petercanali
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 19
- Πόντοι
- 11
Μισό λεπτο. Δήλωση Λεβέντη στο extra3: η Τουρκία θα πάρει τη θέση μας στο Ευρώ. Να ενημερωθεί ο Τσίπρας άμεσα.
Ο αρθρογράφος της Αυγής
Λάκη ζεις;;;H οποία (ΑΥΓΗ) εκδιδόταν σε χαρτί που έστελνε η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ
στο φιλικά προσκείμενό της ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ
που τώρα μας έγινε ΤΣΥΡΙΖΑ ....
Πολυ πετυχημενοΟ φωτογραφικός φακός της εφημερίδας πρώτο θέμα, απαθανάτισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην παραλία καθώς έψαχνε να βρει το κατάλληλο μέρος για να στήσει εκεί την ομπρέλα.
αλεξηηηηη ελα ομπρελλα
Πολυ πετυχημενο
Το εχω ανεβασει στο fb και εχει γινει ατακα στην παρεα
Ηθελες ο Αλεξης να ειναι στο κοτερο της πλουσιας γυναικας του;
Να ειναι στην ξαπλωστρα ενος 5 αστερου και να απολαμβανει κερασμενα μοχιτο;
Πως ακριβως τον ηθελες;
πες τα ρε φιλε
ο αλεξης ειναι απλο παιδι
κατι σαν παιδι του λαου
μεταξυ βασιλακη καιλα και νικο ξανθοπουλο
Γι'αυτό μένει σε μια λαϊκή βίλλα στο Διόνυσο.
Δεν το γουσταρω μια τον Αλεξη,πες τα ρε φιλε
κοροιδευε δεξιουλη μου, κοροιδευε
30 χρονια τωρα ολο στην πουτσα σας εχουμε
Γι'αυτό μένει σε μια λαϊκή βίλλα στο Διόνυσο.
πες τα ρε φιλε
Οταν τα μοσχοθρεματα για αρχηγου που εχεις μεινουν σε λαικη συνοικια,Γι'αυτό μένει σε μια λαϊκή βίλλα στο Διόνυσο.
Ο τζώνης όπως κ κάθε πασοκόσκυλο ως μεγαλύτερη επιθυμία έχει την ανυπαρξία κάθε πιθανού αντιπάλου για το κόμμα του....δεν είναι τυχαίο που τα πασοκόσκυλα πολεμάνα τον Σύριζα όσο κ η Χρυσή Αυγή τελευταία.Ηθελες ο Αλεξης να ειναι στο κοτερο της πλουσιας γυναικας του;
Να ειναι στην ξαπλωστρα ενος 5 αστερου και να απολαμβανει κερασμενα μοχιτο;
Πως ακριβως τον ηθελες;
Στην ζητιανά έπεσες,τόσο χάλια,δεν έχει πια ψωμί ο πράσινος συνδικαλισμός,σας φύγαν ούλοι;;;Με τη λόρδα που σε κόβει βλέπεις παντού αμνοερίφια ρε ξεφτίλα.
Άντε να ζητιανέψεις κάνα εικοσάλεπτο από κάναν τουρίστα μπας και φας κάνα καλαμάκι και ηρεμήσεις.
Γι'αύτο έγινες πράσινος συνδικαλιστής;;;Δεν έχουν όλοι φραγκάτο μπαμπά να του τα τρώνε όπως εσύ μωρή ροζ πετούγια.
Στην ζητιανά έπεσες,τόσο χάλια,δεν έχει πια ψωμί ο πράσινος συνδικαλισμός,σας φύγαν ούλοι;;;
Γι'αυτό κ σκούζετε τόσο εσύ κ η άλλη πράσινη κάμπια άλλωστε.πηγαν στην ροζ μεγαλη προοδευτικη παραταξη της αριστερας
Γι'αυτό κ σκούζετε τόσο εσύ κ η άλλη πράσινη κάμπια άλλωστε.
Άντε στον Μπενύ για ένα αυταρχικό πρασινούλααααααα!!!ο μονος που σκουζει εισαι εσυ οταν τα πακια σου μαθαινουν το καμασουτρα
αμφιλοχια?που ακριβως?εχω κι εγω εκει καποια προβατα,,,Οταν τα μοσχοθρεματα για αρχηγου που εχεις μεινουν σε λαικη συνοικια,
τοτε να βγεις να μιλησεις, διακορευτη αμνοερειφιων της Αμιφιλοχιας...