Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Μου αρέσει που δεν καταλαβαίνετε κι όλας!
Η Ν.Δ. έχει κάθε λόγο να απαξιώσει πολιτικά την Χ.Α. διότι της κλέβει εκλογική πελατεία και στην προσπάθειά της αυτή κάνει και μερικές ανοησίες λόγω βιασύνης, τύπου οδού Αναξαγόρα, και εκτίθεται.
Από την άλλη βέβαια οι χρυσαύγουλοι το πάνε στα άκρα, προφανώς αισθανόμενοι πως οι απόψεις τους έχουν μια διεισδυτικότητα στην κοινωνία και το εκλογικό σώμα.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ο ΣΥΡΙΖΑ κυρίως (το ΚΚΕ ευρίσκεται σε προφανή αφασία) έχει κάθε λόγο να ΜΗΝ απαξιωθεί πολιτικά και περιορισθεί εκλογικά η Χ.Α. διότι τότε οι ψηφοφόροι της θα επανακάμψουν στο ιδεολογικά πλησιέστερο κόμμα, άρα το όραμα της εξουσίας με 27% απομακρύνεται.

So simple!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μου αρέσει που δεν καταλαβαίνετε κι όλας!
Η Ν.Δ. έχει κάθε λόγο να απαξιώσει πολιτικά την Χ.Α. διότι της κλέβει εκλογική πελατεία και στην προσπάθειά της αυτή κάνει και μερικές ανοησίες λόγω βιασύνης, τύπου οδού Αναξαγόρα, και εκτίθεται.
Από την άλλη βέβαια οι χρυσαύγουλοι το πάνε στα άκρα, προφανώς αισθανόμενοι πως οι απόψεις τους έχουν μια διεισδυτικότητα στην κοινωνία και το εκλογικό σώμα.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ο ΣΥΡΙΖΑ κυρίως (το ΚΚΕ ευρίσκεται σε προφανή αφασία) έχει κάθε λόγο να ΜΗΝ απαξιωθεί πολιτικά και περιορισθεί εκλογικά η Χ.Α. διότι τότε οι ψηφοφόροι της θα επανακάμψουν στο ιδεολογικά πλησιέστερο κόμμα, άρα το όραμα της εξουσίας με 27% απομακρύνεται.

So simple!
Ετσι καπως ειναι τα πραγματα...!Συμφωνω..!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπα.

Η ΧΑ απλα εχει αρχισει και πειθει.

Εκτος αυτου εχει αρχισει και να φοβιζει.

Καλυτερα να σε φοβουνται παρα να σε αγαπουν.

Επισκέπτης
Πως γινεται να απαξιωθει πολιτικα η ΧΑ μεσω ενος ψηφισματος στην επιτροπη δεοντολογιας?

Η και περισσοτερων ψηφισματων.Δυο,πεντε,δεκα ψηφισματων.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Μπα.

Η ΧΑ απλα εχει αρχισει και πειθει.

Εκτος αυτου εχει αρχισει και να φοβιζει.

Καλυτερα να σε φοβουνται παρα να σε αγαπουν.

Η Χ.Α. πείθει επειδή λέει μερικά αυτονόητα τα οποία μέχρι τώρα τα είχαμε ξεχάσει.
Ας πούμε πως δεν γίνεται να ανεχόμαστε παράνομους μετανάστες, ακριβώς επειδή είναι παράνομοι και δεν νοείται ανοχή της παρανομίας και μάλιστα με (ανόητα) επιχειρήματα.
Η επίσης πως δεν μπορούμε να βάζουμε πρόστιμο 1000 ευρώ στον έλληνα μικροπωλητή επειδή ξέχασε (ή έστω "ξέχασε") να κόψει μια απόδειξη, όταν δίπλα του βρίσκεται ο παντελώς παράνομος αλλοδαπός, ο οποίος δεν πληρώνει ΤΙΠΟΤΑ στο Ελληνικό κράτος και δεν ελέγχεται από ΚΑΝΕΝΑΝ!

