιων βουλευτών δημοσιεύει το iefimerida.gr.
Χθες, το απόγευμα ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Ψυχάρη και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Oλγα Γεροβασίλη. Η κυρία Γεροβασίλη άναψε τσιγάρο έξω από την αίθουσα της Γερουσίας και όταν ο κ. Ψυχάρης της είπε ότι το κάπνισμα απαγορεύεται στη Βουλή [size=30pt]εκείνη του...
...απάντησε σε έξαλλη κατάσταση «θα εφαρμόζω όποιο νόμο θέλω, όπως θέλω και όποτε γουστάρω[/size]».
Στην αντιπαράθεση παρενέβησαν και οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρυσούλα Γιαταγάνα και Μαρίνα Χρυσοβελόνη που επίσης είχαν ανάψει τσιγάρο. Μάλιστα μια συνεργάτης του Τέρενς Κουίκ που κάπνιζε και αυτή του είπε με θράσος «εσείς κάψατε την Ελλάδα εμείς θα καπνίζουμε».
[size=30pt]Κατάντια[/size]
ξυπνησε ο κομματικος εκπροσωπος
ρε τσόνι, αυτό βρήκες ν' ασχοληθείς?
ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!