pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ρε χούφταλο τώρα πήρες χαμπέρι ότι ο πιεξούλας είναι πρασινοφρουρός;;;οι φάπες γίναν δύο.. ;)
τις καλημέρες μου πρασινοφρουρούλη
Ρε χούφταλο τώρα πήρες χαμπέρι ότι ο πιεξούλας είναι πρασινοφρουρός;;;οι φάπες γίναν δύο.. ;)
τις καλημέρες μου πρασινοφρουρούλη
Και συ φάε το [size=30pt]7%[/size] στην μάπα...καλοχώνευτο(αν κάποτε παρ'ελπίδα).
Είσαι τίμιος κ ηθικός πρασινοφρουρός,γι'αυτό μένεις στο πασόκ...αγνός ιδεολόγος...Μωρή ροζ βλέννα, αν ήμουν πρασινοφρουρός τώρα θα'χα πάει στο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με όλα τα παιδιά του Άκη.
Φτιάξε μου λίγο την διάθεση ρε πρασινοσκατούλη τζώνη,πόθεν προκύπτει το: ''ούτε 17%'';;;ρε ψωναρα ουτε 17 % δεν πηρε η μεγαλη δημοκρατικη παραταξη της αριστερας με τοση παραπληροφορηση και προπαγανδα
Και στο ΠΑΣΟΚ μείνανε οι αγνοί ιδεολόγοι σαν εσένα ε;;;;Μωρή ροζ κυλότα, το βαθύ ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που πήγε πρώτο πρώτο στο κόμμα σου κι'άρχισε το γλύψιμο στον Αλέξη. Φιλιά στον σύντροφο Κοτσακά.
Ο ΓΑΠ με όλα του τα στραβά τουλάχιστον προσπάθησε, κι'έβγαλε και μερικά αξιόλογα στελέχη.
Ο άλλος ο παρτάκιας που είχε το νου του στα σουβλάκια και τα DVD, και δεν έχει ανοίξει το στόμα του εδώ και τρία χρόνια ούτε για να πει μια συγγνώμη, πόσο κατεστραμμένος πρέπει να είσαι για να τον θαυμάζεις;
Το πρώτο σκέλος του ποστ αποτελεί την πιο επιτυχημένη απόπειρα χιούμορ από τότε που γράφτηκες στο bou. Εύγε
Από πολιτικές πηγές:
Φετος το ΝΟΕΜΒΡΙΟ του 2012 ,θα παραιτηθεί η ΔΗΜΑΡ από την Κυβερνηση και
θα δοθεί από τον Προεδρο της Δημοκρατίας εντολή στο Συριζα για σχηματισμό Κυβερνησης
χωρίς εκλογες ,σύμφωνα με το άρθρο 37 του Συνταγματος .
Υπουργός οικονομικών :Ο Δραγασάκης (ο παρά λίγο
γ.γ. του ΚΚΕ ,πριν φύγει από το κόμμα αυτό )
Καυλιάρη Τζώνη τί λέει έκανες σήμερα στον Μπενύ;;;Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρώτη Γραμμή» ο κος Παπαδημούλης τόνισε πως o ΣΥΡΙΖΑ είχε απευθύνει εδώ και μία εβδομάδα επίσημο αίτημα στον κ. Γιούνκερ, αλλά -όπως είπε- «η ηγεσία της ΕΕ προτιμά να συνομιλεί με όσους θεωρεί βολικούς».
Σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Αμβούργο ο Α. Τσίπρας- Συνάντηση με Μ. Σουλτς
Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012 09:32
Με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς συναντάται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Αμβούργο.
γινατε βολικοι κυριοι του συριζα;