1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Άσε ρε, μακριά.
Να χάσουμε και τις κάλτσες μας??
κάτσε ευρώπη να σε γαμήσουν μέχρι θανάτου.
Άσε ρε, μακριά.
Να χάσουμε και τις κάλτσες μας??
ναι γιατι στην αμερικη ειναι καλυτερα νομιζεις...κάτσε ευρώπη να σε γαμήσουν μέχρι θανάτου.
φιλε βγηκε αποφαση για αυξηση της θητειας
ξες απο ποια εσσο;
κάτσε ευρώπη να σε γαμήσουν μέχρι θανάτου.
φιλε εχω μεσο στο γραφειο του υπουργου αμυνηςΑκομη δεν εχει υπογραφτει κατι.
Για 12 μηνες νομιζω εχουνε πει.
καναδας,αυστραλια μονο
μαστόρι πάντα γουσταρα το οριτζινάλι.Εχει κι αλλου περτικαλιές..
μη βρίζεις ρε.φιλε εχω μεσο στο γραφειο του υπουργου αμυνης
ειναι τελειωμενο
μακαρι να την γλυτωσω και να μην ισχυει απο την εσσο σεπ
αλλα δυσκολα θα την σκαπουλαρω
γαμω τον σαμαρα σας
γαμω τους στρατηγους σας
ΕΓω δεν εχω προβλημα ρε συφιλε εχω μεσο στο γραφειο του υπουργου αμυνης
ειναι τελειωμενο
γαμω τον σαμαρα σας
γαμω τους στρατηγους σας
μαστόρι πάντα γουσταρα το οριτζινάλι.
δε μπορώ τα φο μπιζού.
αυστραλία αντίγραφο αγγλίαςΜαστόρι, με συμπαθάς που στο χαλω, αλλά το δικό μου είναι άλλο εντελώς απ'το δικό σου.
Μην ψάχνεις οριτζινάλια και κόπιες μεταξύτωνε..
να πηξεις ρε μαλακισμενο τα μπουνιδια τα αντεχεις αλλα για 12 !!!!!! μηνες στρατο χεζεσεφιλε εχω μεσο στο γραφειο του υπουργου αμυνης
ειναι τελειωμενο
γαμω τον σαμαρα σας
γαμω τους στρατηγους σας
ουσιαστικά:
νοου αδερ λαντ λάικ μάδερλαντ.
πηγαιντε εκει ρε σεις να σαπισετε απο την υγρασια.ΚΑΠΗ ε ΚΑΠΗ εδω τουλαχιστον εχουμε τα μεθαναΕχει κι αλλου περτικαλιές..
Nα ασχολεισαι με αυτον που σε κυβερναει...!Δεν σε κυβερναει ο τσιπρας το 3 στουντζες σε κυβερναει..!Οχι δεν φοβαμαι να παραδεχτο τπτ...Εαν ημουν τσιπρας θα στο ελεγα μην ανησυχεις..!Και καλα τον γαμανε?Τυχαινει να μενω σε ιδιοκτητο σπιτι μαζι με ολα τα χαρατσια το και καλα που το ειδες?Εκλεβαν? ποιοι εκλεβαν?και αφου εκλεβαν γιατι δεν τους επιαναν? Ποιος δινει το δικαιωμα στα καφε μερα μεσιμερη να μην υπαρχει αποδειξη ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ μηπως εγω?Δικη μου δουλεια ειναι να τους πιασω?Δικη μου δουλεια ειναι να ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑΝ?Ασε ρε μεγαλε...με της μαλακοδικαιολογιες ΕΛΛΗΝΑΡΑ παντα φταινε οι αλλοι.....!Κοιτα δεν φοβομαστε εμεις το Τσιπρα...
εσυ φοβασαι να παραδεχθεις οτι εισαι τσυριζαιος...
αν δεν εισαι τσυριζαιος δεν εισαι και τπτ αλλο τοτε τι βγαινεις
να μιλησεις ρε φιλε? Εισαι και καλα απο αυτους που τον γαμανε ??? οπως λες
κολοκυθια τουμπανα... ολοι κλεβατε και κλεβετε τοσα χρονια... ξερεις ποσοι δεν κοβουνε αποδειξεις?
τι πας να μας κλαφτεις τωρα... δεν πιανουν αυτα.
Και ασχολουμαστε με τον Τσιπρα επειδη ειναι αξιωματικη αντιπολιτευση με ποιον θα ασχοληθω?
με τον Λεβεντη?
1ον οταν θα κανεις παραθεση να μαθεις να κανεις σε ολο το ποστ υποδουλε τον προδοτων..!Αυτο εγραψα '' Για αυτο που συμβαινει σου λεω ΟΧΙ αυτο που επρεπε..!150.000 Δ.Υ ναι γιατι να μην τους διωξουν?Και δεν μιλαω για αυτους που δικαια ειναι σε μια θεση....!Αλλα αυτους που ειναι 3πλοθεσιτες...σε ειδικες θεσεις..και κυριως στην βουλη!Το ειδικο μισθολογιο που δεν θελουν να μειωσουν απο που νομιζεις θα παρει τα ισοδυναμα μετρα????'' Το εαν δεχομουν οι οχι δεν εχει σημασια.... εγω λεω τι πρεπει να γινει...!Δεν δεχομαι να κοπει η συνταξη κανενος αλλα το εκαναν...γιατι λοιπον να μην διωξουν και μερικους τεμπεληδες?Φιλε μια μια πρεπει να τις πεταμε τις καραμελιτσες επειδη έχουν γινει σουπα
μεσα στο στομα... για αυτο απαντησε μου αν εισαι σε θεση...
Αν μεσα σε αυτους τους 150.000 ήταν κάποιος συγγενής σου
πρώτου βαθμου... θα δεχόσουν να τον διώξουν με την δικαιολογια
οτι ειναι αντιπαραγωγικος ? Ναι ... οχι και γιατι.
νοου αδερ λαντ λαικ ταιλανταυστραλία αντίγραφο αγγλίας
καναδάς αντίγραφο αμερικας.
πρόχειρα: περί ορέξεως κολοκυθόπιτα
ουσιαστικά:
νοου αδερ λαντ λάικ μάδερλαντ.