Βέβαια ο ακτιβισμός της κινείται στα όρια της νομιμότητας και συχνά τα περνάει. Βέβαια αυτά μπροστά στο κάψιμο της Αθήνας (όπου "κάποιοι" υπέθαλπταν και στήριζαν νομικά τους εμπρηστές, τα θυμώμαστε δα) πταίσματα είναι.

Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις είναι ενδιαφέρουσες. Η καλή προοπτική είναι να επιβάλει τον νόμο το κράτος, όχι το παρακράτος. Κάτι έχει αρχίσει να φαίνεται πως γίνεται...

Επισκέπτης
Ποια ακριβώς θα ήταν η καταδίκη τους?
Και δεν υπερασπίζομαι το συριζα αυτή τη στιγμη. Είναι πραγματική η απορία μου.
Έστω λοιπόν πως υπερψηφίζεται η πρόταση της επιτροπής δεοντολογίας για καταδίκη της χα.
Ποια ακριβώς είναι η καταδίκη και ποια η ποινή??
Και κυριως:Θα ανεκοπτε εστω τους Ναζι πολιτικα?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Πως γινεται να απαξιωθει πολιτικα η ΧΑ μεσω ενος ψηφισματος στην επιτροπη δεοντολογιας?

Η και περισσοτερων ψηφισματων.Δυο,πεντε,δεκα ψηφισματων.

Έλα τώρα! Έξυπνο παιδί είσαι!
Είναι προφανής η προσπάθεια και επίσης είναι προφανές ποιος την έχει κυρίως "χρεωθεί"! Ο "φίλος" σου ο Δένδιας.
Εγώ να πετύχει θέλω (εσύ δεν είμαι σίγουρος), αλλά μην κάνουν και βλακείες διότι έτσι και η Ν.Δ. βάζει βούτυρο στο ψωμί της Χ.Α.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η Χ.Α. πείθει επειδή λέει μερικά αυτονόητα τα οποία μέχρι τώρα τα είχαμε ξεχάσει.
Ας πούμε πως δεν γίνεται να ανεχόμαστε παράνομους μετανάστες, ακριβώς επειδή είναι παράνομοι και δεν νοείται ανοχή της παρανομίας και μάλιστα με (ανόητα) επιχειρήματα.
Η επίσης πως δεν μπορούμε να βάζουμε πρόστιμο 1000 ευρώ στον έλληνα μικροπωλητή επειδή ξέχασε (ή έστω "ξέχασε") να κόψει μια απόδειξη, όταν δίπλα του βρίσκεται ο παντελώς παράνομος αλλοδαπός, ο οποίος δεν πληρώνει ΤΙΠΟΤΑ στο Ελληνικό κράτος και δεν ελέγχεται από ΚΑΝΕΝΑΝ!

Βέβαια ο ακτιβισμός της κινείται στα όρια της νομιμότητας και συχνά τα περνάει. Βέβαια αυτά μπροστά στο κάψιμο της Αθήνας (όπου "κάποιοι" υπέθαλπταν και στήριζαν νομικά τους εμπρηστές, τα θυμώμαστε δα) πταίσματα είναι.

Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις είναι ενδιαφέρουσες. Η καλή προοπτική είναι να επιβάλει τον νόμο το κράτος, όχι το παρακράτος. Κάτι έχει αρχίσει να φαίνεται πως γίνεται...

Καλα λεει η χρυση αυγη ρε φιλε. Εγω εχω αρχισει και βλεπω πως η αστυνομευση ειναι συχνη.

Με εχουν σταματησει ηδη 2 φορες με το αμαξι.... σε διαστημα 3 μηνων... παλια θα με σταματουσανε μια φορα το χρονο και ΑΝ.

Επισκέπτης
Έλα τώρα! Έξυπνο παιδί είσαι!
Είναι προφανής η προσπάθεια και επίσης είναι προφανές ποιος την έχει κυρίως "χρεωθεί"! Ο "φίλος" σου ο Δένδιας.
Εγώ να πετύχει θέλω (εσύ δεν είμαι σίγουρος), αλλά μην κάνουν και βλακείες διότι έτσι και η Ν.Δ. βάζει βούτυρο στο ψωμί της Χ.Α.
Οτι δεν κανει ΖΗΜΙΑ στους ναζι τους θρεφει.

