apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Δες και εσυ ΕΔΩδειτε εδω
Δες και εσυ ΕΔΩδειτε εδω
Ναυπηγεια=κατασκευαζονται πλοια=τα φορτωνουμε 450000 φασιστες και τους στελνουμε στο καλο...και εγώ μαζί σου... αντε να το πεί όμως στους σκαραμαγκιώτες αυτό... ο αλεξέι όμως και όχι ο σαμαράς ή ο μπένι...
αμα έχει τα αρχίδια ας βγεί στο μπαλκόνι και ας πεί στους εργαζόμενους στα ναυπηγεία ΤΩΡΑ...
"μάγκες.. δεν υπάρχει σάλιο για υποβρύχια, φρεγάτες και τα συναφή... πορευθείτε εν ειρήνη γιατί το μαγαζί κλείνει κατα πως φαίνεται.."
να το πεί όμως και όχι να σκούζει για την απάνθρωπια της κυβέρνησης που κόβουν το ψωμί των εργαζομένων...
δεν μπορεί να λέει αυτός και οι δικοί του (Μπαλάφας) "Θα μειώσουμε στο ελάχιστο τις αμυντικές δαπάνες και θα το ρισκάρουμε" και μετά να κάνει αβαβα...
εδώ τον θέλω τον αλεξέι...
...απελαστε τους αντιφα...Ναυπηγεια=κατασκευαζονται πλοια=τα φορτωνουμε 450000 φασιστες και τους στελνουμε στο καλο...
Τράμου έλα με το καινούργιο σύστημα:εχω ποιό φτηνές λύσεις... διασκευάζουμε τα δεμένα πλοία (αυτά που είναι στην Κυνοσούρα) φορτώνουμε 500.000 λάθρους και τους στέλνουμε στο καλό (πρώτη θέση βεβαίως)...
και δουλειές δίνουμε και λίγα στοιχίζουνε και καθαρίζουμε...
μαζί με αυτούς και καμμιά χιλιάδα από αναρχομπαχαλάκηδες .. και γιαυτούς λέω να ξεβρωμίσει ο τόπος...
Τράμου έλα με το καινούργιο σύστημα:
http://[URL unfurl="true"]www.i-live.gr/wp-content/uploads/2010/11/th-kolonia-feretra-omofilofilous.jpg?84cd58[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.i-live.gr/th-kolonia-feretra-omofilofilous/[/URL]
[/quote]
θα σου κάνω ένα δώρο στην γιορτή σου κοπέλλα μου...
Τσώνη.....έρχονται,ο δικός σας η υφυπουργάρα την πήρε πρέφα την δουλειά....σφυριζια βρηκατε 120 νοματαιους για την εξεταστικη ;
Ειναι στημενες σαπουνησμενες και περιμενουν τους πελατες τους...........Τσώνη.....έρχονται,ο δικός σας η υφυπουργάρα την πήρε πρέφα την δουλειά....
Ρε γράφει Σύριζα δίπλα από την κρεμάλα στον τοίχο ή μου φαίνεται;;;Ειναι στημενες σαπουνησμενες και περιμενουν τους πελατες τους...........
χαχαχαχαχα μαλλον ειναι η υπογραφη αυτον που της εστεισαν..!ΜΕΓΑΛΕ ΕΧΕΙΣ ΜΑΤΙ ΠΑΝΤΩΝ ΜΠΡΑΒΟΡε γράφει Σύριζα δίπλα από την κρεμάλα στον τοίχο ή μου φαίνεται;;;
Οταν θα σας της φορεσουν θα τα βλεπετε και θα τα θυμαστε ολα ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...σαν τον μπουλι ειχε ξεχασει το usbstick με τους φοροφυγαδες....παλι καλα που δεν ηταν σε μνημη minisdcard θα το εχανε εντελως...!ναι ναι σύριζα γράφει, για μια στιγμή νόμισα ότι έγραφε την οδύσσεια στο προτότυπο
είσαι και εσύ γνισιο www.elin.gr/]ελιν[/url]; αμόλυβδος;Οταν θα σας της φορεσουν θα τα βλεπετε και θα τα θυμαστε ολα ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...σαν τον μπουλι ειχε ξεχασει το usbstick με τους φοροφυγαδες....παλι καλα που δεν ηταν σε μνημη minisdcard θα το εχανε εντελως...!
Φαντάσου τον χοντρό Μπενύ παράθυρο Μέγκα να λέει: ''πήρε ιο ο υπολογιστής μου κυρία Τρέμη κ έπρεπε να κάνω φορμάτ...δεν φταίω εγώ...οι συριζαίοι μου βάλανε ιο!!!''Οταν θα σας της φορεσουν θα τα βλεπετε και θα τα θυμαστε ολα ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...σαν τον μπουλι ειχε ξεχασει το usbstick με τους φοροφυγαδες....παλι καλα που δεν ηταν σε μνημη minisdcard θα το εχανε εντελως...!
100 οκτανιον και με τις προυποθεσεις φτανω και τα 150..είσαι και εσύ γνισιο www.elin.gr/]ελιν[/url]; αμόλυβδος;
χαχαχαχαχα ναι ναι απορω πως δεν το σκεφτηκε??????????????Καποτε ελεγε ΝΔ τωρα που τα βρηκαν....αλλος φταιει..!Ικανο τον εχω να πει οτι φταιει και ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ...αυτος ομως ΠΟΤΕΕΕΕΕΦαντάσου τον χοντρό Μπενύ παράθυρο Μέγκα να λέει: ''πήρε ιο ο υπολογιστής μου κυρία Τρέμη κ έπρεπε να κάνω φορμάτ...δεν φταίω εγώ...οι συριζαίοι μου βάλανε ιο!!!''
Oχι ρε ειναι η νεα μοδα που θα φορεθει πολυ σε καριολα σαν εσενα...και τα αφεντικα τους...ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΧΡΩΜΜΑΤΟΝ...μην ανησυχεις...εσενα σου εχουν παρει ηδη τα μετρα ειναι ετοιμο..που να στο στειλουμε πες μας μονομε αυτο σε βγαζουν βολτα στο παρκο ;
Oχι ρε ειναι η νεα μοδα που θα φορεθει πολυ σε καριολα σαν εσενα...και τα αφεντικα τους...ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΧΡΩΜΜΑΤΟΝ...μην ανησυχεις...εσενα σου εχουν παρει ηδη τα μετρα ειναι ετοιμο..που να στο στειλουμε πες μας μονο