tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
καμιά διγλωσσία.
το ευρώ και η ευρώπη χρειάζονται άλλαγή πολιτικής.
δηλαδή ποία πολιτική...??
να βάλουμε την ΕΚΤ να τυπώνει αβέρτα ευρώπουλα???
καμιά διγλωσσία.
Εεε ναι,γι'αυτό σκούζεις όπως ο τζώνης κ πιεξούλης...επειδή είναι στα πελέ σου...με καμμία από τις ρήσεις του αλεξέι δεν έχω αντικρουόμενα συμφέροντα...
με δραχμή κερδισμένος βγαίνω.. με ευρώ πάλι κερδισμένος...
οπότε στα πελέ μου ο αλεξέι και τα λεγόμενα του...
Εν ολίγοις λέει ό,τι κ ο GAP αν το θες έτσι,καμία διαφωνία...
καμιά διγλωσσία.
Εσύ μάζεψε τα δικά σου μωρή ροζ κουρτεζάνα.
Άντε βάλε κάνα επαναστατικό τραγουδάκι να γελάσουμε μωρή διακορευμένη πάπια.
καμιά διγλωσσία.
Ο ΓΑΠ ήταν πολύ καλά ενημερωμένος το 09 κ έλεγε ΨΕΜΑΤΑ για να βγει...τον έβγαλε στην σέντρα ο Προβόπουλος,με τα συμφέροντα μπορούσε να συγκρουστεί αλλά δεν το έπραξε.μονο που ο γαπ τα ελεγε το 09 προτου σκασουν τα ξεφτιλικια του κουρασμενου
ενω η καρακαιδονα το 12 γνωριζοντας καθαρα τι γινεται
Εεε ναι,γι'αυτό σκούζεις όπως ο τζώνης κ πιεξούλης...επειδή είναι στα πελέ σου...
τυπε να τη φτιαξει την αλλη ευρωπη το παλληκαρι, μονο που δεν του πολυμιλανε οι ξενοι, τι θα γινει, θα επικοινωνει με e-mail ?
Μεγάλη πίκρα γλυφτράκι του [size=30pt]7%[/size] ε;;;Εσύ σκούζεις σαν ξαναμένη γάτα μωρή ροζ βλεννόρροια όποτε σου θίγουμε το γαμιά σου τον Αλέξη.
όσο πλησιάζει να κυβερνήσει θ' αρχίσουν να του μιλάνε...
είδες τον γκαουλάιτερ?
όσο για τους άλλους που τους "μιλάνε" οι ευρωπαίοι τους είδαμε...
μιλούσανε στον γαπ και στον κουρασμένο. μιλάνε στο σαμαράκη...
τι λέτε για τη δήλωση της φώφης?
δεν σκούζω... στα πελέ μου... δόξα τον αλλάχ καλά τα έχω καταφέρει στην ζωή μου.. χωρίς εκφάνσεις και κορυφώσεις και χωρίς μπουζουκλερί και λοιπά...
άμα είναι "στα πελέ σου" μην σχολείσαι με τα κοινά. κάτσε στα πελέ σου...
Ο ΓΑΠ ήταν πολύ καλά ενημερωμένος το 09 κ έλεγε ΨΕΜΑΤΑ για να βγει...τον έβγαλε στην σέντρα ο Προβόπουλος,με τα συμφέροντα μπορούσε να συγκρουστεί αλλά δεν το έπραξε.
προτιμώ να βάλω κανένα τσυριζαίο να κάτσει πάνω στα πελέ μου... θα το ευχαριστηθεί κιόλας...
''Πιθανόν πάνω από 10%'' έχει διαφορά με το 6%...και όταν το γνώριζεις, τάζεις για να βγεις...εκλέγεσαι...και κάνεις άλλα είσαι δίγλωσσος.γιαυτο δεν υπαρχει καμμια αποδειξη εκτος απο την μαρτυρια του και η οποια λεει πιθανον να ειναι πανω απο 10%
το πιθανον απο το σιγουρο που ελεγε η κυβερνηση για 6% εχει διαφορα
προτιμώ να βάλω κανένα τσυριζαίο να κάτσει πάνω στα πελέ μου... θα το ευχαριστηθεί κιόλας...
''Πιθανόν πάνω από 10%'' έχει διαφορά με το 6%...και όταν το γνώριζεις, τάζεις για να βγεις...εκλέγεσαι...και κάνεις άλλα είσαι δίγλωσσος.
Με τα συμφέροντα μπορούσε πάντα να συγκρουστεί αλλά δεν το έπραξε...
Τελοσπάντων ο ΓΑΠ πέρασε στην ιστορία σαν ο χειρότερος πρωθυπουργός κ η καταστροφή του έθνους κ κακώς ασχολούμαστε ακόμα...πολιτικά νεκρός είναι όσο κ το κόμμα του.
ΤΟ μέλλον είναι ο Τσίπρας κ ο Σύριζα.