Αποδειξτε οτι το ψηφισμα στη βουλη μπορει να τους κανει ζημια...Φερτε ενα αναλογο παραδειγμα ας πουμε.

Εννοειται οτι το να την πεφτει κανεις σε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ γιατι δεν καταδικασαν την ΧΑ και απο την αλλη να γραφει για"αυτονοητες επισημανσεις των ακτιβιστων(sic)της ΧΑ",ΔΕΝ της κανει ζημια αφου βαζει απο το παραθυρο αυτο που(λεει οτι)βγαζει απο την πορτα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Και κυριως:Θα ανεκοπτε εστω τους Ναζι πολιτικα?

Αει γειά σου! Πολιτικός είναι ο στόχος, όχι ποινικός βέβαια.
Αν φυσικά χρειαστούν "βοήθεια" από την δικαιοσύνη θα την ζητήσουν.  
Είναι κι οι "άλλοι" τόσο "ανοιχτοί" νομικά, αλλά και τόσο γραφικοί ρε παιδί μου!
Ο Στρατούλης μοιάζει σοβαρός μπροστά στον Μιχαλολιάκο! Καλά ο Αλέξης φαντάζει ως Αντενάουερ ή Ντε Γκωλ! :cheesy: :cheesy:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Οτι δεν κανει ΖΗΜΙΑ στους ναζι τους θρεφει.

Αποδειξτε οτι το ψηφισμα στη βουλη μπορει να τους κανει ζημια...Φερτε ενα αναλογο παραδειγμα ας πουμε.

Εννοειται οτι το να την πεφτει κανεις σε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ γιατι δεν καταδικασαν την ΧΑ και απο την αλλη να γραφει για"αυτονοητες επισημανσεις των ακτιβιστων(sic)της ΧΑ",ΔΕΝ της κανει ζημια αφου βαζει απο το παραθυρο αυτο που(λεει οτι)βγαζει απο την πορτα.

Ρε σύ, εγώ δεν είμαι στέλεχος της Ν.Δ. Απλά ένας δεξιός ψηφοφόρος είμαι. Οπότε ότι σκέφτομαι το λέω.
(Ακόμα) δημοκρατία έχουμε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ξερω αν τελικα ειναι ΝΑΖΙ ή ΜΑΖΙ καποιος εγω βλεπω
οι πραξεις του τι ειναι και προς το παρον αυτα που κανει η χρυση αυγη
και η ΝΔ ειναι για το καλο του τοπου.

Αν αρχιζαν οι σφαγες αθωων τοτε θα υπηρχε θεμα ναι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Είναι κι οι "άλλοι" τόσο "ανοιχτοί" νομικά, αλλά και τόσο γραφικοί ρε παιδί μου!
Ο Στρατούλης μοιάζει σοβαρός μπροστά στον Μιχαλολιάκο! Καλά ο Αλέξης φαντάζει ως Αντενάουερ ή Ντε Γκωλ! :cheesy: :cheesy:

ο δε Λαφαζάνης ως Τσωρτσιλ .....

Επισκέπτης
Εκτος απο τους εξυπνακισμους μπορεις να μου αποδειξεις οτι το ψηφισμα θα προκαλουσε ζημια στην ΧΑ,μεσω ενος παραδειγματος πχ?

Γιατι πλεον ξερουμε οτι πχ μετα το επεισοδιο με την Κανελλη και τη Δουρου η ΧΑ δεν επαθε το παραμικρο,αλλα το ακριβως αντιθετο,παρα το μπαραζ απαξιωσης.

Πειτε μας λοιπον πως θα πετυχαινε ενα καταδικαστικο ψηφισμα στην επιτροπη δεοντολογιας εκει που η γενικευμενη καταδικη της ΧΑ απο ΟΛΟ το πολιτικο φασμα τον Μαη/Ιουνη απετυχε παταγωδως.

