ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
αν είναι και ομορφάντρας θα σκάσω από τη ζήλια μου
τι να πουνε οι αλλοι για σενα που μονοπωλεις τους χτυπους της καρδουλας μου?
αν είναι και ομορφάντρας θα σκάσω από τη ζήλια μου
Να ρωτησω κατι με αφορμη το 6.9% ανεργια στην Ισλανδια και το 21% στην Ελλαδα.Ποιες ΑΝΑΓΩΓΕΣ?Εδω περιμένουμε ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ,πίσω απο ένα πληκτρολόγιο,ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΥΜΕ.Καλό οπτικό ΥΛΙΚΟ για την ΙΣΛΑΝΔΙΑ και απο των ΕΞΑΝΤΑ,ΜΕ ΤΩΝ ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟ.Αυτά ΕΙΝΑΙ.
Γιατί όχι, εδώ λέτε εμένα πρασινοφρουρό.
κινούμενο χαμπουργκερ ασε τον αγράμματο θαμώνα και πες μας τι σχέση έχει το μέγεθος μιας χώρας με τον τρόπο διοίκησής της.Έμαθε ο κάθε αγράμματος θαμώνας του μπου την Ισλανδία και την πετάει ως το απόλυτο επιχείρημα (ξεχάστηκε ο Ισημερινός και ο Κορέα).
Βέβαια το γεγονός ότι η Ισλανδία έχει εμπορικό πλεόνασμα, είναι ενεργειακά αυτάρκης και πρόκειται για μια χώρα στο μέγεθος της Πάτρας ξεχνάνε να το αναφέρουν αλλά δε βαριέσαι, κουβέντα να γίνεται.
στ'αρχίδια μας και συ και ο Τσίπρας. Άλλη ερώτηση?ερωτησις προς τους αξιότιμους κκ νάτσο πετράν κλπ κλπ κλπ..
επί του θέματος έχετε να πείτε κάτι η γαργάρα το σπέρμα ??
χυδαιοτητες τυπε. το πρασινο ειναι το χρωμα της φυσης
τι να πουνε οι αλλοι για σενα που μονοπωλεις τους χτυπους της καρδουλας μου?
κινούμενο χαμπουργκερ ασε τον αγράμματο θαμώνα και πες μας τι σχέση έχει το μέγεθος μιας χώρας με τον τρόπο διοίκησής της.
στ'αρχίδια μας και συ και ο Τσίπρας. Άλλη ερώτηση?
Ποιο είναι το θέμα?επί του θέματος έχετε να πείτε κάτι
τι τσιμπας ρε μαλακα???στ'αρχίδια μας και συ και ο Τσίπρας. Άλλη ερώτηση?
αλήθεια;η πατρα εχει γαματη διαχειριση κουνελακι δε τοξερες?
με πένα τον γράφεις για να αφήνει και βάθος;ήθελα να τονίσω πόσο βαθιά τον έχω γραμμένο στ' αρχίδια μου
αλήθεια;
ρε κοίτα να δεις κάτι πράγματα.
μαλάκα σήμερα μάθαμε και κάτι ακόμα.
εάν μια ΑΕ έχει δις μετοχικό πρέπει να διοικείται διαφορετικά απο αυτή που έχει μερικά εκατομμύρια.
άσε με ρε μαλάκα με τον κάθε σκατόπουσταμε πένα τον γράφεις για να αφήνει και βάθος;
ναι αλλά ο δήμος παλαιού φαλήρου είναι μικρός δήμος.ενα καλο παραδειγμα σε οσους τα ριχνουν στο κρατος και στο "δε μπορουμε να κανουμε διαφορετικα δεν εχουμε λεφτα" ειναι ο δημος παλαιου φαληρου ο οποιος εχει πλεονασμα και ο δημαρχος κανει κωλοδαχτυλα εδω και 30 χρονια.