Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Να και η αλικη βουγιουκλακη
Γεια σου stokon κάστορα, στις πίπες μάστορα!!
Να και η αλικη βουγιουκλακη
Γεια σου stokon κάστορα, στις πίπες μάστορα!!
ασε τον ημιθανή παππου ήσυχο.Ο ερευνητάκος-εναερίτης που στύβει το μυαλό του ολημερίς και οληνυχτίς για να βρει μια μαλακία να πει για τον καθένα θέλει σοβαρές συζητήσεις . Έχεις χαβαλέ μάστορα . Θες να τα πούμε και από κοντά να σε βάλω να τραγουδήσεις το τραγούδι της Αλίκης? Είμαι περίεργος να δω τη σκατόφατσά σου, θέλω να δω την φάτσα ενός πτυχιούχου του πολυτεχνείου που έχει σπάσει όλα τα κοντέρ μαλακίας, που βάζει το δαιδαλώδες μυαλό του να σκέφτεται από μια παπαριά για τον καθένα. Πραγματικά αξιοθαύμαστο, στοιχηματίζω ότι υπάρχει πιθανότητα να με πέθαινες από τα γέλια αν σε πετύχαινα βρε μπαγάσα . Και μια ερώτηση κρίσεως: Με το νικ stunt έχεις καμία σχέση? ;)
ποιητης εκ του προχειρου εχων την μορφη του χοιρου.
α ρε Σουρη πως ειχες προβλεψει τις λουλουδες και τους μαλακες χρονια πριν.
ασε τον ημιθανή παππου ήσυχο.
δεν τον λυπάσαι;
αληθές.....Ημιθανής ο ερευνητάκος? Αποκλείεται φίλε. Αφού όποια πουτάνα γαμήσει, πάει για απόσυρση μετά η κακομοίρα. Κάτσε, σε λίγο θα μπει και θα κάνει άλλο ένα εξαιρετικά χιουμοριστικό ποστ που θα περιγράφει ακριβώς την ψυχοσύνθεση μου, τη δουλειά μου κτλ κτλ. Δεν πιάνεται σε αυτά ο άτιμος
αληθές.....
το χιούμορ είναι το ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟ.
Μπορώ να πω ότι κοντράρει στα ίσα τον px, άμα τους πετύχεις και τους δύο σε κάποιο θρεντ ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να ανοίξεις το a/c και ας βράζει ο τόπος γύρω σου
Φίλτατε, στη Φιλοθέη-Ψυχικό ΔΕ ΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑΔΕΣ!!!!!! Πίστεψέ με σε αυτό.Eκλογές 17/06/2012.
Syriza στην Φιλοθέη-Ψυχικό 17%!!!!!!
Εμπρός τής Γής οι κολασμένοι
Ο ερευνητάκος-εναερίτης που στύβει το μυαλό του ολημερίς και οληνυχτίς για να βρει μια μαλακία να πει για τον καθένα θέλει σοβαρές συζητήσεις . Έχεις χαβαλέ μάστορα . Θες να τα πούμε και από κοντά να σε βάλω να τραγουδήσεις το τραγούδι της Αλίκης? Είμαι περίεργος να δω τη σκατόφατσά σου, θέλω να δω την φάτσα ενός πτυχιούχου του πολυτεχνείου που έχει σπάσει όλα τα κοντέρ μαλακίας, που βάζει το δαιδαλώδες μυαλό του να σκέφτεται από μια παπαριά για τον καθένα. Πραγματικά αξιοθαύμαστο, στοιχηματίζω ότι υπάρχει πιθανότητα να με πέθαινες από τα γέλια αν σε πετύχαινα βρε μπαγάσα . Και μια ερώτηση κρίσεως: Με το νικ stunt έχεις καμία σχέση? ;)
αληθές.....
το χιούμορ είναι το ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟ.
Φίλτατοι, ουδέποτε έχω ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, τους θεωρώ μία σύναξη επικίνδυνων γραφικών τύπων, οι οποίοι δεν έχουν αρχή και τέλος στα όσα λένε και κυρίως στα όσα κάνουν (ή θέλουν να κάνουν). Προς το σκοπό αυτό παρουσιάζω τις θέσεις (!!!) του ΣΥΡΙΖΑ για τη ναυτιλία, όπως τις εκφράζει το κ. Δρίτσας στο (δημοσίευση στις 07/06/2012).
Η όλη ουσία των λεγομένων του είναι ''από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα''!!!!
Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να γίνει η εξής διευκρίνιση: ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ!!!! Επομένως, η όλη κουβέντα για αυτόν, περιορίζεται στα πλαίσια της πλάκας και του καλαμπουριού. Άλλοι κυβερνάνε, και άλλοι ευθύνονται για τις τύχες του τόπου, αυτό να μην το ξεχνάμε ΠΟΤΕ. Εάν ποτέ κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, καλά να είμαστε θα τα πούμε και για αυτούς.
φίλτατε,
ουδεποτε έχω ψηφίσει τα δύο κόμματα του πρώην δικομματισμού (που ήδη γεγόνασι εις σάρκαν μία), διότι τους θεωρώ μία σύναξη επικίνδυνων γραφικών τύπων, οι οποίοι δεν έχουν αρχή και τέλος στα όσα λένε και κυρίως στα όσα κάνουν (ή θέλουν να κάνουν)....
όμως, κυβερνάνε αδιαλλείπτως, εναλλάξ και ομού, τα τελευταία 40 περίπου χρόνια...
μπορείς να κρίνεις με το ίδιο μέτρο τις τοποθετήσεις τους στο ίδιο σάιτ?
.-όποιος ασχολείται με τα λιμά, υποτιμά τον εαυτό του...