Υποψιν οτι ακομη και αν βγει εκτος νομου η ΧΑ ο φασιστικος πολος ΔΕΝ θα παθει καμμια ζημια,μπορει να συμβει και το αντιθετο.

Επισκέπτης
Καλα λεει η χρυση αυγη ρε φιλε. Εγω εχω αρχισει και βλεπω πως η αστυνομευση ειναι συχνη.

Με εχουν σταματησει ηδη 2 φορες με το αμαξι.... σε διαστημα 3 μηνων... παλια θα με σταματουσανε μια φορα το χρονο και ΑΝ.
Δικαιωμα σου να 'σαι μαζοχα,εμεις τι φταιμε?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εκτος απο τους εξυπνακισμους μπορεις να μου αποδειξεις οτι το ψηφισμα θα προκαλουσε ζημια στην ΧΑ,μεσω ενος παραδειγματος πχ?

Γιατι πλεον ξερουμε οτι πχ μετα το επεισοδιο με την Κανελλη και τη Δουρου η ΧΑ δεν επαθε το παραμικρο,αλλα το ακριβως αντιθετο,παρα το μπαραζ απαξιωσης.

Πειτε μας λοιπον πως θα πετυχαινε ενα καταδικαστικο ψηφισμα στην επιτροπη δεοντολογιας εκει που η γενικευμενη καταδικη της ΧΑ απο ΟΛΟ το πολιτικο φασμα τον Μαη/Ιουνη απετυχε παταγωδως.

Υποψιν οτι ακομη και αν βγει εκτος νομου η ΧΑ ο φασιστικος πολος ΔΕΝ θα παθει καμμια ζημια,μπορει να συμβει και το αντιθετο.

άρα?? τι προτείνεις.??

εντιτ... κρεμάλες? κονσερβοκούτια? απαγόρευση? εκτελεστικό απόσπασμα ? τι ακριβώς?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι δικαίως οι κάτοικοι είναι δικαίως αγανακτισμένοι και εάν η Πολιτεία δεν αναλάβει δράση τότε τα φαινόμενα αυτοδικίας θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα.

πειθει πειθει  :jerking: :jerking:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Θα σου πω τις σκέψεις μου περιληπτικά και ότι καταλάβεις, γιατί βαριέμαι τις πολλές αναλύσεις.

Η Χ.Α. βγήκε στο προσκήνιο από το τίποτα (προσωπικά μέχρι και τις αρχές του Απρίλη γελούσα με το ενδεχόμενο να εκπροσωπηθεί στη βουλή) με πράξεις της Αριστεράς και παραλείψεις της Δεξιάς.
Ο μόνος τρόπος να φύγει από το προσκήνιο τώρα είναι με πράξεις της Δεξιάς (στοιχειώδης επιβολή των υπαρχόντων νόμων και ισονομία για Έλληνες και αλλοδαπούς, όχι πλεονεκτήματα των αλλοδαπών!) με ΑΝΟΧΗ της αριστεράς!
Σας αρέσει η ιδέα την δίνετε την ανοχή.
Δεν σας αρέσει; Την "πέφτετε" στην κυβέρνηση για κάθε αυτονόητο μέτρο που παίρνει (π.χ, σταμάτημα μακροχρόνιας κατάληψης ΤΕΙ που είχε καταντήσει γραφική), την αναγκάζετε να κάνει πίσω και βοηθάτε στην επιβίωση και την αύξηση της πολιτικής ισχός της Χ.Α., χωρίς όμως να κλαψουρίζετε μετά.

Και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ακέραια δεν γίνεται...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι δικαίως οι κάτοικοι είναι δικαίως αγανακτισμένοι και εάν η Πολιτεία δεν αναλάβει δράση τότε τα φαινόμενα αυτοδικίας θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα.

πειθει πειθει  :jerking: :jerking:
Από εσάς περισσότερο πάντως πείθει [size=20pt]7%[/size]!!!! :2funny:

Προβληματίσου!!!!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom