Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ελα μωρε.
Κλασικες αντιπαθητικες τυπισσες, αγελαστες, που διακοπτουν διαρκως, δεν βαζουν ποτέ τελεια, ειρωνευονται, το παιζουν ξερολες και γαμανε καθε συζητηση όπου πανε.
Μαυρο.
Καμία σχέση με το επίπεδο διαλόγου της Κανέλλη ας πούμε... :2funny: :2funny:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Φυσικά, απλά με εξαίρεση εσένα και ολίγους ακόμη δεν το πολυαναφέρουν και πολλοί.... Και δεν περιορίζω τη διαπίστωσή μου εδώ μέσα, αλλά και στον περίγυρό μου...
Αφου ειναι υπερηφανη για αυτο που ψιφισαν γιατι δεν το λενε?τι φοβουνται?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Το 49% που εχει ψηφισει την παρουσα κυβερνηση ασφαλως ειναι υπαρκτο.
Εγω ειμαι ενας απο αυτους.
Kαι που το λες εδω μεσα τι νομιζεις οτι εισαι μαγκας?η εχεις @@???αχχαχα βγες στο δρομο και φωναξε το πισω απο την ανωνυμια κατι χειροτερει απο γυναικουλες το κανουν..!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Ακου φιλε, αν θελεις να συζητησεις μαζι μου, κανε το. Οπως κανει ο φιλος ο lion34. Αν δεν θελεις, αντε παρατα με.
Φίλτατε με δύο λόγια: έχω σιχαθεί στην Ελλάδα η κυβέρνηση να αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση αντί να στρώσει κάτω τον πισινό της να κάνει κάτι χρήσιμο. Και αναφέρομαι σε κάθε κυβέρνηση, όχι μόνο στην παρούσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ακου φιλε, αν θελεις να συζητησεις μαζι μου, κανε το. Οπως κανει ο φιλος ο lion34. Αν δεν θελεις, αντε παρατα με.
Kαι που το λες εδω μεσα τι νομιζεις οτι εισαι μαγκας?η εχεις @@???αχχαχα βγες στο δρομο και φωναξε το πισω απο την ανωνυμια κατι χειροτερει απο γυναικουλες το κανουν..!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Φίλτατε με δύο λόγια: έχω σιχαθεί στην Ελλάδα η κυβέρνηση να αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση αντί να στρώσει κάτω τον πισινό της να κάνει κάτι χρήσιμο. Και αναφέρομαι σε κάθε κυβέρνηση, όχι μόνο στην παρούσα.
Δεν θα διαφωνησω.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αυτη τουλαχιστον εχει εναν τροπο να μην σε κανει να πληττεις.
Nαι και το βασικότερο δεν πηδάει ποτέ έναν διάλογο μετατρέποντας τον σε μονόλογο,ξέρει να διαλέγεται. :rockon:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Φίλτατε, παρεκτρέπεσαι με όλο το θάρρος..... και το να μην έχεις ψηφίσει την κυβέρνηση, δεν είναι μαγκιά πιστεύω, εμού συμπεριλαμβανομένου...... φοβάμαι πως αυτές οι εκλογές δεν είχαν καμία χρήσιμη πρόταση από κάποιο κόμμα δυστυχώς.....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ακου να σου πω με προδοτες εγω δεν συζηταω...απλα τους ξεφτυλιζω..!Λοιπον για πες μας που εισαι βολεμενος?

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Δεν θα διαφωνησω.
Αφού συμφωνούμε, λέω το εξής απλό: ο κ. Τσίπρας και η παρέα του λέει μπαρμπούτσαλα, σε πάρα πολλά ζητήματα. Το ζητούμενο όμως είναι πως ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΣ. Επομένως, σήμερα με νοιάζει τι κάνει αυτός που κυβερνά. Εάν αύριο κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν ράμματα και για τη γούνα τους...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αφού συμφωνούμε, λέω το εξής απλό: ο κ. Τσίπρας και η παρέα του λέει μπαρμπούτσαλα, σε πάρα πολλά ζητήματα. Το ζητούμενο όμως είναι πως ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΣ. Επομένως, σήμερα με νοιάζει τι κάνει αυτός που κυβερνά. Εάν αύριο κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν ράμματα και για τη γούνα τους...
Nαι, αλλά ποιος ειπε το αντιθετο? Σχετικα με τη "δηλωση" "δεν ψηφισα συριζα" ηταν το σχολιο μου.
Επιπλεον βεβαια, δεν δικαιουμαστε να κριτικαρουμε μονο μια κυβερνηση, αλλά φυσικα και μια αντιπολιτευση.
Νομιζω ειναι σαφες αυτο.
Φανταζομαι σηκωνε ΠΟΛΛΗ κριτικη το καραγκιοζιλικι του ΓΑΠ ως αντιπολιτευση να τρεχει στα λιμανια με τους απεργους και μετα να κλαιει επειδη ετρωγε τα δακρυγονα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Φίλτατε, παρεκτρέπεσαι με όλο το θάρρος..... και το να μην έχεις ψηφίσει την κυβέρνηση, δεν είναι μαγκιά πιστεύω, εμού συμπεριλαμβανομένου...... φοβάμαι πως αυτές οι εκλογές δεν είχαν καμία χρήσιμη πρόταση από κάποιο κόμμα δυστυχώς.....
Eαν εσυ δεχεσαι να σε κυβερναει το 49% ο βενιζελος και ο σαμαρας ο κουβελης...Που μπορουσαν να κανουν κυβερνησει απο τον μαιο αλλα μας εσυραν 1 μηνα ακομα...!Ο λογος για να αυξησουν την πλειοψηφια τους για να μπορουν να μας πηδιξουν καλυτερα..!Προτασεις δεν ειχαν? Μια χαρα ειχαν και ο καμμενος και η τσιπρας μεχρι και η Χ.Α εβγαλε προγραμμα ενταντιον του μνημονιου.Ποιος θα σε σωσει αυτος που σε εφερε εδω?????Οχι φιλε μου εγω δεν συμβιβαζομαι ουτε παρεκτρεπομαι...σε σχεση με αυτα που ερχονται..!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μικρε κοιτα εδω να γελασεις...

Την πάω κ την μισώ τόσο πολύ...παράδεισος κ κόλαση παλεύουν μέσα μου.

Έξυπνο,εύστροφο άτομο...αλλά το έχει πάρει πάνω της κ το γαμάει,πολύ υπεράνω να πούμε...

Δεν θα ξεχάσω στον ενικό του Χατζηνικολάου: ''παλεύουμε στο κκε για να έχει κ ο εργάτης τζακούζι''  :jerking:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Nαι, αλλά ποιος ειπε το αντιθετο? Σχετικα με τη "δηλωση" "δεν ψηφισα συριζα" ηταν το σχολιο μου.
Επιπλεον βεβαια, δεν δικαιουμαστε να κριτικαρουμε μονο μια κυβερνηση, αλλά φυσικα και μια αντιπολιτευση.
Νομιζω ειναι σαφες αυτο.
Φανταζομαι σηκωνε ΠΟΛΛΗ κριτικη το καραγκιοζιλικι του ΓΑΠ ως αντιπολιτευση να τρεχει στα λιμανια με τους απεργους και μετα να κλαιει επειδη ετρωγε τα δακρυγονα.
Mπορει τοτε να εκλεγε ο ΓΑΠ αλλα σημερα γελαει εις βαρος μας....!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Νομιζω ειναι σαφες αυτο.
Το ότι δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ το έγραψα διότι κάποιοι υπολαμβάνουν πως στρεφόμενοι κατά της κυβέρνησης είναι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Η κριτική στην αντιπολίτευση δεν απαγορεύεται, απλά θεωρώ πως είναι δευτερεύουσα σε σχέση με της κυβέρνησης, της εκάστοτε κυβέρνησης γιατί αυτή αποφασίζει στην τελική ανάλυση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom